Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal.
Hello there!
Nagyon sok interjút meghallgattam megnéztem a választásig, az európai dolgokról a Puzsér vitában elég sokminden elhangzik de az országjárás során is beszélt ezekről, a budapesti tervekről sok konkrétumot nem mondott ez igaz. Az egész országos terveik is pozitívak amik ugye az országjárás során is elhangzottak, de nem csak ezért szavaztam rájuk. Személyesen is voltam országjáró beszéden és júni 8.-án is kint voltam a hősök terén. Hihetetlen élmény volt. Csodálatos volt sok honfitársammal együtt lenni olyanokkal ( nem olyanok mint akik a békemenetre járnak) akik hasonlóképpen gondolkodnak mint én vagy sokan akiknek a f@szuk is tele van már az elmúlt 14 évvel. Ugye mint kiderült vagyunk egy páran.
Amiért még rájuk szavaztam, mert ugye több dologból áll össze az az, hogy éreztem és ugye látni is lehetett, hogy simán az új nagy ellenzék lesz. Én személy szerint undorodom az ó ellenzéktől ideje volt nekik a szép nagy csicskalángos kiosztása és remélem minél elöbb elkopnak a magyar politikából. Amúgy kis kiegészítésként mivel vidéki vagyok és csak európai szinten tudtam a Tiszára szavazni így a megyei szinten a mi kis hazánkra szavaztam mert van olyan dolog amiért szimpatizálok velük, de ahogy a Tiszának lesz elég képviselője és lehet minden szinten szavazni rájuk, úgy oda fog menni az x!
3 hónapos a kisfiam és mindent meg fogok tenni azon a szinten ami egy átlag magyar állampolgártól telik, hogy ezt a korrupt retkes tetves szemét mocsok hazug kormányt ami 2/3ados felhatalmazással 14 év alatt szépen leépítette az országot eltakarítsuk a g€cibe. Nem mondom, hogy biztos sikerülni fog, de az esélyt nagyon támogatom.
Nem fogok olyan pártocskákra szavazni akiknek esélye sincs leváltani a kormányt. Szerezzenek ilyen támogatottságot mint a Tisza ilyen rövid idő alatt és akkor legalább lesz miből választani a programjuk alapján
Ui.: és NEM VAGYOK szektás kurvára NEM! Kikérem magamnak, kikérem emberileg, teremtéstanilag, Istentanilag.
By Laár András