De ezt miért nem választás előtt hozták ki?soadroli írta: Karácsony: Vitézyt lapáttal fogjuk agyonverni
kiszivárgott Karigeri beszéd
Pár száz szavazatot ez fix számított volna

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 10:43
De ezt miért nem választás előtt hozták ki?soadroli írta: Karácsony: Vitézyt lapáttal fogjuk agyonverni
kiszivárgott Karigeri beszéd
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 10., hétfő 10:40
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 10., hétfő 10:22
Véleményem szerint már az is nagy bravúr lenne ha 26-ban ugyanezt a 30 %-ot tudná hozni.'shutterisland írta:Vàrmegyeszékhelyek és Budapest
Európai parlamenti listákra leadott érvényes szavazatok
Békéscsaba F 37 T 37
Budapest F 33 T 33
Debrecen F 41 T 37
Eger F 38 T 37
Györ F 41 T 37
Kaposvàr F 42 T 32
Kecskemét F 39 T 38
Miskolc F 38 T 34
Nyíregyháza F 39 T 37
Pécs F 37 T 33
Salgótarjàn F 43 T 30
Szeged F 30 T 38
Szekszárd F 44 T 31
Székesfehérvàr F 41 T 34
Szolnok F 36 T 38
Szombathely F 41 T 33
Tatabànya F 39 T 33
Veszprém F 36 T 36
Zalaegerszeg F 47 T 31
Átlag F 39 T 34.5
Teljes országos àtlag F 45 T 31
fb-n lattam, nem tudom, hogy 100 szazalek valid adatok e, de akkor eleg evidens, hogy peterunk kovi orszagjarasan a kisebb varosokra, telepulesekre, zsakfalukra kell koncentraljon, ott akkor ezek szerint meg mindig lenyegesen jobban felnek a haborutol.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 10., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 10., hétfő 10:10
Vàrmegyeszékhelyek és Budapest
Európai parlamenti listákra leadott érvényes szavazatok
Békéscsaba F 37 T 37
Budapest F 33 T 33
Debrecen F 41 T 37
Eger F 38 T 37
Györ F 41 T 37
Kaposvàr F 42 T 32
Kecskemét F 39 T 38
Miskolc F 38 T 34
Nyíregyháza F 39 T 37
Pécs F 37 T 33
Salgótarjàn F 43 T 30
Szeged F 30 T 38
Szekszárd F 44 T 31
Székesfehérvàr F 41 T 34
Szolnok F 36 T 38
Szombathely F 41 T 33
Tatabànya F 39 T 33
Veszprém F 36 T 36
Zalaegerszeg F 47 T 31
Átlag F 39 T 34.5
Teljes országos àtlag F 45 T 31
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 10., hétfő 9:46
Kellenek az ilyen emberek is ahhoz, hogy ne éljek buborékban.Realista24 írta: Csak ebbe a topicba irj Rej![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 10., hétfő 9:28
Kérdezd meg azt a 371,466 budapesti polgárt, aki megszavazta, szerintem szívesen elmondja bármelyikük-bármelyikünk. Nem is ez a lényeg, hanem:_Bushido_ írta:Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
De fovaros es szakma szempontbol inkabb mondom vitezyt, akar mogotte van a fidesz, akar nem.
Karigeri a tobbivel egyutt kisopresre kell keruljon a teljes politikabol.
Ha jól tudom Karigeri csak bekamuzta anno, hogy tud angolul. De aztán többször is felsült.
Jaa, meg vitezyt azért ért a közlekedéshez, azt legalább rendbe tudná tenni. Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 10., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2024. június 10., hétfő 9:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 10., hétfő 8:58
szulovaroskam 5k emberrel ugyanigy groteszk.ikelemen5 írta: Hogy létezik az, hogy Pécset, Győrt elviszi az ellenzéki polgármester, erre közgyűlést a fidesz? Hogy lehet az, hogy valaki behúzza a nem fideszre a polgármestert, és képviselőnek a fideszt?![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 10., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 10., hétfő 8:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 10., hétfő 8:25
pont hogy karigeri az orban (gyurcsany), megmarad a fidesz hatalma, megmarad az ellensegkep, amivel lehet hozni a tovabbi valasztasokat ugyanigy.csak "mer ne a Zorbán!!!".
ez a baj, hogy itt tartunk.Ezek az emberek nincsenek tisztában vele, hogy Vitézy jobban “autó ellenes”, mint Karácsony.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 10., hétfő 8:24
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. június 10., hétfő 8:17
Azt úgy tudod, hogy Vitézy sokkal drasztikusan "autósüldöző" intézkedéseket hozna? Pl sokkal tob kerékpársávot_Bushido_ írta:Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
De fovaros es szakma szempontbol inkabb mondom vitezyt, akar mogotte van a fidesz, akar nem.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 10., hétfő 8:12
Angol nyelvtudas? Ugyan már. Minek is az. Helyette legalább zöld minden, igaz az is kutya sz.rral teli._Bushido_ írta:Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
Ha jól tudom Karigeri csak bekamuzta anno, hogy tud angolul. De aztán többször is felsült.
Jaa, meg vitezyt azért ért a közlekedéshez, azt legalább rendbe tudná tenni. Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 10., hétfő 8:09
Támadni akar a mocskos háború párti, fogjátok le!!!gutihaz14 írta: remelem azert az 1. keruleti eredmenyeket valahogy meg lehet tamadni...
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 10., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 10., hétfő 8:08
Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 10., hétfő 8:00
Azt ugye tudod, hogy nem csak arról szól a dolog ki lop kevesebbet? Talán a Fidesznek nem kéne elvenni a város pénzét, amit megtermel. Ne üljünk már fordítottan a lovon.db97 írta: Budapestieknek szeretnék gratulálni. Nemet mondtak a valódi városfejlesztésre, csak "mer ne a Zorbán!!!".
Halkan jegyzeném meg, hogy az egyszerű lakóknak tökmindegy, hogy NER-es vagy balos kifizetőhely a város, csak előbbi esetben legalább valami tényleges beruházás is megvalósul néha-néha.
Nem baj, lehet élvezni most megint egy ideig.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem