Játszott 9 meccset, de év csapatába vele?

újabb komolytalan FIFA szavazás
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. december 2., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. december 2., hétfő 14:40
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 2., hétfő 14:33
lordgabi írta:Örökre kitiltották az ultrákat a Bernabéu-stadionból!Itt van egy cikk az Ultrás dologról, valamelyik nap volt szó róla.Az elmúlt meccseken a Bernabéu-stadionban már üres volt a csoport számára eddig fenntartott szektor, most a cél az, hogy ismét megtöltsék ezeket a székeket, ám ne az Ultras Sur tagjaival: a Real Madridhoz közeli források szerint a klubnál már eldöntötték, hogy Fiatal Lelátó (Grada Joven) néven új csoportot alakítanak, ezt a szektort pedig majd ők vehetik birtokba a jövőben.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 2., hétfő 0:00
Guti (Twitter):
"Szeretem látni, ahogy a Barca kikap, boldog vasárnapot mindenkinek!
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. december 1., vasárnap 23:46
Lloris a franciák csapatkapitánya, nem tudom mi alapján szavaz(na) Sakho.nem vagyok képben a francia válogatottal kapcsolatban (legalábbis eszerint) de Sakho mi alapján szavazhat? kajak ő a francia válogatott CSK-ja?
Egyből piros, automatikusan 2 meccs, dupla sárgás piros 1 meccs!Embere jól látom, hogy Ramost 2 meccsre meszelték el a BL-ben?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. december 1., vasárnap 23:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. december 1., vasárnap 23:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 1., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 1., vasárnap 23:31
nem vagyok képben a francia válogatottal kapcsolatban (legalábbis eszerint) de Sakho mi alapján szavazhat? kajak ő a francia válogatott CSK-ja?“Cristianóra fogok szavazni. Egy top focista és atléta, és a statisztikái igazán lenyűgözőek. Nyilvánvaló, hogy ha a szívemre hallgatnék, akkor Ribéryre szavaznék, de a számok nem hazudnak” – mondta Sakho az Aranylabda-szavazás előtt. Ribéry természetesen reagált: “Sahko csalódást okozott. Azonban ilyen a foci, elmondta a véleményét. Ilyen az élet. Nem komoly dolog.”
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. december 1., vasárnap 10:52
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2013. december 1., vasárnap 10:37
Donát írta:En is a kozephatvedeken gondolkoztam. Tegnaap Nacho h-h nem ult a padon? Kicsit raparaztam, h Varane serulekenysege miatt tavasszal a tripla terhelestol kifullad a ket szem kozephatvedunk, mert nem lesz lehetoseg rotalni oket. Talan Khedira volt ott bevetheto, nem mintha erdemben potolni tudta volna barmelyikuket is. Remelm tavaszra mindenki 100 %-os allapotban lesz. Nehogy hianyozzon Albiol!
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 1., vasárnap 10:17
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. december 1., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. december 1., vasárnap 8:57
HozzászólásSzerző: Sastre » 2013. december 1., vasárnap 0:45
HozzászólásSzerző: cart » 2013. december 1., vasárnap 0:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. december 1., vasárnap 0:17
ericco írta:David Moreno, nem lett belőle semmi. 23 évesen a Segunda B-ben tolja, az SD Nojaban a wiki szerint.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 1., vasárnap 0:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 1., vasárnap 0:12
És tényleg. Még az NSO is cikkezett róla, ha jól emlékszem, hogy mekkora tehetség. Aztán most Cipruson tolja LeonardovalKerlon írta:hát én még Alipiora emlékszem, mert hehe nyáladzott meg egy két hülye aztán semmi lett a gyerekből.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 1., vasárnap 0:09
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem