én is pont akartam írni, de Hegyi majd kimagyarázza....TBone írta:Hegyi rajongóknak ajánlom a most kezdődött fiesztát! Kiváncsi vagyok mit mond majd Bale 3 góljára, plusz a barca vereségre.

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. december 3., kedd 17:01
én is pont akartam írni, de Hegyi majd kimagyarázza....TBone írta:Hegyi rajongóknak ajánlom a most kezdődött fiesztát! Kiváncsi vagyok mit mond majd Bale 3 góljára, plusz a barca vereségre.
HozzászólásSzerző: TBone » 2013. december 3., kedd 17:00
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 2., hétfő 14:32
Nem kell, hogy mindenki jól járjon! A Madridon meg a katalánokon kívül kell, hogy mindenkinek jobb legyen, akár azon az áron is, hogy Rossel meg Perez telenyüszíti a médiumokat.Azert eleg nehez ezt az egeszet ugy megoldani hogy mindenki jol jarjon.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 2., hétfő 14:29
HozzászólásSzerző: nusser » 2013. december 2., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: Buitre » 2013. december 2., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 2., hétfő 11:19
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. december 2., hétfő 10:20
Egy olyan csoportban villog amiben nincs egy topp csapat sem... A Porto sem a régi fényében tündököl... Majd, ha összekerül egy topp csapattal az egyenes kiesésben, és ott is tovább megy akkor majd az más lesz, de addig még nem ájulok el...realistahuni írta:Nem értem miért hagyná az Atletico a BL-t. Csoportelsők, tehát jó eséllyel indulnak a nyolcaddöntőn, és itt fognak meg jó pénzeket, nem a bajnokságban.
Szvsz ha elkerülik a Juvét már bárki ellen jók lehetnek. Dortmundnál kérdés mennyi sérült lesz februárra, de a többi ellenfél verhető kategória.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 2., hétfő 9:07
HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2013. december 2., hétfő 7:33
Én a helyedben először a következő meccsre koncentrálnék...'shutterisland írta:szöszi gyerek nagy spíler, jövőre biztos szintet lép klubszinten is, nem fogja a sociedad megtartani.
az atletico pedig nem soká fogad minket, az vízválasztó lesz.
ha ott megvernek minket, bármennyire is hihetetlen, de tényleg beleszólhatnak a két nagy dolgába a versenyfutást illetően.
a kicsiket magabiztosan veszik, de ha a rangadókon is odavernek, akkor tényleg számolni kell velük.
a kettős (hármas) terhelés valóban buktatója lehet a szezonjuknak, de a bl-ből könnyen kieshetnek, a kupát meg szerintem simán beáldozzák, ha úgy állnak a bajnokságban.
amúgy kettős érzéssel nézem a meccseiket, eredményeiket, egyrészt idegesítő, hogy itt vannak a nyakunkban, és hogy mindig nyernek, másrészről megnyugtató, amíg előttetek vannak.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 1., vasárnap 12:16
Az az igazság hogy beérett a munka amit Simeone évek óta a csapatnál végez.Sikerült megtalálnia a megfelelő embereket,helyel-közzel sikerült is egybetartania őket,(most a csatárok más tészta),nem mellékesen az a motiváció amit át tud adni a játékosainak,az nagyon sokat jelent.ha ott megvernek minket, bármennyire is hihetetlen, de tényleg beleszólhatnak a két nagy dolgába a versenyfutást illetően.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 1., vasárnap 4:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 1., vasárnap 0:26
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2013. december 1., vasárnap 0:22
Nem csak a számszerűség a problémás. Egyik évben a Malaga BL induló majd a 15. A Villareal egyszer kiesik majd feljön a 4. helyre. Kaotikus az egész. A Valencia stadiont épít az örökkévalóság óta, tökéletes középcsapat. Egyetlen csóri Atletico van ott nagyjából az elején konstansan meg, a két nagy. Melléjük kéne még minimum 3-4 stabil anyagi háttérrel rendelkező csapat, ami nem abból élne meg, hogy kukáznak valakit aztán két év múlva beajánlják megvételre a nagyoknak. A két nagynak meg rövid távon még eldöcög a szekér, de 10 éves távlatban már közel sem vennék rá mérget, hogy egy ilyen bajnokságban bárki is kíváncsi lenne a meccseikre. Egyszerűen tét nélküliek, unalmasak, semmit érőek.Elég szomorú hogy a Real,Barca,Atletico? után egy 11 pontos szakadék van, de ezt már megszokhattuk
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 1., vasárnap 0:17
Annak örülnék, ha elvinné a PSG vagy valami német csapat, mondjuk a Dortmund. (Ha esetleg Reus lép), de egy Leverkusen is jó lehet neki. Mindenesetre olyan csapatban látnám szívesen, ami számomra is szimpatikus, mert bírom a gyereket. Egy Arsenalban is jó lehetne, de ott most nagyon sokan vannak középpályára.'shutterisland írta:szöszi gyerek nagy spíler, jövőre biztos szintet lép klubszinten is, nem fogja a sociedad megtartani.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. december 1., vasárnap 0:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 1., vasárnap 0:05
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 30., szombat 23:56
VanillaSky írta:Rossz ránézni a tabellára.Ideje lenne a két gigásznak lejjebb adni az igényeit és a TVs szerződéseket kollektíven megkötni.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2013. november 30., szombat 23:55
Elég szomorú hogy a Real,Barca,Atletico? után egy 11 pontos szakadék van, de ezt már megszokhattukVanillaSky írta:Rossz ránézni a tabellára.Ideje lenne a két gigásznak lejjebb adni az igényeit és a TVs szerződéseket kollektíven megkötni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem