pont itt hoztunk tobb peldat h mp is rendszeresen hazudik... most meg nyilvan nincs kovetkezmenye mert nincs hatalom a kezeben, nincs olyan sulya annak hha hazudik, ell lehet kenni hogy hat kismiska meg most kezdi meg minden... csak en nem latok valtozast 3 honapja uaz a lemez, es ha odakerul es ugyanezt folytatja pl majd egy fontos kerdesben hazudik/nem becsuletes akkor ugyanott vagyunk mint most... en elvarnam attol aki egy ilyen maffia bandabol ugrik ki hogyha komolyan gondolja akkor ez legyen latvanyos, az a minimum hogy nem hazudozik osszevissza...rashidm írta:De ne ferdits mar legyszi… Orbán rendszeresen hazudik, Mp hozza képest kismiska. Az hogy nem 100%osan adja elő a dolgokat, en meg tudom neki bocsátani, elnézve az elmúlt 2-3 hónapját. Sztem te is hazudnal egy-két dologban meg ingerült lennel ha ennyi szart kapnal a nyakadba.kiserik írta:
Komolyan olyanok vagytok, mit a szektás fideszesek és azokon röhögtök. Értelmesen beszélgetni egyik sem tud, mert nem lát a rózsaszín ködtől. Ez az alpár stílus meg egyenesen gyomorforgató amit páran itt megengedtek. Tudjátok ez a 80 iq alattiaknál működik, hogy annak van igaza, aki hangosabb beszél vagy jobban káromkodik. Gondolom ti mind büszkék vagytok arra, hogy nem oda tartoztok (már ha fel lett hozva, hogy a buta emberek szavaznak a Fideszre), akkor illene is úgy viselkedni.
Megint megy a félrebeszélés, mosdatás. A kritikám az, hogy rendszeresen hazudik. Ez nálam egy politikusnál, egy közszolgánál nem megengedett. Persze nála ez eddig mindig meg volt magyarázva, de innentől nincs magyarázat, nincs mentség. Egy politikus nem foroghat, mint fing a fürdőben. Egy bohóc az foroghat. Egy diktátor az foroghat. Egy közszolga nem. És elvileg ő szolgálni akarja a nemzetét.
Azt várom, hogy kezdjen el politikusként üzemelni, ha már erre adta a fejét. Ha beleáll valamibe/valakibe, akkor ne kezdjen el utána mentegetőzni, mert nem tetszik 1-2 szavazónak. Legyen gerince, mert a takonygerincűekből már elegem van. Mondja ki nyiltan amit ő és a pártja képvisel (itt is megy a ködösítés folyamatosan, hogy ezek az ő gondolatai, de a pártja majd demokratikusan eldönti, hogy merre akar menni. Ha a végén leszavazzák a 2 ciklusos találmányt, akkor szétteszi a kezét, hogy bocs, ezt igértem, de ez a demokrácia???) és tartsa ahhoz magát akkor is, ha ez valakinek nem tetszik.

Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Politikai hazugságokra érdemes a mai nap eseményeit megnézni, és beírni a googleba hogy “Orbán” és “NATO”.
De gondolom arról hazudni, hogy OV személyesen kiharcolta a NATO-nál, hogy mi magyarok kimaradhatunk a háborúból az teljesen rendben van:)
De gondolom arról hazudni, hogy OV személyesen kiharcolta a NATO-nál, hogy mi magyarok kimaradhatunk a háborúból az teljesen rendben van:)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
De ne ferdits mar legyszi… Orbán rendszeresen hazudik, Mp hozza képest kismiska. Az hogy nem 100%osan adja elő a dolgokat, en meg tudom neki bocsátani, elnézve az elmúlt 2-3 hónapját. Sztem te is hazudnal egy-két dologban meg ingerült lennel ha ennyi szart kapnal a nyakadba.kiserik írta:Komolyan olyanok vagytok, mit a szektás fideszesek és azokon röhögtök. Értelmesen beszélgetni egyik sem tud, mert nem lát a rózsaszín ködtől. Ez az alpár stílus meg egyenesen gyomorforgató amit páran itt megengedtek. Tudjátok ez a 80 iq alattiaknál működik, hogy annak van igaza, aki hangosabb beszél vagy jobban káromkodik. Gondolom ti mind büszkék vagytok arra, hogy nem oda tartoztok (már ha fel lett hozva, hogy a buta emberek szavaznak a Fideszre), akkor illene is úgy viselkedni.Toti írta:
De te megis mit varsz? Ezt az aljas mocskos maffia fideszt, h lehet levaltani? Hogy lehet megrengetni? 2 puszival? Tenyleg eszemfaszom megall, h emberek mi a faszt varnak? Hogy abba kotnek bele, h volt h ingerultebben valaszolt vagy nem ment el vhova ahova megigerte ezert mar nem is lehet jo politikus. Az az ember aki vmi remenyt adott annyi embernek, amennyit az osszes ellenzek az elmult tizenx evben nem tudott megtenni. Mindezt 3 honap alatt.
En ertem, h azt keritek, h lehessen mar kritikat megfogalmazni, de bazdmeg nekem az nem kritika, egy ilyen mocskos kormany ellen (es nagyban ezen van a hangsuly), h nem ment el vhova, meg ingerult is volt ám már. Meg, h nem fer bele az ertekrendbe.. Nevetseges azert.
Tenyleg mit/kit szeretnetek?
Megint megy a félrebeszélés, mosdatás. A kritikám az, hogy rendszeresen hazudik. Ez nálam egy politikusnál, egy közszolgánál nem megengedett. Persze nála ez eddig mindig meg volt magyarázva, de innentől nincs magyarázat, nincs mentség. Egy politikus nem foroghat, mint fing a fürdőben. Egy bohóc az foroghat. Egy diktátor az foroghat. Egy közszolga nem. És elvileg ő szolgálni akarja a nemzetét.
Azt várom, hogy kezdjen el politikusként üzemelni, ha már erre adta a fejét. Ha beleáll valamibe/valakibe, akkor ne kezdjen el utána mentegetőzni, mert nem tetszik 1-2 szavazónak. Legyen gerince, mert a takonygerincűekből már elegem van. Mondja ki nyiltan amit ő és a pártja képvisel (itt is megy a ködösítés folyamatosan, hogy ezek az ő gondolatai, de a pártja majd demokratikusan eldönti, hogy merre akar menni. Ha a végén leszavazzák a 2 ciklusos találmányt, akkor szétteszi a kezét, hogy bocs, ezt igértem, de ez a demokrácia???) és tartsa ahhoz magát akkor is, ha ez valakinek nem tetszik.
Ugyanazokat a koroket futjuk. Semmi ertelme az egesznek. En orulok neki, h vegre van valaki aki osszeszedte es ertelmesen eltudja mondani egy egesz orszagnak (igen, ilyen nem volt), azt amit egyebkent mindenki tud es rengeteg emberben vegre atkattant valami. Hogy az emberek elkezdtek bizni a valtozasban, mert erre meg a remeny sem volt meg, nem hogy a bizalom. Hogy ezert mostmar tesznek is. Ez pedig neki koszonheto jelenleg, en meg ennek orulok, mert lehet (mondom LEHET) van kiut ebbol a fertobol az orszagnak. Vagy megadjuk neki az eselyt vagy marad ugyanez, Orbanostul, Roganostul, stb..
“A szellemet a palackba már nem lehet visszazárni”
“A szellemet a palackba már nem lehet visszazárni”
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én ugy vagyok vele hogy 14 év után most van a legnagyobb esély leváltani a kormányt, aki kénye kedve szerint módosítgatta a választási rendszert hogy leválthatatlanok legyenek.kiserik írta: Megint megy a félrebeszélés, mosdatás. A kritikám az, hogy rendszeresen hazudik. Ez nálam egy politikusnál, egy közszolgánál nem megengedett. Persze nála ez eddig mindig meg volt magyarázva, de innentől nincs magyarázat, nincs mentség. Egy politikus nem foroghat, mint fing a fürdőben. Egy bohóc az foroghat. Egy diktátor az foroghat. Egy közszolga nem. És elvileg ő szolgálni akarja a nemzetét.
Tudjuk hogy nem hibátlan, de nem várhatjuk Mátyás király reinkarnációját.
-
Ki kezelte tényként? Annyit írtam (meg sztem mások is így gondoljak), hogy elobb hiszem el azt hogy az egész MP-VJ fightban inkabb VJ volt a hunyó. Nézd csak meg a Hajdú peter interjúját: egy megalázott, abuzalt, vert nő egyrészt nem megy el egy ilyen interjúra mert cikinek tartja (ami egyebkent nem az), vagy ha el is megy, nem fapofaval meséli el az egészet.1madridista írta:az a hozzaszolas vege h innentol hit kerdese... csak akkor ne kezeljetek tenykent...rashidm írta:
És te mi alapján tudod azt mondani hogy a rendőrségnek van igaza? Mert azt mondtak hogy igazi a jelentés? Mert en meg azt mondom hogy nem… kb ugyanannyira lehet hinni mindkettőben, bár en jobban tudok hinni MP-nek (nyilván nem tiszta o sem, de hol nincs veszekedés egy családban?), miután azt a kamu interjút megcsinálták Hajdú Petivel.
-
És most mit akarsz kihozni belőle? Mindenki tudja hogy van vaj a füle mögött, mégis beállt mögé kb mindenki, mert látják hogy mekkora szarban van az ország 20-30 kapzsi ember miatt.1madridista írta:mert ez ev marcuisaig kb az osszes dolog igaz vt ra... naiv vagy ha azt gondolod hogy a ket szep szeme miatt volt allami cegeknel vezeto es becsuletes munkaval kereste a kenyeret...úgy beszéltek itt páran mp-ről, mintha generációs aljageci politikus lenne, aki már milliárdokat lopott a közpénzből, megannyi cégecskét futtat fel bennfentes infók tudatában, és 15 államszerveknél lévő kulonbozo pozija van evtizedek ota.
-
Lehet hitelt építő kritika, de ne olyan miatt mert nem ment el vitázni könyörgöm.kiserik írta: Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal. Gyakorlatilag mi történt?

Nagyon jó a mostani Partizán adás.
Medgyessyt is jó volt hallani.
Két DKs is zseni, ahogy szétszidja Gyurcsányékat mekkora egy faszok és az új győri polgi is biztos mondott jó dolgokat, de ott még nem tartok
https://www.youtube.com/live/7Mo1QZkeuJ ... 82cV80fztC
Medgyessyt is jó volt hallani.
Két DKs is zseni, ahogy szétszidja Gyurcsányékat mekkora egy faszok és az új győri polgi is biztos mondott jó dolgokat, de ott még nem tartok

https://www.youtube.com/live/7Mo1QZkeuJ ... 82cV80fztC
Komolyan olyanok vagytok, mit a szektás fideszesek és azokon röhögtök. Értelmesen beszélgetni egyik sem tud, mert nem lát a rózsaszín ködtől. Ez az alpár stílus meg egyenesen gyomorforgató amit páran itt megengedtek. Tudjátok ez a 80 iq alattiaknál működik, hogy annak van igaza, aki hangosabb beszél vagy jobban káromkodik. Gondolom ti mind büszkék vagytok arra, hogy nem oda tartoztok (már ha fel lett hozva, hogy a buta emberek szavaznak a Fideszre), akkor illene is úgy viselkedni.Toti írta:De te megis mit varsz? Ezt az aljas mocskos maffia fideszt, h lehet levaltani? Hogy lehet megrengetni? 2 puszival? Tenyleg eszemfaszom megall, h emberek mi a faszt varnak? Hogy abba kotnek bele, h volt h ingerultebben valaszolt vagy nem ment el vhova ahova megigerte ezert mar nem is lehet jo politikus. Az az ember aki vmi remenyt adott annyi embernek, amennyit az osszes ellenzek az elmult tizenx evben nem tudott megtenni. Mindezt 3 honap alatt.kiserik írta: Srácok, azért kicsit még el agymenésbe az egész. Ferni, hehe és a többiek: azt kellene felfogni, hogy aki kritikával meri illetni MP-t, az nem törvényszerűen a bukását akarja és nem törvényszerűen fideszes, és nem törvényszerűen ellenség. Ez a hozzáállás peldául egyenesen MP-től ered és az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság.
Én 2 évig fogom ekézni, mert 2 évig kritikus szemmel fogom nézni. 2 év alatt kell meggyőznie, hogy tud politikus lenni. Tud közszolga lenni, nem pedig vélemény formáló, megmondóember, teszem azt diktátor.
Mi a politikus? Megválasztott képviselő. Aszerint választasz közülük, hogy dolgok mentén hogyan fognak képviselni téged. Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal. Gyakorlatilag mi történt? MP hitelt kért és kapott a kormány leváltására. Szerintem ez 2 év múlva kevés lesz. Akkor már valamit fel is kell majd mutatni. Én aszerint fogom megítélni.
A kritika pedig lehet akár építő jellegű is.
En ertem, h azt keritek, h lehessen mar kritikat megfogalmazni, de bazdmeg nekem az nem kritika, egy ilyen mocskos kormany ellen (es nagyban ezen van a hangsuly), h nem ment el vhova, meg ingerult is volt ám már. Meg, h nem fer bele az ertekrendbe.. Nevetseges azert.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
nem veletlenul nem hivatkoztam a frizbi tvs interjura sem arra h novero lenne... csak fideszbol jott, tudjuk a mocskos dolgaikat, en ezek utan (szerintem valahol jogosan) nagyitoval figyelem es latok olyan jeleket (pl demagog hazudozas - tobb peldat is hoztam, ha olyanja van elmegy/nem valaszol/elkuldi az anyjaba a riportert) amik alapjan szamomra buzlik a dolog... lehet mondani h de a fidesz mit csinal de mivel onnan jon ezert sztem valahol ertheto hogy most van aki nagyitoval figyeli a viselkedeset es ami a fideszre/tobbi magyar politikai nyomorekra nyomokban is emlekeztet attol ptsdje van...rashidm írta:És te mi alapján tudod azt mondani hogy a rendőrségnek van igaza? Mert azt mondtak hogy igazi a jelentés? Mert en meg azt mondom hogy nem… kb ugyanannyira lehet hinni mindkettőben, bár en jobban tudok hinni MP-nek (nyilván nem tiszta o sem, de hol nincs veszekedés egy családban?), miután azt a kamu interjút megcsinálták Hajdú Petivel.1madridista írta:![]()
![]()
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja...
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
https://telex.hu/belfold/2024/04/29/var ... i-jelentes
-
az a hozzaszolas vege h innentol hit kerdese... csak akkor ne kezeljetek tenykent...rashidm írta:És te mi alapján tudod azt mondani hogy a rendőrségnek van igaza? Mert azt mondtak hogy igazi a jelentés? Mert en meg azt mondom hogy nem… kb ugyanannyira lehet hinni mindkettőben, bár en jobban tudok hinni MP-nek (nyilván nem tiszta o sem, de hol nincs veszekedés egy családban?), miután azt a kamu interjút megcsinálták Hajdú Petivel.1madridista írta:![]()
![]()
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irja...
megint ott tartunk hogy a rendorseg szerint nem hamis magyar peter szt meg igen, es ezt semmivel nem tudja alatamasztani... innentol hit kerdese...
-
Én ezt már összeraktam magamban. de más az mikor csak racionálisan tudod és más az amikor érzed is. Dolgozom rajta és nem vettem hegyibeszédnek mert jól belenyúltál a témába és értékelem is mert nagyon fontos gondolat. Örvendetes, hogy a kor előrehaladtával nem csak a kosz és az alpáriság ragad rád hanem bölcsesség is.

-
És te mi alapján tudod azt mondani hogy a rendőrségnek van igaza? Mert azt mondtak hogy igazi a jelentés? Mert en meg azt mondom hogy nem… kb ugyanannyira lehet hinni mindkettőben, bár en jobban tudok hinni MP-nek (nyilván nem tiszta o sem, de hol nincs veszekedés egy családban?), miután azt a kamu interjút megcsinálták Hajdú Petivel.1madridista írta:![]()
![]()
nem volt titkositott meg a teleksz is azt irjaitt ugye hamisitott vagy nem kiadhato, ergo lefizetett rendorsegi jelentesekrol volt szo, ennek a tudataban azt gondolom nem problema, ha valaki visszatamad, mikor igy ki akarnak baszni vele szervezett mertekben....
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jo en kezdem felfogni hogy gondolkodsz sztem
csak igy nem lehet, hosszu tavon legalabbis biztos nem.
hidd el. és nincs tökéletes nő se. csak olyan, akinek elfogadod és/vagy szereted a hibáit.
minél hamarabb konszolidálódsz (
) és ezeket összerakod magadban, annál hamarabb kijöhetsz az elmegyógy... akarom mondani annál hamarabb boldog leszel
(nem kioktatás vagy hegyibeszédnek szántam)
szóval legyél kicsit optimistább, nyitottabb.
vagy akkor nincs az egész szarnak semmi értelme, ilyen alapon meg már most legyen mindenki öngyilkos a picsába

csak igy nem lehet, hosszu tavon legalabbis biztos nem.
hidd el. és nincs tökéletes nő se. csak olyan, akinek elfogadod és/vagy szereted a hibáit.
minél hamarabb konszolidálódsz (

(nem kioktatás vagy hegyibeszédnek szántam)
nem probléma. 2 ciklus max. aztán lehet váltani megint.Én viszont látom benne a következő nert. Lehet, hogy tévedek, lehet hogy paranoid vagyok. De ez a véleményem.
szóval legyél kicsit optimistább, nyitottabb.
vagy akkor nincs az egész szarnak semmi értelme, ilyen alapon meg már most legyen mindenki öngyilkos a picsába

thereisonly1ronaldo
-
hehe. újból használtad a mer a gyurcsány jób vót érvelést. teljes a párhuzam, csak gondolj bele.
Attól, hogy kritizálom mpt, nem mentek fel senki mást. Sőt. Akkor beszéljük meg, hogy milyen gecik rogánék. Mindenki egyetértene mindenkivel. Szerintem a fidesszel és más pohos pártokkal kapcsolatban egyetértünk. felesleges is felhozni. Nem csak az a jó beszélgetés ha azonos a véleményünk, hanem az is ha ütköztetjük őket.
Számodra apró dolgokat hoztam fel. Én viszont látom benne a következő nert. Lehet, hogy tévedek, lehet hogy paranoid vagyok. De ez a véleményem. Ezzel a véleménnyel pedig nem azt akarom mondani, hogy senki se szavazzon mpre. Csak kritika. Semmi több. Ettől még én is ráfogok szavazni továbbra is a lehetséges nagyobb jó érdekében.
Attól, hogy kritizálom mpt, nem mentek fel senki mást. Sőt. Akkor beszéljük meg, hogy milyen gecik rogánék. Mindenki egyetértene mindenkivel. Szerintem a fidesszel és más pohos pártokkal kapcsolatban egyetértünk. felesleges is felhozni. Nem csak az a jó beszélgetés ha azonos a véleményünk, hanem az is ha ütköztetjük őket.
Számodra apró dolgokat hoztam fel. Én viszont látom benne a következő nert. Lehet, hogy tévedek, lehet hogy paranoid vagyok. De ez a véleményem. Ezzel a véleménnyel pedig nem azt akarom mondani, hogy senki se szavazzon mpre. Csak kritika. Semmi több. Ettől még én is ráfogok szavazni továbbra is a lehetséges nagyobb jó érdekében.
- hehetheoriginal
amugy ilyen ertekrendek es elvarasok utan en kurvara befogom a pofam, mikor a csapatrol meg a jatekosokrol beszelunk, en egy kibaszott kispalyas vagyok itt pl kirkivel szemben

thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Hatalmas nagy +1. Ugy csinalnak mintha Daniaban elnenk es mintha nem egy maffia banda uralkodna az orszagban es birtokolna annak minden szektorat.Toti írta:De te megis mit varsz? Ezt az aljas mocskos maffia fideszt, h lehet levaltani? Hogy lehet megrengetni? 2 puszival? Tenyleg eszemfaszom megall, h emberek mi a faszt varnak? Hogy abba kotnek bele, h volt h ingerultebben valaszolt vagy nem ment el vhova ahova megigerte ezert mar nem is lehet jo politikus. Az az ember aki vmi remenyt adott annyi embernek, amennyit az osszes ellenzek az elmult tizenx evben nem tudott megtenni. Mindezt 3 honap alatt.kiserik írta: Srácok, azért kicsit még el agymenésbe az egész. Ferni, hehe és a többiek: azt kellene felfogni, hogy aki kritikával meri illetni MP-t, az nem törvényszerűen a bukását akarja és nem törvényszerűen fideszes, és nem törvényszerűen ellenség. Ez a hozzáállás peldául egyenesen MP-től ered és az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság.
Én 2 évig fogom ekézni, mert 2 évig kritikus szemmel fogom nézni. 2 év alatt kell meggyőznie, hogy tud politikus lenni. Tud közszolga lenni, nem pedig vélemény formáló, megmondóember, teszem azt diktátor.
Mi a politikus? Megválasztott képviselő. Aszerint választasz közülük, hogy dolgok mentén hogyan fognak képviselni téged. Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal. Gyakorlatilag mi történt? MP hitelt kért és kapott a kormány leváltására. Szerintem ez 2 év múlva kevés lesz. Akkor már valamit fel is kell majd mutatni. Én aszerint fogom megítélni.
- hehetheoriginal
legyél kritikus, ez legyen a legnagyobb problémád, hogy egy talira nem ment el.
csak akkor legyen egyenlő bánásmód és mérce mindenkivel szemben. nekem ez bassza a szemem 2 napja már, hogy mintha ez a mérce nem működne megfelelően.
mp a világ legnagyobb taplógecije, hogy felállt balfasz egon orra előtt, de amit egy mencer tamás vagy dajcs tamas hebeghaboghazudoziktesz vagy bayer vagy rogan vagy pintermaffiasandor, szijarto meg a többi slepp, ott csak legyintunk, hisz megszoktuk, ezt vartuk tole, lapozzunk, holnap is lesz nap....
csak akkor legyen egyenlő bánásmód és mérce mindenkivel szemben. nekem ez bassza a szemem 2 napja már, hogy mintha ez a mérce nem működne megfelelően.
mp a világ legnagyobb taplógecije, hogy felállt balfasz egon orra előtt, de amit egy mencer tamás vagy dajcs tamas hebeghaboghazudoziktesz vagy bayer vagy rogan vagy pintermaffiasandor, szijarto meg a többi slepp, ott csak legyintunk, hisz megszoktuk, ezt vartuk tole, lapozzunk, holnap is lesz nap....
thereisonly1ronaldo
De te megis mit varsz? Ezt az aljas mocskos maffia fideszt, h lehet levaltani? Hogy lehet megrengetni? 2 puszival? Tenyleg eszemfaszom megall, h emberek mi a faszt varnak? Hogy abba kotnek bele, h volt h ingerultebben valaszolt vagy nem ment el vhova ahova megigerte ezert mar nem is lehet jo politikus. Az az ember aki vmi remenyt adott annyi embernek, amennyit az osszes ellenzek az elmult tizenx evben nem tudott megtenni. Mindezt 3 honap alatt.kiserik írta: Srácok, azért kicsit még el agymenésbe az egész. Ferni, hehe és a többiek: azt kellene felfogni, hogy aki kritikával meri illetni MP-t, az nem törvényszerűen a bukását akarja és nem törvényszerűen fideszes, és nem törvényszerűen ellenség. Ez a hozzáállás peldául egyenesen MP-től ered és az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91