Persze, a Fidesznek nem kéne elvenni a város pénzét, mellé Karigerinek nem kéne nyíltan kvázi provokálni és nyíltan felülni ennek, csakhogy pártpolitikai harcot csinálhasson a város vezetéséből. Azért a meglévő és nem elvett forrásokat is jobban fel lehetett volna használni, ha valóban a városfejlesztés lett volna a cél, és nem az hogy áldozatot játsszon és mutogasson a kormányra. Ehelyett kaptunk nyílt kifizetéseket (BKK) undorító mutyis busztendert, stb.Dupla D írta:
Azt ugye tudod, hogy nem csak arról szól a dolog ki lop kevesebbet? Talán a Fidesznek nem kéne elvenni a város pénzét, amit megtermel. Ne üljünk már fordítottan a lovon.
Mondom ezt úgy, hogy Vitézyre húztam végül, de mindkettő azt az irányvonalat követi, amiben én is hiszek. Programjuk/tetteik 80%-a megegyezik.
Bírom a facebookos kommenteket, hogy a budapestiek nemet mondtak a fizetős parkolás felszámolásának. Ezek az emberek nincsenek tisztában vele, hogy Vitézy jobban “autó ellenes”, mint Karácsony.
Én azt látom, hogy ez mindenkinek jó, kivéve a városnak. Jó a Fidesznek, mert van ellenségkép, jó Karigerinek mert kampányolhat vele a Fidesz ellen. Egyedül a városnak és a lakóknak nem jó.
Mellé az a személyes véleményem, hogy Karácsony egy mindenfajta politikai feladatra alkalmatlan balfácán. A nyomorult biciklisávokon kívül semmilyen értelmezhető eredményt nem tud felmutatni, és még azt is sikerült a lehető legszarabban kivitelezni.