szevasz. volt ilyenem.Galacticos írta: Pfuu ami a korhazakban van az már botrányos.
Elmentem traumatologiaray hogy reccsent a terdem es nem tudok labra allni. Rontgen meg volt, nincs tores ugyhogy menjek haza es szedjek fajdalomcsillapitot ha 2 het mulva sem enyhul akkor majd kaphatok idopontot mri vizsgalatra hogy szakadt e. De ha turelmetlen vagyok intezzem magan uton. 50k-ert 3 napon belul megallapitottak hogy keresztszallag szakadas es odema keletkezett. Visszamegyek a papirral mire a valasz ugyhogy meg se nezik a terdem vagy a cdt az eredmenyeimrol hogy a fajdalomcsillapitot szedjem tovabbra is, terd rogzitot irtak fel a felhobe meg verhigitot.![]()
Kis hiszti aran azert csak ki jott egy ertelmesebb orvos is aki hajlando volt megvizsgalni es kozolte hogy olyan allapotban van a lab hogy ha szeretnek meg futni akkor muttessem meg, de ne itt, hanem mashol mert itt legalabb 1 evet kell erre varnom.persze a tobbi korhaz kozolte hogy nem oda tartozok ugyhogy offos, a sportkorhazba meg hogyha gondolom novemberre van idopont vizsgalatokra.
Ezert fizetjuk a tbt..
Feltetelezem tobbeteknek volt mar hasonlo serulese, mennyire ártok neki ha tovabb huzodik a mutet?
béres györgy doki - tatai várban és pesten 14. kerületben szugló utca 10-ben rendel, tb-re megműti - bár sokat műt, és itt is lesz pár hónap várakozási idő sztem, de csak a kórházi bennfekvés ellátást meg a kontrollt kell fizetni, a műtét maga tb-re.
magánba csináltass MRI-t, cd-re vagy pendrive-ra, azt kerni fogja, akkor már megsporolsz egy kört. én a tatai kastélyklinikát hivnam fel eloszor, ott sztem hamarabb kapsz időpontot.
felejtsd el az állami balfaszkodást.
ui.: ja, mindenképp műttesd meg minél hamarabb, ha nem akarsz életed végéig baszkódni vele, rutinműtét, rehab kb 1 év, de utána fasza lesz megint. nem is kérdés, hogy műtét manapság.
nem gond elvileg, ha sokaig huzodik a mutet a terded szempontjabol, max felszivodik a szakadt szalagrész. ugyis potlas lesz, nem varrják. de mint mondtam, minél hamarabb, hogy minél gyorsabban lehessen visszatérni a normális kerékvágásba.