Nagyon rossz a hátam, és mivel évek óta home office van, amit egy szar széken kezdtem úgy voltam vele kell a jó szék. Minden állítható minden irányban, én megvagyok elégedve.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. június 12., szerda 9:09
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 12., szerda 9:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 12., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 12., szerda 8:18
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 12., szerda 1:09
Nekem Secret Labs székem van, csak ajánlani tudom. Mellesleg 5 év garancia van rádb97 írta: Sziasztok!
Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?
Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre.Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.
Előre is köszi ha valakinek van tippje.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 11., kedd 22:33
Hali, 2,5-3 éve használok egy arozzi gamer széket, én online rendeltem, de a webshop benézte és egy 80E szék helyett egy 120E-t kaptam, beépített deréktámasszal, nagyobbat hajló (szinte fekvőbe rakható) háttámlával, meg a sok irányba mozgó kartámasszal. Ez az alzás hasonlít rá kb. most a legjobban.db97 írta: Sziasztok!
Otthonra szeretnék home office-hoz valamilyen minőségibb "irodai" széket venni. Tudtok esetleg ajánlani valamit ami nektek bevált?
Nyilván az álom egy Herman Miller Aeron Remastered lenne, de ha nem muszáj most nem vágnék ki 600 ezret egy székre.Olyan 200k körülre gondoltam mint maximum, afölé nem nagyon mennék.
Előre is köszi ha valakinek van tippje.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 22:19
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 11., kedd 22:09
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 11., kedd 21:58
HozzászólásSzerző: db97 » 2024. június 11., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 11., kedd 20:58
'shutterisland írta: nekem amugy ugyanez lesz, megyunk meglatogatni cimboramekat az egyik bajor turazos kornyekre jovore, es velhetoen munchenbe/bol repulunk oda-vissza, szoval 2 napot ott is eltoltenenk, ugyh reszemrol is koszi a tippeket.
amit mi meg fixen beutemezunk majd, az dachau, elvileg fel oranyira van munchentol, de hat nektek az szerintem nem jatszik, az kevesbe csaladi program.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 11., kedd 18:51
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 11., kedd 10:02
Köszönömrikko írta:halamadrid írta:
Köszönöm, megfogadom!
Illetve ha már családi út és gondolom Magyarország felől érkeznétek egy minimális kitérővel érdemes megnézni Tegernsee-t. Ha van akkor egy 2 órás séta és a közeli hegy csúcsáról lehet körbenézni a lent elterülő tóra. Vannak jó kis helyi éttermek, értelmes emberi áron.
Ezt tavaly októberben lőttem :
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 510387.jpg
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 11., kedd 5:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 11., kedd 5:46
rikko írta: Rengeteg látnivaló van.
Na most akkor sok vagy keves latnivalo van?Remy írta: Latnivalo nem sok van a varosban. Marienplatz es az olimpiai park kb.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 11., kedd 5:19
halamadrid írta:Köszönöm, megfogadom!rikko írta:
Hello.
Szerintem nem nagy durranás az Allianz. Felesleges elpazarolni rá több órát.
Inkább pár Bierkeller az amit meg kéne nézni. Illetve belváros.
Rengeteg látnivaló van.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 10., hétfő 20:49
Köszönöm, megfogadom!rikko írta:Hello.halamadrid írta: Sziasztok!
Nyáron átutazóban leszek Németországon, épp Münchenben tervezünk megállni egy éjszakára a familival. Most nézem, hogy az Allianz kinn északon, jó messze a belvárostól található. Nem tudom pontosan hány órám lesz rá, de ha valaki esetleg járt ott, szerintetek érdemes ránézni? Illetve tudtok ajánlani egyéb látnivalókat? Lehet parkolni vagy inkább érdemes tömegközlekedni stb?
Köszönet![]()
Szerintem nem nagy durranás az Allianz. Felesleges elpazarolni rá több órát.
Inkább pár Bierkeller az amit meg kéne nézni. Illetve belváros.
Rengeteg látnivaló van.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 10., hétfő 20:33
Hello.halamadrid írta: Sziasztok!
Nyáron átutazóban leszek Németországon, épp Münchenben tervezünk megállni egy éjszakára a familival. Most nézem, hogy az Allianz kinn északon, jó messze a belvárostól található. Nem tudom pontosan hány órám lesz rá, de ha valaki esetleg járt ott, szerintetek érdemes ránézni? Illetve tudtok ajánlani egyéb látnivalókat? Lehet parkolni vagy inkább érdemes tömegközlekedni stb?
Köszönet![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. június 10., hétfő 20:27
Nagyon kösz Remy!Remy írta:Latnivalo nem sok van a varosban. Marienplatz es az olimpiai park kb.halamadrid írta: Sziasztok!
Köszönet![]()
Viszont annal tobb es jobb bajor etterem/kocsmak.
- Weisses Bräuhaus im Tal
- Augustiner-Keller
- Augustiner Bräustuben
- Hofbräuhaus München
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 10., hétfő 18:21
Azt nem is nagyon szokták varrni.KAG írta: Az nagyon szerencsés.
Én vagy nagyon szerencsétlen voltam, vagy szar orvost fogtam ki.
Nekem csak a porc vált le, de az nagy mértékben. Visszavarni nem lehetett.
Kb fél évig mankó + gyógytorna.
Lábaim mai napig nem funkcionálnak úgy mint előtte...
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem