OFF
- ateeemadrid
Re: OFF
Sztem Avril gyenge volt, mint aki unja az egészet olyan vibeja volt, közönséggel is alig volt interakció._Bushido_ írta:mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.gutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
feltunt hogy marha sok osztrak levette a rendszamat a parkoloban, ezt mi okbol tettek? ennyire lopjak az osztrak rendszamokat? ha igen, miert? mi a tortenete ennek??
Parkway Drive meg BMTH viszont nagyot mentek. Meg a Maneskint is élveztem amég nem áztam szarrá.

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
mázlista. voltak fent neten rövid videók, elképesztő tömeg volt ott.gutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
feltunt hogy marha sok osztrak levette a rendszamat a parkoloban, ezt mi okbol tettek? ennyire lopjak az osztrak rendszamokat? ha igen, miert? mi a tortenete ennek??
foleg 1 bolond szazat csinal alapon..Remy írta:Tehat? Miert?gutihaz14 írta:
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltak
dislikenak meg![]()
regen voltak ilyenek hogy reszegek atcserelgettek a kocsikon a rendszamokat es volt hogy tuntek el rendszamok aztan valaki elkezdte ezt es ugymond hagyomany lett hogy inkabb leveszik tulajok a rendszamokat. de igazabol nagyobb a fustje boven
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ott sem talalom, pedig érdekel! Miért?gutihaz14 írta:jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
dislikenak meg![]()

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Anno pár éve, amikor mi jártunk Novára, már akkor is divat volt leszedni, mert lopkodták le az autókról. Gondolom, nem az osztrákok..Remy írta:Tehat? Miert?gutihaz14 írta:
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltak
dislikenak meg![]()

Nagy dagonya volt idén is?
Végletek szoktak lenni, vagy porfelhő, vagy mocsár..

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tehat? Miert?gutihaz14 írta:jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
dislikenak meg![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
jol van ne tolongjatok, redditen megvalaszoltakgutihaz14 írta: tegnap voltam novarockon, avril![]()
![]()
![]()
dislikenak meg

valamelyik univerzumban:

ABRP talán a legjobb, de én nem használom. Esetleg a Plugshare.Nika91127 írta: Na bhuzikáim.
Ki milyen elektromos autós útvonaltervezőt használ?
Tesla nem játszik, eGolf a delikvens. Köszi![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Csak Bpről kell majd lehoznom.Halfkey írta: Csak odatalálsz a legközelebbi roncstelepre navi nélkül is, nem?![]()
Amúgy csak városba futkározósnak kell, arra meg jó. A Passatot nem akarom kinyírni. Asszony meg ragaszkodott a VW-hez. És sokat meg nem akartam rá elbszni

Csak odatalálsz a legközelebbi roncstelepre navi nélkül is, nem?

tegnap voltam novarockon, avril

valamelyik univerzumban:

- Muszi05
Vagy egy hanyattegér... én azt használom, nem kell csúsztatgatni meg semmi, csak a hüvelykujjaddal mozgatni az görgőt. Eleinte kicsit furcsa lehet, de full kényelmes.az eger ala kell egy konyv meg egy egerpad.
Én speciel ilyet használok, kapni már nem lehet, de van az újabb típusa
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" 

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ezt szeretném, hogy egy kicsit bővebben fejtsd ki.hehetheoriginal írta:Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozzaCS0ki írta:
Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.
Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak.![]()
![]()
![]()

- h3x0r
En fotelben szoktam ulni, egy memoriahabos szivacson, derekamnal hasonlo tipusu derektamasz.CS0ki írta:Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)
Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak.![]()
A laptoppal az a baj, hogy az öledben van, tobbnyire lefele nezel, nem előre. Sokkal jobb egy jol beallitott monitor, radugod a laptopot, billentyuzet az oledben (akar vezetek nelkuli, ha ugy kenyelmesebb), az eger ala kell egy konyv meg egy egerpad.
A fotel annyibol jobb, mint a kanape, hogy ket oldalt mar van karfa, nem kell parnakat tegyel (max egy kisparna, ha nem tokeletes a magassag). Nyilvan ez se tokeletes, neha lecsuszol, tudatosan kell figyelni, hogy jo pozicioban ulj (esetleg beallitod a telefont/orat, hogy neha jojjon egy ertesito), de azert jobb, mintha csak elnyulnal a kanapen.
-
Sok ujat nem mondtal de tok jo emlekezteto, hogy belecsapjon az ember fejebe a felismeres, hogy nem mindig halaszhatja holnapra az egeszseg prevenciot az ember. Szoval en megkoszonom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozzaCS0ki írta:Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)

Semennyire nem jo a hátnak. Vettem orbital nagy babzsakfotelt, abban lehet tespedni munka kozben laptoppal, de ha nem tartja semmi a hatad (nem muszaj amugy, ha te magad is tudsz folyamatosan a helyes egyenes tartasrol gondoskodni es gondolni) , alkor minden megoldas szar. Beesett vallak, computer-nyak, előregúvadó fejpozicio, gyenge derek es hatizmok, egyenes ut a gerincservhez, meg mindenfele szar testtartas problemahoz.
Sport, uszas, jo megoldas amugy, de az mindig.
Gondolom nem mondtam sok ujat.
thereisonly1ronaldo
Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)

Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
arkategoriafuggo, FIDErikusznak +1 a SecretLab szekre, az ezerev+1 idotartam; 2 eve hasznalom naponta, a legkisebb hasznaltsag nyoma, semmi sem latszik rajta, kenyelmes egesznapos ulesre akar, mindene allithato. de nem olcso, az teny, de volt jyskes szarom korabban, megfogadtam soha tobbe hatfajdalom, vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora, vagy akar szek, amin dolgozodik az ember)nmate írta: Hát, próbálj ki gamer széket is, én speckó azoktól is fázok. Főleg, hogy 90%-uk össze-vissza nyikorog és gagyi anyagokból van összerakva, bármennyire is prémiumnak hirdetik magukat.
thereisonly1ronaldo