Komolyan olyanok vagytok, mit a szektás fideszesek és azokon röhögtök. Értelmesen beszélgetni egyik sem tud, mert nem lát a rózsaszín ködtől. Ez az alpár stílus meg egyenesen gyomorforgató amit páran itt megengedtek. Tudjátok ez a 80 iq alattiaknál működik, hogy annak van igaza, aki hangosabb beszél vagy jobban káromkodik. Gondolom ti mind büszkék vagytok arra, hogy nem oda tartoztok (már ha fel lett hozva, hogy a buta emberek szavaznak a Fideszre), akkor illene is úgy viselkedni.Toti írta:De te megis mit varsz? Ezt az aljas mocskos maffia fideszt, h lehet levaltani? Hogy lehet megrengetni? 2 puszival? Tenyleg eszemfaszom megall, h emberek mi a faszt varnak? Hogy abba kotnek bele, h volt h ingerultebben valaszolt vagy nem ment el vhova ahova megigerte ezert mar nem is lehet jo politikus. Az az ember aki vmi remenyt adott annyi embernek, amennyit az osszes ellenzek az elmult tizenx evben nem tudott megtenni. Mindezt 3 honap alatt.kiserik írta: Srácok, azért kicsit még el agymenésbe az egész. Ferni, hehe és a többiek: azt kellene felfogni, hogy aki kritikával meri illetni MP-t, az nem törvényszerűen a bukását akarja és nem törvényszerűen fideszes, és nem törvényszerűen ellenség. Ez a hozzáállás peldául egyenesen MP-től ered és az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság.
Én 2 évig fogom ekézni, mert 2 évig kritikus szemmel fogom nézni. 2 év alatt kell meggyőznie, hogy tud politikus lenni. Tud közszolga lenni, nem pedig vélemény formáló, megmondóember, teszem azt diktátor.
Mi a politikus? Megválasztott képviselő. Aszerint választasz közülük, hogy dolgok mentén hogyan fognak képviselni téged. Jelentkezzen az, aki azért szavazott a Tisza pártra, mert azonosulni tud az európai programjukkal, vagy a közgyűlésekben kitűzött célokkal, irányokkal. Gyakorlatilag mi történt? MP hitelt kért és kapott a kormány leváltására. Szerintem ez 2 év múlva kevés lesz. Akkor már valamit fel is kell majd mutatni. Én aszerint fogom megítélni.
A kritika pedig lehet akár építő jellegű is.
En ertem, h azt keritek, h lehessen mar kritikat megfogalmazni, de bazdmeg nekem az nem kritika, egy ilyen mocskos kormany ellen (es nagyban ezen van a hangsuly), h nem ment el vhova, meg ingerult is volt ám már. Meg, h nem fer bele az ertekrendbe.. Nevetseges azert.
Tenyleg mit/kit szeretnetek?
Megint megy a félrebeszélés, mosdatás. A kritikám az, hogy rendszeresen hazudik. Ez nálam egy politikusnál, egy közszolgánál nem megengedett. Persze nála ez eddig mindig meg volt magyarázva, de innentől nincs magyarázat, nincs mentség. Egy politikus nem foroghat, mint fing a fürdőben. Egy bohóc az foroghat. Egy diktátor az foroghat. Egy közszolga nem. És elvileg ő szolgálni akarja a nemzetét.
Azt várom, hogy kezdjen el politikusként üzemelni, ha már erre adta a fejét. Ha beleáll valamibe/valakibe, akkor ne kezdjen el utána mentegetőzni, mert nem tetszik 1-2 szavazónak. Legyen gerince, mert a takonygerincűekből már elegem van. Mondja ki nyiltan amit ő és a pártja képvisel (itt is megy a ködösítés folyamatosan, hogy ezek az ő gondolatai, de a pártja majd demokratikusan eldönti, hogy merre akar menni. Ha a végén leszavazzák a 2 ciklusos találmányt, akkor szétteszi a kezét, hogy bocs, ezt igértem, de ez a demokrácia???) és tartsa ahhoz magát akkor is, ha ez valakinek nem tetszik.