Ez az arrogancia egy idő után visszaüthet. Erre muszáj lesz figyelnie. Nem belevágni a kérdező szavába.RealVazquez írta:Es azt a videot lattad, ahogy felmossa a padlot a hirtv-s riporterrel?BlancoMark írta: Arra leszek kivancsi hogy mit lep most Orban. Lazitani fogja a rendszert vagy meg kemenyebb elnyomasra valt? Azt gondolom mindkettovel a Tiszanak kedvezhet.
Kemeny hogy MP mennyire tehetseges politikus es emelle meg az erzelmeket is meg tudja hozni. Nem feltem a kovetkezo ket evtol egy pillanatra sem.![]()
parádé az ember, mindenre emlekszik, mindenre azonnal tud reagalni, mindent reszletesen nyil egyenesen belemond az ember arcaba. Kegyetlen.
![]()
Az lepett meg a beszédben, hogy utalt arra, hogy nincs megállás. A következő időszakban is nagyon-nagy elánnal fogják nyomni. Azért kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire lehet az embereket tűzben tartani. Nekem pl. kurvára kell a politika detox most egy időre. Másfél év múlva majd felveszem a ritmust, elkezdek reménykedni, majd pofára esek, ahogy szokott lenni.