Ki milyen elektromos autós útvonaltervezőt használ?
Tesla nem játszik, eGolf a delikvens. Köszi
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 16., vasárnap 17:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 16., vasárnap 11:34
HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. június 13., csütörtök 10:23
Vagy egy hanyattegér... én azt használom, nem kell csúsztatgatni meg semmi, csak a hüvelykujjaddal mozgatni az görgőt. Eleinte kicsit furcsa lehet, de full kényelmes.az eger ala kell egy konyv meg egy egerpad.
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 12., szerda 23:13
Ezt szeretném, hogy egy kicsit bővebben fejtsd ki.hehetheoriginal írta:Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozzaCS0ki írta:
Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.
Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 12., szerda 21:35
En fotelben szoktam ulni, egy memoriahabos szivacson, derekamnal hasonlo tipusu derektamasz.CS0ki írta:Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)
Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak.![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 17:40
Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozzaCS0ki írta:Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 12., szerda 17:33
Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után.hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 9:37
arkategoriafuggo, FIDErikusznak +1 a SecretLab szekre, az ezerev+1 idotartam; 2 eve hasznalom naponta, a legkisebb hasznaltsag nyoma, semmi sem latszik rajta, kenyelmes egesznapos ulesre akar, mindene allithato. de nem olcso, az teny, de volt jyskes szarom korabban, megfogadtam soha tobbe hatfajdalom, vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora, vagy akar szek, amin dolgozodik az ember)nmate írta: Hát, próbálj ki gamer széket is, én speckó azoktól is fázok. Főleg, hogy 90%-uk össze-vissza nyikorog és gagyi anyagokból van összerakva, bármennyire is prémiumnak hirdetik magukat.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 12., szerda 9:18
Alapvetően az egyik legnagyobb rablás a piacon szerintem, semmi nem állítható azon a széken, kicsit többért alzában kapsz olyat, amin minden állítható.KAG írta: IKEA Marcus
Ha utána olvasol, kb legjobb value for money szeknek tartják a piacon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 12., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 12., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 12., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 12., szerda 1:09
Nekem Secret Labs székem van, csak ajánlani tudom. Mellesleg 5 év garancia van rádb97 írta: Sziasztok!
Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?
Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre.Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.
Előre is köszi ha valakinek van tippje.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 11., kedd 22:33
Hali, 2,5-3 éve használok egy arozzi gamer széket, én online rendeltem, de a webshop benézte és egy 80E szék helyett egy 120E-t kaptam, beépített deréktámasszal, nagyobbat hajló (szinte fekvőbe rakható) háttámlával, meg a sok irányba mozgó kartámasszal. Ez az alzás hasonlít rá kb. most a legjobban.db97 írta: Sziasztok!
Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?
Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre.Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.
Előre is köszi ha valakinek van tippje.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 11., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: db97 » 2024. június 11., kedd 21:49
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem