jobb lesz, idővel elmulik a fajdalom, mozgatni is jobban tudod majd.
elhetsz vele hetkoznap, ha nem akarsz pl sportolni, akkor lehet acl nelkul elni vegulis.
de en pl nem tudnek bazmeg, amig tudok, megyek elore
de mutet nelkul nem lesz sohasem ugyanolyan stabil, embere válogatja, vki nyomja tovabb igy a sportot is (kérdés milyen hatékonyan, engem felbaszott anno, kurvara idegesito volt, hogy nem tudom megcsinalni, amit kigondoltam fejben, meg amit korabban meg tudtam), vkinek már egy buszrol valo leszallasnal figyelnie kell, hogy nehogy kimenjen, kiugorjon a helyerol a terde.
én anno az első mutet elott probaltam mindenfele jarogeppel, meg kötessel edzeni, visszaterni valamennyire (kosarlabda), de mindig volt egy pici kontakt vagy rossz mozdulat, es ujra bedagadt az egesz terdem meg fajt, instabilitas volt. aztan minden egyes ilyen esetnel par het piheno, aztan megint raserules, szoval egy kalap szar es balfaszkodas volt az egesz, gecire elegem lett belole. szoval a 2. mutetnel (2-szer szakadt el egymastol fuggetlenul, masodjara focin szinten oldalrol jovo kontakt miatt) egyből tudtam, hogy amint lelohad, azonnal a leheto leghamarabb mutet, es utána minden fasza, es igy is lett.
azota egy vadliszakadasom volt - nyilvan az ellentetes oldalon

- mert lustageci vagyok, es nem csinaltam rendesen a rehabot (a legfontosabb rész az egész szarból nyilvan a tip-top műtét után), és nem állt be rendesen a rendszer. de ezen kivul minden fasza.
#csakaműtét, lásd minden focista azonnal műtteti, ma már éven belül térnek vissza.