Allamiban a doki azt mondta h o ezt az instabilitast most is erzem mar a labamon.hehetheoriginal írta:instabilitas volt
Jezusom, ketszer vegig csinaltal kozel egy eves rehabot?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 10., hétfő 16:48
Allamiban a doki azt mondta h o ezt az instabilitast most is erzem mar a labamon.hehetheoriginal írta:instabilitas volt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 10., hétfő 16:35
Koszi szepen. De a mutetig "magatol" is valamivel jobb lesz mint most nem? (Lassan 2hete tortent a serules) Azt vagom hogy addig foci vagy barmi sport kilove, de most konkretan leguggolni nem tudok es setalni is csak terdrogzitovel santikalva.hehetheoriginal írta: szevasz. volt ilyenem.
béres györgy doki - tatai várban és pesten 14. kerületben szugló utca 10-ben rendel, tb-re megműti - bár sokat műt, és itt is lesz pár hónap várakozási idő sztem, de csak a kórházi bennfekvés ellátást meg a kontrollt kell fizetni, a műtét maga tb-re.
magánba csináltass MRI-t, cd-re vagy pendrive-ra, azt kerni fogja, akkor már megsporolsz egy kört. én a tatai kastélyklinikát hivnam fel eloszor, ott sztem hamarabb kapsz időpontot.
felejtsd el az állami balfaszkodást.
ui.: ja, mindenképp műttesd meg minél hamarabb, ha nem akarsz életed végéig baszkódni vele, rutinműtét, rehab kb 1 év, de utána fasza lesz megint. nem is kérdés, hogy műtét manapság.
nem gond elvileg, ha sokaig huzodik a mutet a terded szempontjabol, max felszivodik a szakadt szalagrész. ugyis potlas lesz, nem varrják. de mint mondtam, minél hamarabb, hogy minél gyorsabban lehessen visszatérni a normális kerékvágásba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 16:23
szevasz. volt ilyenem.Galacticos írta: Pfuu ami a korhazakban van az már botrányos.
Elmentem traumatologiaray hogy reccsent a terdem es nem tudok labra allni. Rontgen meg volt, nincs tores ugyhogy menjek haza es szedjek fajdalomcsillapitot ha 2 het mulva sem enyhul akkor majd kaphatok idopontot mri vizsgalatra hogy szakadt e. De ha turelmetlen vagyok intezzem magan uton. 50k-ert 3 napon belul megallapitottak hogy keresztszallag szakadas es odema keletkezett. Visszamegyek a papirral mire a valasz ugyhogy meg se nezik a terdem vagy a cdt az eredmenyeimrol hogy a fajdalomcsillapitot szedjem tovabbra is, terd rogzitot irtak fel a felhobe meg verhigitot.![]()
Kis hiszti aran azert csak ki jott egy ertelmesebb orvos is aki hajlando volt megvizsgalni es kozolte hogy olyan allapotban van a lab hogy ha szeretnek meg futni akkor muttessem meg, de ne itt, hanem mashol mert itt legalabb 1 evet kell erre varnom.persze a tobbi korhaz kozolte hogy nem oda tartozok ugyhogy offos, a sportkorhazba meg hogyha gondolom novemberre van idopont vizsgalatokra.
Ezert fizetjuk a tbt..
Feltetelezem tobbeteknek volt mar hasonlo serulese, mennyire ártok neki ha tovabb huzodik a mutet?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 16:19
Probald ki milyen, amikor azt irod, amit ki akarsz fejezni, es utana vonj le kovetkeztetesket.Remy írta: Ha valaki, valamit szandekosan nem akar megerteni, mert konnyebb kotozkodni, akkor ugyis mindegy, hogy ki hogyan fogalmaz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 10., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 10., hétfő 16:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:52
Vagy csak meg kene probalni azt leirni, amit at akar adni, mert sokadszorra tortenik meg az (az elmult hetekben), hogy leir valamit, amit nem ugy gondol, meg nem azt akarja mondani vele.ferni írta:
Sztem is túltolta ma R24, de most ezen fennakadni ennyire.
Lehet szar napja van vagy elfogyott a kávé, megesik mindenkivel.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 10., hétfő 15:51
Donáth Anna?filatáska írta: Emberünk most mondott le, több ideje lesz forumozni.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 15:42
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 15:22
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 10., hétfő 15:20
Hát most erre mit mondjak, régen volt, a focit érintő része jobban megmaradt bennem (leginkább a transzfer pletykák, hírek miatt követtem), talán annak idején ezek a civakodások még nem is szúrtak szemet.Realista24 írta: Ha olvastad a madridistat es nem ismered a Rej sztorit, akkor nem is igazan olvastad a madridistat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:00
Ez attol fugg, hogy milyen beallitottsagu az ember.lestat írta: Ja amugy ha van otlet R24 ne tartsd magadban.
En augusztusban megyek Munchenbe az asszonnyal Adele koncertre.![]()
Az allianz arenan kivul en nemtudom mit erdemes ott megnezni.
Elsore eleg puritan nagyvarosnak tunik.
Lasd fent.De szegeny halamadrid (szerk.: es mostmar lestat is) meg mindig nem tudja mit kene megnezzen, ha mar ott lesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 10., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 10., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 14:30
Vagy csak tanulj meg fogalmazni ertelmesen, de segitek:Remy írta: Kerdezett, leirtam a sajat tapasztalatomat, ajanlottam par helyet is, es en vagyok a fasz megint.
Zsenialis, de tenyleg.
De ha meg ennyire vagod a temat, kezd mar el csori gyereknek sorolni, hogy miket nezzen meg, ne belem alljal megint. Erthetetlen, komolyan.
>>>Latnivalo nem sok van a varosban. Marienplatz es az olimpiai park kb.
Viszont annal tobb es jobb bajor etterem/kocsmak.
- Weisses Bräuhaus im Tal
- Augustiner-Keller
- Augustiner Bräustuben
- Hofbräuhaus München
Ez ma ingyen volt. A hszed egy reszevel pedig nem tudok/akarok vitatkozni. Döntsd el melyik az.Sok helyen voltam mar a vilagban, Münchenben is, szerintem nem sok latnivalo van a varosban, egy napra a Marienplatzot es az olimpiai parkot ajanlom, es ha jot akartok enni, akkor ezek egyikebe mentek, mert parades a kaja pia.
- Weisses Bräuhaus im Tal
- Augustiner-Keller
- Augustiner Bräustuben
- Hofbräuhaus München
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 10., hétfő 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 14:19
Megint nem erted, hogy mi a gond.Remy írta: Nem is kell csodalkoznom, mert jartam mar nem egy helyen, de Munchen az egyik legszurkebb, legsemmilyenebb nagyvaros, amit lattam. Szubjektiv, de akkor sem kell ugy beallitani a helyet, mintha valami vilagvaros lenne.
1, max 2 nap az egesz es lattal mindent. De igaz, meg lehet nezni a hatvanotodik templomot is, vagy beulni egy brutal jo kajara egy 10/10es bajor sorrel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 10., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 14:05
Ha olvastad a madridistat es nem ismered a Rej sztorit, akkor nem is igazan olvastad a madridistat.Donát írta:Én ugyan már a madridistát is olvastam, de ennek a storynak bem ismerem az előzményeit. Szóval így mondom, de szerintem ez valahol elegáns. Rossz nézni, ahogy állandóan cinkelve van, Remyvel, meg még egy-két arccal együtt.filatáska írta: Nekem a legjobban az tetszik rejben, hogy mindig beoltják, de ő sosem reagál, nem próbálja védeni magát.
Érdekes figura.![]()
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem