Azért ez még mindig nagyon durva és hihetetlen...

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 12., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 12., szerda 11:33
Réj, milyen megoldást látnál megfelelőnek a béke eléréséhez? Érdekelne nagyon._Bushido_ írta: Majd az EPben kiderül, hogy mit akar MP.
Vajon belül manfred weberékhez, akik nyíltan migrans és háború partiak? Vagy a fideszhez ülnek, mert a külpolitikában nagyjából azonosak az érdekek? Vagy?
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. június 12., szerda 9:50
Öcsém , ez nagyon lent van_Bushido_ írta: Majd az EPben kiderül, hogy mit akar MP.
Vajon belül manfred weberékhez, akik nyíltan migrans és háború partiak? Vagy a fideszhez ülnek, mert a külpolitikában nagyjából azonosak az érdekek? Vagy?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 12., szerda 8:46
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 12., szerda 8:39
Szerinted Bushido tudja, hogy a KDNP még mindig tagja a "nyíltan migrans és háború parti" Néppártnak?Halfkey írta:A Fidesz mellé?_Bushido_ írta: Majd az EPben kiderül, hogy mit akar MP.
Vajon belül manfred weberékhez, akik nyíltan migrans és háború partiak? Vagy a fideszhez ülnek, mert a külpolitikában nagyjából azonosak az érdekek? Vagy?A Fidesz nem tagja jelenleg egyetlen frakciónak sem. Kilépett a jobboldali frakcióból, és menni akarna a szélső jobba, de nekik sem kell. Melléjük tehát nem tud beülni MP mert ők nem ülnek sehol.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 12., szerda 8:29
A Fidesz mellé?_Bushido_ írta: Majd az EPben kiderül, hogy mit akar MP.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 12., szerda 8:22
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 12., szerda 0:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 11., kedd 23:50
Sztem az esl bejelentéskor felrobbant a bajnokok ligája, ez mégis csak holmi poltikacart írta: 238 hozzaszolas szuletett a topicban az elmult 24 oraban, szerintem az rekord az oldalon
![]()
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 11., kedd 23:33
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 11., kedd 23:12
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 22:58
menjetek a...Caraway írta: Nekem az az MP konteom, hogy tavaly mikor vegigcsinalta az El Caminot ott megvilagosodott a 2 het egyedulletben es tisztult a vilaglatasa, es a lelke melyen rajott hogy ez igy nem mehet tovabb es jobb ember akar lenni.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 11., kedd 22:52
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 22:15
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 11., kedd 21:37
Hőőő, az esti fürdetés óta jól elburjánzott itt a dologferni írta:https://index.hu/belfold/2020/04/02/mi_ ... is_fidesz/kiserik írta:
Én már nagyon rég óta várom ezeket a példákat. Valahogy eddig nem sikerült őket összeszedni, pedig tényleg érdekelne. Én nyitott vagyok az igazságra.
Olvasd végig kérlek, van videó is, rengeteg dolog fel van sorolva.
A semmiből rengeteg pénz, olcsó plakátok, médiamegjelenések, telibe átadott pozíciók, lásd Tatabánya stb stb.
Fidesz európai szinten kb szélsőjobboldali párt, kell nekik a Mi Hazánk, hogy itthon ne tűnjenek annak.
Rendszeresen adnak át olyan dolgokat nekik, hogy ők terjesszék be, mert ez a Fidesznek is neccesek. De csodák-csodájára azokat mindig megszavazza a Fidesz.![]()
Ja meg a Mi Hazánk is sokszor megszavazza a Fideszt, micsoda véletlenek.
Sokszor csak mint téma dobatnak be dolgokat velük, hogy megnézzék, hogy reagál rá a nép.
De már MZP is mondta, hogy Ásotthalom mellett valamelyik településen találkozgat fideszesekkel Toroczkai is rendszeresen, biztos összebeszélt MP meg MZP, azért mondják ugyanazt.![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. június 11., kedd 21:34
Szoval MP ugyanúgy ellopott x ezer milliárd Ft-t, tönkretette az egészségügyet, oktatást 14 év alatt, infláció az egekben... ertem.1madridista írta:de az osszes tapasztalata allami cegeknel volt nem veletlenul... maskor meg az a mantra megy hogy allami szferaban csak a fideszesek kapnak munkat, meg likeok meg tuntetesek miatt kirugnak embereket allami szferabol... nem mondtam soha hogy hulyegyerek, azt mondtam hogy en nem tudok bizni benne... azzal kezdtem hogy konkret statisztikat probaltam bemasolni, nem megafon videokat... hoztam masik peldat is, eljutottam oda hogy azt irtad mp lehet neha hazudik... hidd el hoyg legalabb annyi dolog szol ellene mint mellette, es ami nagyon zavar hogy mindket tabor csak a neki tetszo reszeket veszi figyelembe aki meg szkeptikus esetleg mindket oldallal szemben vagy probal objektiven megszolalni (PROBALOK... nem mondom hogy tevedhetetlen vagyok de legalabb algondolkozhatnatok rajta) azt meg leuvoltik, es kiforgatjak a szavait...ferni írta:
De hát volt 10 darab vezetői pozíciója és tapasztalata mindenhol különböző cégeknél.
Szerinted ha akar nem talált volna munkát, ahol a semmire hozzávágnak milliókat?
Az emberünk végzett jogász és diplomata is volt.
Nem halt volna éhen elhiheted egy ilyen szakmai pályafutással a háta mögött és önéletrajzzal a zsebében.
Erre mondom, hogy te minden egyes MP témában leakadsz olyanokon, hogy mi van ha, hiába van arra jóval kevesebb esély, ha logikusan végig gondolod a dolgot.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 21:11
de az osszes tapasztalata allami cegeknel volt nem veletlenul... maskor meg az a mantra megy hogy allami szferaban csak a fideszesek kapnak munkat, meg likeok meg tuntetesek miatt kirugnak embereket allami szferabol... nem mondtam soha hogy hulyegyerek, azt mondtam hogy en nem tudok bizni benne... azzal kezdtem hogy konkret statisztikat probaltam bemasolni, nem megafon videokat... hoztam masik peldat is, eljutottam oda hogy azt irtad mp lehet neha hazudik... hidd el hoyg legalabb annyi dolog szol ellene mint mellette, es ami nagyon zavar hogy mindket tabor csak a neki tetszo reszeket veszi figyelembe aki meg szkeptikus esetleg mindket oldallal szemben vagy probal objektiven megszolalni (PROBALOK... nem mondom hogy tevedhetetlen vagyok de legalabb algondolkozhatnatok rajta) azt meg leuvoltik, es kiforgatjak a szavait...ferni írta:De hát volt 10 darab vezetői pozíciója és tapasztalata mindenhol különböző cégeknél.1madridista írta: bruh a multja alapjan en ezt tartom valoszinubbnek... nem sok vesztenivaloja vt a kegyelmi ugy utan es a nagy elegedetlenseg miatt eleg jo helyzetbol indult ezt mar tobben leirtatok... es en szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy egy ember meg tud valtozni egyik pillanatrol a masikra miutan lehuzott ennyi idot egy rendszer haszonelvezojekent... ha tenyleg nyer es egy jobb orszagot epit en orulok neki de szkeptikus vagyok sajnalom...
Szerinted ha akar nem talált volna munkát, ahol a semmire hozzávágnak milliókat?
Az emberünk végzett jogász és diplomata is volt.
Nem halt volna éhen elhiheted egy ilyen szakmai pályafutással a háta mögött és önéletrajzzal a zsebében.
Erre mondom, hogy te minden egyes MP témában leakadsz olyanokon, hogy mi van ha, hiába van arra jóval kevesebb esély, ha logikusan végig gondolod a dolgot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 21:06
De hát volt 10 darab vezetői pozíciója és tapasztalata mindenhol különböző cégeknél.1madridista írta: bruh a multja alapjan en ezt tartom valoszinubbnek... nem sok vesztenivaloja vt a kegyelmi ugy utan es a nagy elegedetlenseg miatt eleg jo helyzetbol indult ezt mar tobben leirtatok... es en szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban hogy egy ember meg tud valtozni egyik pillanatrol a masikra miutan lehuzott ennyi idot egy rendszer haszonelvezojekent... ha tenyleg nyer es egy jobb orszagot epit en orulok neki de szkeptikus vagyok sajnalom...
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2024. június 11., kedd 21:04
mert masodpercenkent 20000000000000000 ember forgatja ki azt amit irok valahogy muszaj megvedenem magamat elmehetnetek "ujsagironak" barhova... valahogy meg se probaltok normalisan reagalni, soha nem mondtam olyat, hogy a megafon igazat mond, csak azt, hogy meg se kellett kb eroltetniuk magukat, vagy nem tudtok vagy nem akartok szoveget ertelmezni... 300000szor leirom ugyanazt es felremagyarazza az osszes...BlancoMark írta:Kezdem azt gondolni, hogy a NER-nek mar arra is van penze, hogy idekuldje a fizetett trolljait.tomi_b írta: Nem értem miért húzzátok fel magatokat rajta.![]()
Hát nem tud értelmesen írni a csávó és a megafonból tájékozódik.
Abból a megafonból ahol egy "riporter" szerint Magyarországon érdeklődés hiányában elmaradt a szegénység, a másik meg a nagy oknyomozás közben egy kapucsengőbe akar beszélni és csodálkozik, hogy nem szólnak bele.![]()
Komolytalan az egész.Elvegre ez lehet az orszag legnepszerubb forumainak az egyike.
Ilyet meg a verfideszesektol sem hallottam, hogy a Megafon lenne a hivatkozasi alap. A lelkesedes merteke is gyanus, orak ota kuldi tucat szamra a hsz-eket.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem