OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kiserik

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 16., vasárnap 18:21

Nika91127 írta: Na bhuzikáim.

Ki milyen elektromos autós útvonaltervezőt használ?
Tesla nem játszik, eGolf a delikvens. Köszi ❤️
ABRP talán a legjobb, de én nem használom. Esetleg a Plugshare.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 16., vasárnap 17:18

Halfkey írta: Csak odatalálsz a legközelebbi roncstelepre navi nélkül is, nem? :D
Csak Bpről kell majd lehoznom.
Amúgy csak városba futkározósnak kell, arra meg jó. A Passatot nem akarom kinyírni. Asszony meg ragaszkodott a VW-hez. És sokat meg nem akartam rá elbszni :)

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 16., vasárnap 17:14

Csak odatalálsz a legközelebbi roncstelepre navi nélkül is, nem? :D

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 16., vasárnap 17:13

Na bhuzikáim.

Ki milyen elektromos autós útvonaltervezőt használ?
Tesla nem játszik, eGolf a delikvens. Köszi ❤️

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 16., vasárnap 11:34

tegnap voltam novarockon, avril :sziv: :sziv: :sziv:

feltunt hogy marha sok osztrak levette a rendszamat a parkoloban, ezt mi okbol tettek? ennyire lopjak az osztrak rendszamokat? ha igen, miert? mi a tortenete ennek??
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Muszi05
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Muszi05 » 2024. június 13., csütörtök 10:23

az eger ala kell egy konyv meg egy egerpad.
Vagy egy hanyattegér... én azt használom, nem kell csúsztatgatni meg semmi, csak a hüvelykujjaddal mozgatni az görgőt. Eleinte kicsit furcsa lehet, de full kényelmes.

Én speciel ilyet használok, kapni már nem lehet, de van az újabb típusa
"Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye!" :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 12., szerda 23:13

hehetheoriginal írta:
CS0ki írta:

Azt hittem máshogy folytatódik a mondat a gumi után. :mrgreen:

Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak. :hmmm:
Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozza :lol: :kalapos:
Ezt szeretném, hogy egy kicsit bővebben fejtsd ki. :D :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 12., szerda 21:35

CS0ki írta:
hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)

Az a baj, hogy én simán fekszem a kanapén a laptoppal ha home office van. Nem tudom, hogy az mennyire jó a hátnak. :hmmm:
En fotelben szoktam ulni, egy memoriahabos szivacson, derekamnal hasonlo tipusu derektamasz.

A laptoppal az a baj, hogy az öledben van, tobbnyire lefele nezel, nem előre. Sokkal jobb egy jol beallitott monitor, radugod a laptopot, billentyuzet az oledben (akar vezetek nelkuli, ha ugy kenyelmesebb), az eger ala kell egy konyv meg egy egerpad.

A fotel annyibol jobb, mint a kanape, hogy ket oldalt mar van karfa, nem kell parnakat tegyel (max egy kisparna, ha nem tokeletes a magassag). Nyilvan ez se tokeletes, neha lecsuszol, tudatosan kell figyelni, hogy jo pozicioban ulj (esetleg beallitod a telefont/orat, hogy neha jojjon egy ertesito), de azert jobb, mintha csak elnyulnal a kanapen.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 17:54

Sok ujat nem mondtal de tok jo emlekezteto, hogy belecsapjon az ember fejebe a felismeres, hogy nem mindig halaszhatja holnapra az egeszseg prevenciot az ember. Szoval en megkoszonom.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 17:40

CS0ki írta:
hehetheoriginal írta: vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora(...)

Hat manapsag, amilyen rozoga leélt allapotok meg kilos vakolatok, borzadvanyok vannak, helyenvalo a teljes testre huzhato gumi otlete, meg ha csak egy legterben is vagy, de semmi kozod hozza :lol: :kalapos:

Semennyire nem jo a hátnak. Vettem orbital nagy babzsakfotelt, abban lehet tespedni munka kozben laptoppal, de ha nem tartja semmi a hatad (nem muszaj amugy, ha te magad is tudsz folyamatosan a helyes egyenes tartasrol gondoskodni es gondolni) , alkor minden megoldas szar. Beesett vallak, computer-nyak, előregúvadó fejpozicio, gyenge derek es hatizmok, egyenes ut a gerincservhez, meg mindenfele szar testtartas problemahoz.
Sport, uszas, jo megoldas amugy, de az mindig.
Gondolom nem mondtam sok ujat.
thereisonly1ronaldo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. június 12., szerda 17:33

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 12., szerda 9:37

nmate írta: Hát, próbálj ki gamer széket is, én speckó azoktól is fázok. Főleg, hogy 90%-uk össze-vissza nyikorog és gagyi anyagokból van összerakva, bármennyire is prémiumnak hirdetik magukat.
arkategoriafuggo, FIDErikusznak +1 a SecretLab szekre, az ezerev+1 idotartam; 2 eve hasznalom naponta, a legkisebb hasznaltsag nyoma, semmi sem latszik rajta, kenyelmes egesznapos ulesre akar, mindene allithato. de nem olcso, az teny, de volt jyskes szarom korabban, megfogadtam soha tobbe hatfajdalom, vannak dolgok, amire ha mar eletvitelszeruen szukseges, nem sporol az ember (pl monitor a szemnek, gumi az autora, vagy akar szek, amin dolgozodik az ember)
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 12., szerda 9:18

KAG írta: IKEA Marcus

Ha utána olvasol, kb legjobb value for money szeknek tartják a piacon.
Alapvetően az egyik legnagyobb rablás a piacon szerintem, semmi nem állítható azon a széken, kicsit többért alzában kapsz olyat, amin minden állítható.
Addig volt jó deal, amíg 40 ezerért árulták, nem 80ért.

De ezt is ki kell próbálni persze, lehet jó neked.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 12., szerda 9:09

Én egy noblechairs icon-t használok. Nem olcsó, cserébe ebben tényleg van anyag. Masszív, kényelmes, párszor már be is aludtam benne :D :D
Nagyon rossz a hátam, és mivel évek óta home office van, amit egy szar széken kezdtem úgy voltam vele kell a jó szék. Minden állítható minden irányban, én megvagyok elégedve.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 9:01

És valami nagyon low budget bárszéket tudtok ajánlani?:D

Ikeában van egy 7ezerért, de a támla töri a hátamat, az kiesett.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 12., szerda 8:45

IKEA Marcus

Ha utána olvasol, kb legjobb value for money szeknek tartják a piacon.
ZIDANE

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 12., szerda 8:18

Hát, próbálj ki gamer széket is, én speckó azoktól is fázok. Főleg, hogy 90%-uk össze-vissza nyikorog és gagyi anyagokból van összerakva, bármennyire is prémiumnak hirdetik magukat.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 12., szerda 1:09

db97 írta: Sziasztok!

Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?

Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre. :D Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.

Előre is köszi ha valakinek van tippje.
Nekem Secret Labs székem van, csak ajánlani tudom. Mellesleg 5 év garancia van rá :)
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 11., kedd 22:33

db97 írta: Sziasztok!

Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?

Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre. :D Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.

Előre is köszi ha valakinek van tippje.
Hali, 2,5-3 éve használok egy arozzi gamer széket, én online rendeltem, de a webshop benézte és egy 80E szék helyett egy 120E-t kaptam, beépített deréktámasszal, nagyobbat hajló (szinte fekvőbe rakható) háttámlával, meg a sok irányba mozgó kartámasszal. Ez az alzás hasonlít rá kb. most a legjobban.

A beépített deréktámasz (racsnis tekerős) zseni, azóta ültem párnás deréktámaszosban is, az nekem nem olyan jó. Az ülőlap+hátlap szintetikus bőr, de nem rossz se télen, se nyáron, és iszonyú jó a szivacsa, nincs kiülve és kényelmes (60kg vagyok), uncsi meetinghez a fekvős funkció is hasznos :D :D. Ha tudom, hogy ennyivel jobb, a drágábbat rendelem alapból, sztem mindegyik extra funkció megéri.

Viszont ami a csere miatt kis alakítást igényelt, az az ülőlap hossza. Amit rendeltem, az 49 cm lett volna, ami jött az 52. Mivel nem vagyok magas, ezért ez kicsit cumi, mert kell egy sámli a lábam alá :D és akkor így nem vág a térdemnél. De visszacserélni nem tudtam, mert 2 héttel később tudtam csak összerakni, mint kihozták és akkor az én költségemre lett volna a visszaküldés. De így utólag nem bánom.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 22:19

: D Amikor átjönnek haverok akkor két véglet van. Legjobb szék amibe valaha ültek és van aki sose ült ilyen rossz székbe.; D

prohardveren van egy milyen széket vegyek topic. Ott hardcore arcok vannak a témában. De ja érdemes máté posztját visszanézni. A spinállis viszont szintén bejött amikor próbálgattam őket 4 éve. Csak nem volt rá akkoriban keret.

Amúgy egy random szék is jó ülésre ékpárnával. :D

Vissza: