Zseniális...

Itt meg MP az Egyenes Beszédben.
MP meglepően higgadtan kezelte.
Ajánlom a YT kommenteket elolvasni alatta...
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 21:11
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. június 10., hétfő 20:43
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. június 10., hétfő 20:22
Igaza volt?Béla írta: Valaki nézte most az egyenes beszédet az ATVn? Péterünk kb másfél perc után otthagyta a picsába a műsorvezetőt.
HozzászólásSzerző: Béla » 2024. június 10., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 10., hétfő 20:13
Hát most mivanabban, hogy fényes nappal nyakonszúrnak egy rendőrt németországban. Mi most keressük az első nem lopós politikust mert szegények vagyunk.tcskhun írta:Azt még hozzátenném,hogy lassan a cigányok védik a spanyol lakosságot a feketéktől? Vagy a rengeteg német,holland,belga,francia meg a többi késeléses támadás??? Mind migrànstcskhun írta: Azért az megvan,hogy az EU több országágában is a jobb oldal győzött? MP meg jobb oldali amúgy! Mert az embereknek teli a faszuk ezzel az ukrán(USA proxy) háborúval? Mert az életszínvonal nyugaton is csökken? 17 éve élek külföldön,szóval tudom mi a helyzer
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 10., hétfő 20:00
Igaza van, hogy az emberek MP miatt és a fidesz ellen szavaztak rájuk, benne látnak ambiciót hogy változást hozzon. És most hogy hatalmat+pozíciókat kapnak, most fog kiderülni milyen álláspontot foglalnak, kikkel szövetkeznek.kiserik írta: Az MKKP-től ritkán hozok valamit, de ez most megütötte a fülemet: https://www.youtube.com/watch?v=4adX7JUJdUk&t=1s
HozzászólásSzerző: sámat » 2024. június 10., hétfő 19:38
Milyen fejlesztést vársz vagy vártál Budapesten, ami vidéken megtörtént?Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?![]()
![]()
most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 19:30
Csütörtökön!soadroli írta: a beígért Rogán interjú a 444-nek ma vagy holnap érkezik?![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 10., hétfő 18:57
HozzászólásSzerző: Kera » 2024. június 10., hétfő 18:54
Sajnos tényleg így megy már 14 éve, de most talán az a különbség, hogy MP mögött ott van az igazi tömeg amitől már a NER is fél(már a választás előtt is, emberfeletti tömegeket mozgatott meg, amit eddig soha nem gondoltam volna, hogy ilyen apátiában el lehet érni. Lehetne sorolni: Győr, Debrecen, Salgótarján és sok-sok település, számottevő nagy tömeggel.), ami a korábbi ellenzékiekről nem biztos, hogy elmondható volt, de legalábbis sokkal-sokkal elhívatottabbak és reménytelibbek, főleg ilyen erős eredmény után. MP is erősebb karakter aki addig megy, míg a nép akaratát nem tudja érvényesíteni.Faust írta: Miert ne tehetnek meg?
Nem cinizmusbol kerdem, tenyleg erdekel. Szvsz barmit megtehetnek, a magszavazoikat nem fogja erdekelni, a tobbieket meg telibeszarjak mar evek hosszu evek ota.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 10., hétfő 17:02
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 10., hétfő 16:40
Ide most egy ilyen Mourinho fele rombolas aztan rebuild kell ami a status quot illeti, es ehhez karakan/konfrontativ szemelyiseg kell. Elvegre 34 evnyi mocskot kell eltakaritani.Dupla D írta:Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.RealVazquez írta:
Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel?parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.
![]()
Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:33
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 10., hétfő 15:32
Nekem az tetszik a legjobban a mondandóból, hogy "sok ember meg megette a szöveget" Abba ne menjünk bele, hogy a Fidesz, vagy a Tisza szövegét ették-e meg többen, illetve, hogy melyik szövege áll egyébként közelebb az igazsághoz. Szerintem.tcskhun írta:Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….Sierra írta:
Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 15:30
Itt páran irogattuk éjszaka, abból kiderültek a preferenciák, olvass vissza.Jim írta: amúgy ki örül Karácsony győzelmének azok közül, aki Budapesten lakik?![]()
![]()
most jöhet még 5 év helyben topogás, szinte semmi fejlesztés stb
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. június 10., hétfő 15:20
Ember! Nem pártom a Fidesz! Csak vannak ezek a dolgok….Sierra írta:Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 10., hétfő 15:13
Ne sírj, előbb-utóbb megbukik a pártod.tcskhun írta:Az atombombát mikor dobja le??? A Tóni gèpe még mindig üresben jár a reptéren 4 hónapja…mik azok a kormány buktató iratok? Mert eddig csak füst van lángja nincs… sok ember meg megette a szöveget! Szerintem így kicsit karcsú a dolog!! Szép amit elért es sok mindent mondott de a tények még mindig nincsenek …
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem