Legalizálják!Faust írta: Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2024. június 9., vasárnap 23:06
Legalizálják!Faust írta: Az mondjuk kemeny, Hegyvidek is bedolt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 23:03
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 23:02
Migránsok, Brüsszel, Flétó, MPtibi18 írta:Sosem fognak.. nincs miről beszélni. Ők csinálják tovább, mert ott a bázis. Ezzel pedig minden választás bukó.Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
Itt kb. az segíthet, ami nagyon rossz forgatókönyv, ha NATO utasításra tényleg beavatkozás lesz Ukrajnában, magyar katonákkal. Akkor nem tudom mi lenne a propaganda.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 9., vasárnap 22:59
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. június 9., vasárnap 22:58
Sosem fognak.. nincs miről beszélni. Ők csinálják tovább, mert ott a bázis. Ezzel pedig minden választás bukó.Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 22:57
Vajon kit fog ugyanilyen suttyó módon beépíteni a fidesz ?Faust írta: Klarika remelem lenyilatkozza, micsoda eredmeny ez. Ha ok kipusztulnanak, mar jobb hely lenne ez az orszag.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 22:54
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 9., vasárnap 22:54
Shutter számai mit mondanak? Én csak neki hiszekDupla D írta: Anyám ellenzékibb vidéki kisvárosban számolt. 153 Fidesz, 163 Tisza az ő szavazókörzetében.
DK nagyon gyenge lesz. Mihazánk erős. Szerintem Mihazánknak több lesz a szavazata.
Fidesz hozza szerintem az átlagot, de talán nem lesz 50% felett. Tisza viszont szerintem 30 felett lehet. Momentum és Kutyák szerintem nem fogják elérni az 5-öt.
Szerintem a főpolgármester nagyon szoros lesz. Karácsony hozni fog Vitézyn még, de tippem sincs, hogy meg fogja tudni előzni vagy sem.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 9., vasárnap 22:52
Szerintem ez pénteken nagyjából ki is derült:)rikko írta:
Szerintem is bukni fogja.
De legalább gyorsan kiderül, hogy mennyire is áll a fidesz az ellenlábasa mögött.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. június 9., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 9., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 22:44
Szerintem is bukni fogja.LiamGallagher írta: Karigerinek annyi lesz
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 9., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2024. június 9., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 9., vasárnap 22:37
Onkormanyzati szavazasoknal szinte sehol nem volt ott a Tisza hogy elvegyen szavazatokat. Itt az EP lista ami erdekes lesz.csababarca írta:Látva az önkormányzati adatokat, nehezen tudom ezt elképzelni.nzooli93 írta: Petya tartott kis beszédet, azt mondja belsős infója van, hogy Fideszen belül elég nagy pánikhangulat van.
Vagy lehet azért pánikolnak, hogy beesnek 50% alá az EU-s választáson? Mert max ez fog megtörténni.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 22:29
valami borzasztoziro4vr írta: Partizanon megint ez a beszedproblemas hölgy van? Csodás..
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem