Kérdezd meg azt a 371,466 budapesti polgárt, aki megszavazta, szerintem szívesen elmondja bármelyikük-bármelyikünk. Nem is ez a lényeg, hanem:_Bushido_ írta:Azt sem értem, hogy lehet egy ilyen inkompetensre bízni egy ország fővárosát?! Rengeteg diplomata, elnök, miniszter, stb jön ide tárgyalni, ez a nímand meg nem tud megszólalni semmilyen nyelven, magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek, hogy "Ez most komoly?"hehetheoriginal írta: En nem tudom mi lenne a jobb.
De fovaros es szakma szempontbol inkabb mondom vitezyt, akar mogotte van a fidesz, akar nem.
Karigeri a tobbivel egyutt kisopresre kell keruljon a teljes politikabol.
Ha jól tudom Karigeri csak bekamuzta anno, hogy tud angolul. De aztán többször is felsült.
Jaa, meg vitezyt azért ért a közlekedéshez, azt legalább rendbe tudná tenni. Karigeri semmihez sem ért, csak a nyomorult biciklisávjaihoz, amik hatalmas dugokat okoznak ahol megjelennek...
Küldj már egy videót kérlek, ahol jön ide tárgyalni a diplomata, elnök, miniszter stb, Karácsony meg magyarul kuruttyol nekik, azok meg csak néznek. Nézz már utána. Aztán küldj mindent amit találsz, légyszi, eskü meg is nézem.