Én ugyan már a madridistát is olvastam, de ennek a storynak bem ismerem az előzményeit. Szóval így mondom, de szerintem ez valahol elegáns. Rossz nézni, ahogy állandóan cinkelve van, Remyvel, meg még egy-két arccal együtt.filatáska írta: Nekem a legjobban az tetszik rejben, hogy mindig beoltják, de ő sosem reagál, nem próbálja védeni magát.
Érdekes figura.![]()
OFF
-
Donát
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: OFF
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Latnivalo nem sok van a varosban. Marienplatz es az olimpiai park kb.halamadrid írta: Sziasztok!
Nyáron átutazóban leszek Németországon, épp Münchenben tervezünk megállni egy éjszakára a familival. Most nézem, hogy az Allianz kinn északon, jó messze a belvárostól található. Nem tudom pontosan hány órám lesz rá, de ha valaki esetleg járt ott, szerintetek érdemes ránézni? Illetve tudtok ajánlani egyéb látnivalókat? Lehet parkolni vagy inkább érdemes tömegközlekedni stb?
Köszönet![]()
Viszont annal tobb es jobb bajor etterem/kocsmak.
- Weisses Bräuhaus im Tal
- Augustiner-Keller
- Augustiner Bräustuben
- Hofbräuhaus München
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Sziasztok!
Nyáron átutazóban leszek Németországon, épp Münchenben tervezünk megállni egy éjszakára a familival. Most nézem, hogy az Allianz kinn északon, jó messze a belvárostól található. Nem tudom pontosan hány órám lesz rá, de ha valaki esetleg járt ott, szerintetek érdemes ránézni? Illetve tudtok ajánlani egyéb látnivalókat? Lehet parkolni vagy inkább érdemes tömegközlekedni stb?
Köszönet
Köszönet
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://youtu.be/PrxLI2u6RiQ?si=iq84hrgR59yc5CFACaraway írta: Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
Igy hirtelen eszembe jutott, hogy egy airtaget belerakok, ahogy latom van is kutyu amivel ra lehet szerelni a bicora, bar az nemtudom mekkora vedelmet ad ugy, ha latszik.![]()
Ha vannak bevalt eszkozok amiket hasznaltok szivesen hallgatom.
Innen meríthetsz pár ötletet.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
just like me, egy 23 éves, szebb napokat megélt gepidám van, kikötnöm sem feltétlenül kellhehetheoriginal írta:
Vagy ahogy en oldottam meg anno, egy mechanikailag jo allapotban levo, de esztetikailag total lerugott okadek szart hajtottam, aztan ha elvittek volna, csak kicsit sajnaltam volna
Eredeti gumik,váltók, minden gyári rajta ( pedig kapott az élettől rendesen, balcsi többször körbetekerve pl. )
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Utcan?Caraway írta:Alapjaraton egy tarsashaz garazsbejarojanal tarolom, ahogy mindenki mas aki itt lakik. Inkabb amiatt kene, hogy ha az utcan otthagyom par orara, nehogy valaki lenyulja.nmate írta:
Hát - minden minden - ez is sok tényezős, hol tárolnád? Kezdjük itt. Utca, kert, gang? Vagy csak parkolásnál?
Most is lesz juniusban par napos varosi fesztival, ahova minden este bicoval fogok kijarni. Tavaly peldaul a lampaimat loptak le.![]()
Felejtsd el. Ha el akarjak vinni, akkor elviszik.
Irodaba vidd fel magaddal, meg be a lakasba pl.
Vagy ahogy en oldottam meg anno, egy mechanikailag jo allapotban levo, de esztetikailag total lerugott okadek szart hajtottam, aztan ha elvittek volna, csak kicsit sajnaltam volna
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Hát, ami olcsóbb, mint egy airtag: kocsmábajáros falubike.
Vannak még praktikák, szakadt nyereg (vagy teszkós szatyor rá).
Nem tudom mennyire működne jól az airtag, egy fasza lakat szerintem ebben az esetben ér ugyanennyit, ha sok bringa közé rakod le, nem fognak ott nekiállni flexelni.
Vannak még praktikák, szakadt nyereg (vagy teszkós szatyor rá).
Nem tudom mennyire működne jól az airtag, egy fasza lakat szerintem ebben az esetben ér ugyanennyit, ha sok bringa közé rakod le, nem fognak ott nekiállni flexelni.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Alapjaraton egy tarsashaz garazsbejarojanal tarolom, ahogy mindenki mas aki itt lakik. Inkabb amiatt kene, hogy ha az utcan otthagyom par orara, nehogy valaki lenyulja.nmate írta:Hát - minden minden - ez is sok tényezős, hol tárolnád? Kezdjük itt. Utca, kert, gang? Vagy csak parkolásnál?Caraway írta: Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
Igy hirtelen eszembe jutott, hogy egy airtaget belerakok, ahogy latom van is kutyu amivel ra lehet szerelni a bicora, bar az nemtudom mekkora vedelmet ad ugy, ha latszik.![]()
Most is lesz juniusban par napos varosi fesztival, ahova minden este bicoval fogok kijarni. Tavaly peldaul a lampaimat loptak le.
A tolvaj banda fonokenek lenni. SzivesenCaraway írta: Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
- nmate
Hát - minden minden - ez is sok tényezős, hol tárolnád? Kezdjük itt. Utca, kert, gang? Vagy csak parkolásnál?Caraway írta: Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az oke, de miben/mitol esett el?Remy írta:Lebuktál, covid a fenét.hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot![]()
megiszok egy csupor mezet c-vitaminnal, szerdan mar focikaznek.![]()
![]()
![]()
![]()
Amúgy jobbulást.![]()
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jön majd a pro tipp, hogy vidd be a lakasba, mint legbiztosabb megoldas.Caraway írta: Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem veszek bicajt.
Tovabbi szep napot.
Tovabbi szep napot.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ha mar porog most a bringa tema, a biciklitolvajok ellen mik a megelozesi modszereitek?
Igy hirtelen eszembe jutott, hogy egy airtaget belerakok, ahogy latom van is kutyu amivel ra lehet szerelni a bicora, bar az nemtudom mekkora vedelmet ad ugy, ha latszik.
Igy hirtelen eszembe jutott, hogy egy airtaget belerakok, ahogy latom van is kutyu amivel ra lehet szerelni a bicora, bar az nemtudom mekkora vedelmet ad ugy, ha latszik.
- Remy
- Kapcsolat:
Lebuktál, covid a fenét.hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot![]()
megiszok egy csupor mezet c-vitaminnal, szerdan mar focikaznek.![]()
Amúgy jobbulást.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
A multheten focin egy kitamasztasnal letapadt a bal labam es reccsent egyet a terdem. Labra allni nem birtam.
Allamiba miutan egyik helyrol kuldtek a masikba, rontgen szerint nincs tores. Terd mri-t majd ha ket het mulva se mulik el a fajdalom akkor kaphatok valamikorra idopontot (wtf
) ugyhogy az allamiba az orvos javaslatara elmentem magánba annak meg nem jott meg az eredmenye de a duzzanat mar nagyjabol lement. Erzesre olyan mintha vmi folyadek lenne a terdkalacsomban.
A legjobb szamitasaim szerint nincs szalagszakadas se semmi, akkor mi lehetett a reccsenes ami olyan volt mintha egy fa agat kette tortem volna? Hangra erzesre abba a pillanatba fixre vettem hogy ebbol gipsz lesz. Volt mar vkinek hasonlo? Olyan szoljon csak aki rovid felepulessel meguszta.
Allamiba miutan egyik helyrol kuldtek a masikba, rontgen szerint nincs tores. Terd mri-t majd ha ket het mulva se mulik el a fajdalom akkor kaphatok valamikorra idopontot (wtf
A legjobb szamitasaim szerint nincs szalagszakadas se semmi, akkor mi lehetett a reccsenes ami olyan volt mintha egy fa agat kette tortem volna? Hangra erzesre abba a pillanatba fixre vettem hogy ebbol gipsz lesz. Volt mar vkinek hasonlo? Olyan szoljon csak aki rovid felepulessel meguszta.
- Süti
Nekem ég és föld volt átülni karbonra aluról, és bringás cimbik is mind ezt mondják. Nyilván megindulásnál, és emelkedőn érezni igazán, de hát hol máshol szeretnéd?
32es gumi pedig szerintem óriási overkill országútra, nekem már a 28as se hozott a 25öshöz képest akkora extra kényelmet mint vártam.
De látod, ez ilyen, valaki erre esküszik, valaki arra, ha van lehetőséged és szemmel látható összeget költesz rá, próbáld ki őket.
De látod, ez ilyen, valaki erre esküszik, valaki arra, ha van lehetőséged és szemmel látható összeget költesz rá, próbáld ki őket.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- nmate
Ja btw karbon, ráadásul 32-es gumi felett már tud az ember spórolni azon is, hogy nem karbont vesz, mert a gumi rugalmassága mellett a karbon - alu különbségek elenyészőek. A súly hiszti meg profi szint alatt a legnagyobb faszság, le kell adni 2-3kg-ot, nem karbon szarokra költeni.
Tömeg egyedül a keréknél érezhető, ott is csak inkább a megindulásnál, meg meredek mászásnál.
Nekem ez a tapasztalatom, úgy hogy volt 7 kilós karbon Bianchim és 120 ezer forintos Triban RC120-am is.
Nekem ez a tapasztalatom, úgy hogy volt 7 kilós karbon Bianchim és 120 ezer forintos Triban RC120-am is.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Persze.ferni írta:Írsz pár konkrét albumot mi érdekelne?_Bushido_ írta: Érdeklődő kérdésem lenne.
Régen sok sok torrent oldal volt, 1st, beload, stb, stb.
De tudtommal a legtöbbje megszűnt.
Lenne pár (német) zeném, amiket ncoren nem találok, sőt, a korábbi albumok is felszívódtak (szerencsére ezeket anno még leszedtem). Viszont az elmúlt években megjelent új albumok nincsenek sehol. Kalózöbölben sem lelhető.
Spotify és hasonlók nem érdekelnek.
Letölthető verzió kéne, pl FM transmitteres rádióba és zenelejátszóra rátenni.
Tud valaki valami megoldást?
Kontra k
- 2019 Sie wollen wasser doch kriegen benzin
- 2022 für dem himmel durch die hölle
- 2023 Die hoffnung klaut mir niemand
Főleg ezek.
A 2021eset megvettem a koncerten.
Azad - Nxtlvl 2017
Kollegah
2022 free spirit
2023 La Deutsche vita
2023 cross border armadeggon