HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 11., kedd 16:51
Szép dolgok amiket leírsz.
Legyen igazad.
Szóval maradjon az a kormány, akik magyar emberek tízezreiket, százezreiket tartanak lelki terrorban hónapok óta, hogy meghalnak egy atombombától, hogy rájuk szavazzanak?
Maradjon az a kormány, akik miatt naponta halnak meg magyar emberek, mert az utolsó forintot is kilopják az országból?
És még hosszú a lista amiket itt sorolni lenne.
Én inkább megadnám az esélyt Magyar Péter pártjának, bármennyire se hibátlan, mert ő mondjuk még nem követett el olyan bűnöket heti szinten, amikért 10+ év börtön jár, míg Fidesznél ez a beugró.
De igen lehet ő is egy geci, de ennél már nincs lejjebb amit a Fidesz mutat, ezt sikerrel bemutatták ezen a választáson végleg.
IGAZSÁGÜGYI MINISZTERTŐL VAN HANGFELVÉTEL, HOGY ROGÁNÉK BELENYÚLNAK AZ ÜGYÉSZSÉGEN AZ IRATOKBA.
Hahó, felfogjuk ennek a súlyát?
Fidesz meg egy maffia, én megértem, hogy kellett pár dolog amivel bebiztosítsa magát, főleg azután amit leműveltek vele, mikor válni akartak. Rá lett küldve mindenki is, mindene is le lett foglalva a Diákhitelnél, hogy megfélemlítsék.
Szép dolog volt hangfelvételt készíteni? Kurvára nem, de olyan országban élünk sajnos, hogy meg lehet érteni.
Hát embereket rúgnak ki Facebook lájkok miatt.
Nem mehetnek ki emberek egy tüntetésre, mert kirúgják őket.
Emberek cégeit vásárolják fel apróért, amiben egy élet munkája van és vagy eladói áron alul vagy csődbe visznek.
Ébredjünk már fel milyen országot csinált a Fidesz Magyarországból és milyen dolgokat veszünk már természetesnek, amik nagyon nem azok.
Erről beszéljünk már könyörgöm, ne arról, hogy ha MP beszélt naponta élőben 7-8 órát 2 hónapon keresztül és van pár dolog ahol esetleg hazudott vagy ténylegesen rosszul tudott.
Arról beszéljünk mennyi mindenben van igaza, arról beszéljünk, hogy Pakson 15 Ft-ért van előállítva X áram, amit 70ért vesznek meg a magyar emberek.
Arról beszéljünk, hogy hányszoros magyar gáz árat fizetnek a magyar emberek, mert Orbánék lementek az oroszoknak kutyába és kötöttek egy előnytelen szerződést és piaci ár felett van nálunk bőven a gáz.
Ezek az igazi problémák.
Orbánék napi szinten hazudnak a pofánkba, azokról nem megy ekkora diskurzus, pedig azok fixen hazugságok.
A valós problémákról beszéljünk könyörgöm.