Politika
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Politika
1madridista te tenyleg tobb mint egy napja kardozol az interneten?
Nem erzed foloslegesnek?
Nem erzed foloslegesnek?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
A vonas dolgot en hoztam fel. De nem irtam, hogy hazudott ezzel kapcsolatban mp.
Annyit irtam, hogy nem tartotta a szavat. Es lehet mondani, hogy ez semmi, mert orbièk mit csinalnak. Viszont ha mp mar kicsiben ezt csinalja, akkor kerdes mit csinalhat majd ha nagyban igergethet meg gyakorolhatka a hatalmat.
De jesus christ. Ne kezdjuk ujra a dolgokat. En mar elfogadtam, hogy nem fogtatok fel, hogy egyetertunk.;D
Annyit irtam, hogy nem tartotta a szavat. Es lehet mondani, hogy ez semmi, mert orbièk mit csinalnak. Viszont ha mp mar kicsiben ezt csinalja, akkor kerdes mit csinalhat majd ha nagyban igergethet meg gyakorolhatka a hatalmat.
De jesus christ. Ne kezdjuk ujra a dolgokat. En mar elfogadtam, hogy nem fogtatok fel, hogy egyetertunk.;D
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lehet nem rám gondolsz, a széles látókörű megzavartkiserik írta:
És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán?![]()

De azért írtam ezt be, mert mondjuk nálam ha serpenyőbe teszem OV mai hazugságát, illetve Magyar ATV-s hazugságát (fogadjuk el mindkettőt annak), nálam kissé elbillen a mérleg nyelve.
Ha a Te értékítéletedben kevésbé fontos és fajsúlyos a NATO szerződésről haluzni az embereknek, beállítani a saját sikerének egy olyan dolgot, ami minden tagállamnak alanyi joga egyébként, akkor rendben, elfogadom.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az a baj hogy honapokig olvastam ezt a topikot ugy hogy nem ertettem egyet a tobbseg velemenyevel es most hogy beregeltem egyszerre engedtem ratok ami 2 honap alatt felgyult sry...Pite86 írta:
Haver!xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod...![]()
rádásul elég szép ellenszélben. Nem uncsi? Ismerjük az álláspontod te is a miénket szerintem ebben kb ennyi volt. Bőven kimaxoltad. De nyomathatod itt még pár napig ezt a dolgot én mondjuk jól mulatok rajta.
![]()
![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerinted erdekel?1madridista írta: amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem lehet mar koztetek eligazodni1madridista írta: en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt...

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
en nem irtam hogy nem ment el vonaval dumalni az mas volt... szerintem usa es oroszok tudnak lerendezni valakinek engedni kene hozza a magaebol... rajtunk kivul van de szerintem gazdasagilag szetveri az eut es oroszorszagot is ezert zavar nagyon es nem tudom azt mondani, hogy rajtunk kivul van... bocs hogy ideges lettem lszi olvassatok el figyelmesebben amit irok nem trollkodni akarok vagy hergelni, mas a velemenyem ezt probalom kozolni meg ervelni...rashidm írta:Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.1madridista írta:
olvasd mar el megegyszer: ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...
amugy meg nem igazan szemelyeskedtem csak a "levegobe" karomkodtam...alakitsal magadon, vagy en fogok![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
alakitsal magadon, vagy en fogok
nem ismernélek is mondanám, hogy van gyereked
nagyon fajin ez a topik amúgy

nem ismernélek is mondanám, hogy van gyereked

nagyon fajin ez a topik amúgy

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem fogom visszanezni, mert oldalak óta azt nyomatod hogy nem ment el Vonaval dumálni és hasonlo “hazugságok”. Jo bocsanat felreolvastam, a lényegen nem valtoztat. Akkor megkerdezem, hogy tudja megoldani a háborús vészhelyzetet? Ami teszem hozza, oroszoknál van meg ukranoknal. Rajtunk kivul.1madridista írta:olvasd mar el megegyszer:rashidm írta:
Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt…mint a covid alatt a lélegeztető gépeket.
amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Sorry ha nyers és sértő volt, de ahogy írod az öklöm összeszorul már ilyen témákban.Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.
Más: ez a politikai dolog olyan már itt a kis hazánkban bizonyos embereknél, de lehet hogy más országokban is mint egy jó Real-Barca vagy Fradi-Újpest ellentét. Nem lehet változtatni rajta aki Realos az Realos a haláláig!! HALA MADRID! aki meg barszás az minden erejével gyűlöli a Real-t.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most szolok eloszor, hogy alakitsal magadon. Többször nem fogok.1madridista írta:de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?rashidm írta:
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Bástya, kegyetlen hogy mennyire vakon vagy…kiserik írta: Tipikus magyar mentalitás. Kíváncsi lennék az itt kardoskodók mennyiszer szavaztak a Fideszre a múltbanHa azt mondom, hogy érdemes lenne tudatni vele, mint szavazók a közszolgával, hogy picit változzon a jövőnk érdekében, nem még tenni alá a lovat és a végén alkotni egy újabb diktátort, akkor már szerintetek azt mondom, hogy maradjon a Fidesz. Zseniális. Egyszerűen zseniális.
![]()
És bakker jön Csaba is, aki széles látókörű, értelmesen tud vitázni és nyomja bakker, hogy mé, mé, a Zorbán az jobb? Az nem zavar, mi? Az kell neked a Zorbán?![]()
Én kiszálltam. Úgy ahogy fideszessel sem lehet beszélgetni politikáról, csak imádni a Fideszt, úgy a tiszással sem lehet úgy néz ki, csak imádni a Tiszát.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Köszi, akkor én értettem félre.ferni írta:Igen, pontosan.Realista24 írta:
Nem, hanem aki behuzta mind a kettot, azt szamoljak ervenyesnek, ha jol ertem.
Pár X egy-két szavazólapra és voálá...
Én azt hittem azokat érvénytelennek kell számolni.
-
de ezt egy kibaszott masodpercig nem kerdojeleztem meg... az volt a kerdes hogy akkor hogyhogy ot nem rugtak ki 10+ evig?rashidm írta:Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…1madridista írta:
igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...
- BlancoMark
Az szep lesz, hogy olyan emberek szavazati fognak donteni, akik nem kepesek egy jeloltet kivalasztani. Mondom ezt ugy hogy leszarom ki lesz a polgi, mindketto eljatszotta a bizalom kartyat.Realista24 írta:Nem, hanem aki behuzta mind a kettot, azt szamoljak ervenyesnek, ha jol ertem.BLevi96 írta:
Most ha jól értem akkor aki Szentkirályira szavazott azt Vitézyhez fogják számolni?
1madridista: legalabb ezt az xd-lol tiktok stilust mellozd, nem a kisegitoben vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2024. június 12., szerda 21:36-kor.
-
Like miatt ki lett kb rúgva a lombkorona sétányon emberke, pedagógusok státusz törvénye, csak egy-két dolog a sok közül hogy be vannak fenyitve az emberek…1madridista írta:igen vegzett jogasz egy percig sem mondtam hogy buta lenne vagy tehetsegtelen... still nem tudod ellenorizni hogy amit mond az igaz e... hiaba mondod siman lehet hogy megint csak kamuzik volt honnan megtanulja... nem azt mondom hogy nem kereshette becsuletesen a penzet de ti ugy beszeltek a fideszrol hogy embereket rugnak ki likeok meg tuntetesek miatt... ez alapjan bizalmi poziciokba csak olyat tesznek akiben megbiznak az pedig nem sok jot iger...ferni írta:
Ezt nem én találtam ki, végzett jogász, szakdiplomata volt, mikor kint éltek.
Biztos akkor is már mosta a pénzt, mikor a gyerekekkel volt otthon.
Mosógépben...![]()
Második részére meg erről is beszélt már rengeteget, autópálya dolog már lezárt dolog volt mire odakerült, Diákhitelnél meg épp azért kezdték el baszogatni meg fenyegetni, mert nem írt alá egy-két szerződést.
-
olvasd mar el megegyszer:rashidm írta:Ha épeszű érvekkel mondanád, hogy márpedig ő nem jo arra hogy le legyen a Fidesz váltva, akkor mondanam hogy bocs, de így… Fura, Szlovákoknál nincs ilyen, infláció is béka segge alatt van… Megoldotta azt…1madridista írta:
xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...mint a covid alatt a lélegeztető gépeket.
amikor azt mondja hogy mi nem viszünk fegyvereket meg magyar földön át nem szállítanak semmit, mégis milyen érdekes, nem egyszer volt látható honvédségi szállító eszköz Miskolc/nyiregyhaza felé… vagy hogy a Rákóczi hídon tankokat vittek át vonattal. Nem oldott meg a Fidesz semmit, max nem tudsz rola.
ki mondta h megoldottak barmit? melyik ervem nem ep esz erv? nezd mar vissza mivel erveltem peldat is probalok hozni sokszor...nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
1troll, nagyon jó vagy, a politika gatyesza.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Haver!xd aki nem mp szavazo az mind egybol megafosos... 200 iq... amugy meg igen a szomszedban haboru van ha eddig nem ertesultel vna rola... nem az a hazugsag h haborus veszhelyzet van hanem az h ezt a fidesz meg tudja oldani...
2 napja habzó szájjal itt nyomod az MP témát mert mondjuk szerintetek pár dologban nem mondott igazat...
Szerintem ez már kicsit túl ment a normalitás határán. Leírtad 1x 2x, de ombre 2 napja ezt tolod...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pite86 2024. június 12., szerda 21:34-kor.
Ezt kellene vegre itt is felfognia par embernek, az erzest, h vmi elindult orszagos szinten, h lehet osszefogni es igenis van olyan aki ezt elinditotta, de nem.. csak nem… csak az, h hazudikPite86 írta: Csodálatos volt sok honfitársammal együtt lenni olyanokkal ( nem olyanok mint akik a békemenetre járnak) akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én vagy sokan akiknek a f@szuk is tele van már az elmúlt 14 évvel. Ugye mint kiderült vagyunk egy páran.![]()

Vigyazz, mert van itt olyan kritikus, aki nem kepes, ilyen csunya szavakkal azonosulni, es leoltja a stilust. Veletlen sem lehet, h emberbol vagyunk es a tema amirol beszelunk egyszeruen minden joerzesu ember oklet osszeszoritja, amit forum szintjen esetleg alpari szavakkal kepes elohozni.Pite86 írta: 3 hónapos a kisfiam és mindent meg fogok tenni azon a szinten ami egy átlag magyar állampolgártól telik, hogy ezt a korrupt retkes tetves szemét mocsok hazug kormányt ami 2/3ados felhatalmazással 14 év alatt szépen leépítette az országot eltakarítsuk a g€cibe.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91