Helyes (puszi jimRealista24 írta: Relevo szerint nem akarjuk elengedni Cebat, mert szukseg van ra a keretben.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 19:52
Helyes (puszi jimRealista24 írta: Relevo szerint nem akarjuk elengedni Cebat, mert szukseg van ra a keretben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 19:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 16:15
A hír után a Mundo már hozta is a cikket hogy ez nekik mekkora benefit leszh3x0r írta:Elobb kuldenem el a Castillat, mint hogy a Barca egy eurot is kapjon.Realista24 írta: A Real helyett egy angol, legvaloszinubben Liverpool a mehet a Klub VB-re, vagy a Barca vagy az Ajax.
Laporta szerintem mar kesziti a vazelint ezert a husz millioert.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 10., hétfő 16:01
Elobb kuldenem el a Castillat, mint hogy a Barca egy eurot is kapjon.Realista24 írta: A Real helyett egy angol, legvaloszinubben Liverpool a mehet a Klub VB-re, vagy a Barca vagy az Ajax.
Laporta szerintem mar kesziti a vazelint ezert a husz millioert.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:43
Elegge...hogy lehet ennyire felreerteni valamit?Pad'em írta:Én is furcsáltam, ezért is csekkoltam a forrást de egy elég nagy olasz médiumról van suó, még csak az se lehet, hogy rosszul forditották a szavait. Érdekes.Realista24 írta:
Egyszerre adtak ki kozlemenyt Carloval, a reggeli felkapott hirek vegett.
Furcsa is volt az egesz, mert ha ilyet akarnank kozolni, azt a klub tenne meg, nem a mindenkori edzo.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 15:42
Én is furcsáltam, ezért is csekkoltam a forrást de egy elég nagy olasz médiumról van suó, még csak az se lehet, hogy rosszul forditották a szavait. Érdekes.Realista24 írta:Egyszerre adtak ki kozlemenyt Carloval, a reggeli felkapott hirek vegett.filatáska írta: Már offisöl, hogy megyünk.
Furcsa is volt az egesz, mert ha ilyet akarnank kozolni, azt a klub tenne meg, nem a mindenkori edzo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:23
Egyszerre adtak ki kozlemenyt Carloval, a reggeli felkapott hirek vegett.filatáska írta: Már offisöl, hogy megyünk.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. június 10., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 15:13
Na, Carlo mar cafolta is. A szavait kiforgattak, nem ugy ertelmeztek ahogy mondta, es soha nem utasitana vissza egy sorozatot, ahol a Real Madriddal eselye van cimet nyerni.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
Erős. Több csapat is el fogja utasítani a részvételt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 10., hétfő 14:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 10., hétfő 12:58
A Szuperliga óta sztem tudjuk, hogy a pénz nem utolsó dolog ebben a "harcban". Szerintem pont jó, hogy ez így kimondták, hogy továbbra is gond a pénz..Realista24 írta:Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 12:55
Korabban mar volt hir arrol, hogy a klub teljes mertekben ez ellen van, mert tul sok a meccs, a szezon augusztusban kezdodik es csak juliusban fog veget erni, mindezt egy EB utan.flori írta: Ez azért elég meglepő így a semmiből. Elég sokat olvasom a híreket, jelét sem láttam egy ilyen visszautasításnak.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 10., hétfő 12:53
HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. június 10., hétfő 12:47
Egyrészt értem amit mondasz, és egyet is tudok érteni vele, de másrészt így legalább őszinte. Meg lehet, h több pénzt akarnak kialkudni, így akkor nem köpik szembe magukat, ha sikerül.Realista24 írta:Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 10., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 10:40
Egy fokkal jobban tetszene ha a meccsnaptarra hivatkozva mondanak le, és nem a kevés pénz miatt de legalább valami elkezdődik.Pad'em írta: Romano is lehozta időközben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 10:08
Köszi, ezt kerestem volna, ha beerek az irodaba.Pad'em írta: Ez nem hír, Il Giornalének nyilatkozta Ancelotti. Lent az interjú, oldal közepe
https://www.ilgiornale.it/news/sport/li ... 32558.html
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 10., hétfő 9:57
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem