kierkegaard írta:
Vona nem a hypevonatra akart felülni, hanem vitázni. Ezt tette MZP-vel is. Próbálja ő is támogatni a megfelelő politikai kultúrát, sértettség nélkül. Megbeszélték, hogy lesz vita, majd ebből MP kihátrált. Én nem tartom okésnak, hogy emögött szemet hunyunk csak azért, hogy védjük a másik felet. Ki kell mondani, hogy kibújt a felelősség alól. Tipikus politikai attitűd.
Persze tudom, jól is teszi. Nem is szemet hunyok felette, hanem megértem az okokat mögötte. Más kaliber több tízezres-százezres tömegek előtt, 200x, kampányolni, mint abban a mennyiségben, amit a 2RK csinált. Plusz a Tiszánál azért az erőforrások is korlátozottak.
De mint mondtam, én is remélem, hogy lesz beszélgetés közöttük.
kiserik írta:
Most nevek nélkül gondoljátok már végig: egy politikust egy újságíró szembesít azzal, hogy hazudott és le akarta járatni hazugságokkal az adott médiumot. Erre a politikus újra hazudik, ezt cáfolja az újságíró, a politikus belenéz a bizonyítékba majd feláll és elrohan. Most helyettesítsétek be az újságírónak a 444, telex, kinek mi a kedvenc médiuma és a politikusnak egy fideszes politikust.
Az elrohanás túlzás. Többször is kérte, hogy tegyen fel kérdéseket. Plusz a "kutyakomédia" kifejezés, azért szerintem túlmegy egy bizonyos határon. Meg szerintem bele se nézett, és mi sem tudjuk még mi volt abban a dokumentumban.
Egyébként több poszt is jött azóta MP-től facebookon, de majd guti.haz úgyis belinkeli őket
Ez a szektázás meg nem értem honnan jön. Korábbi kommentemben is írtam, hogy hibázott MP, illetve ezelőtt is már vétett hibákat. De azt remélem mindenki tudja, hogy sose fog jönni olyan ember/politikus, aki maga a tökély, és mindent jól csinál, és tisztán leváltja a fideszt.
ferni írta:
Nem ezt mondta teljesen , lehet nem annak készül, de sztem tippre fix az lesz.
Elején még tényleg azt mondta nem tervezett Miniszterelnöknek indulni, de más mögé már biztos nem állna be ekkora tömeg, Tisza párton belül sem. Ő lett az arca ennek.
kierkegaard írta:
Ha az asszonnyal vitázol és kritikát mond feléd, akkor mit csinálsz? elmondod minden szarnak vagy próbálod megbeszélni a dolgot?
Még szép, hogy az első opció
Egyébként sorry, ha valakire nem reagálok, aki írt a kommentemre, de jobban pörög a topik, mintha BL döntőt játszan a a csapat