Politika
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Nagyon magas a részvétel, szerintem a fidesz ugyanannyira tudott mozgósítani, mint 18-ban, 19-ben és 22-ben, a békemenet is nagyon langyosra sikerült, a Tisza viszont felrázta az embereket, szerintem e kettő miatt ilyen magas a részvétel. Így tehát a Fideszt 45% körülre tippelem, a Tiszát 30% feletti eredményre, azaz minimum 2 millió embert fogott össze. Meglátjuk, a Fidesznek nem lesz 11 mandátuma sem, max 10. Nagyon sok múlik a kis pártok teljesítményén is, pl DK

az igaz. az allamhaztartasi hianyhoz kepest meg foleg smafu. legalabb kormanyozni tudnakcart írta: Meszarosnak atlagban 1 milliardal nott a vagyona minden nap elozo evben, ahhoz kepest nem szamottevo osszeg.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Meszarosnak atlagban 1 milliardal nott a vagyona minden nap elozo evben, ahhoz kepest nem szamottevo osszeg.
fidesz csak 1.7 milliard forintot koltott a facebookon hirdetesekre iden....
izlelgessuk ezt az osszeget
csak a beke
izlelgessuk ezt az osszeget
csak a beke

valamelyik univerzumban:

Menjel, vagy utana ne pofazz hogy ki mennyit lop.Tjacks írta:Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
![]()
![]()

mi sosem vetemednek arra hogy elhallgattassuk....miro. írta: 444? Telex? Ezekkel mi van?
hazudta vala dobrogi
valamelyik univerzumban:

Én ajánlom mindenkinek menjen el szavazni már csak az Önkormányzati miatt is.
A másiknak meg most akkora tétje úgy sincs, de ha 2026ig nem bánod meg, hogy pl a Tiszára szavaztál, akkor nyugodtabb szívvel szavazol 2026ban is.
A másiknak meg most akkora tétje úgy sincs, de ha 2026ig nem bánod meg, hogy pl a Tiszára szavaztál, akkor nyugodtabb szívvel szavazol 2026ban is.
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... pj%C3%A1n/444? Telex? Ezekkel mi van?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
444? Telex? Ezekkel mi van?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Indulok, csakabéke, csakafidesz!gutihaz14 írta:azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(![]()
![]()
azert nem szavazol mert ugyis fidesz win? na kapd ossze magad es indulj el kerlekTjacks írta:Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
![]()
![]()
valamelyik univerzumban:

- BlancoMark
Minel fiatalabb valaki annal kiseb esellyel szavaz a Fideszre. Ez teny.Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni.Orultekhaza.
Szerintem a fiatalokon sokkal kevesbe fog mar a propganada, teljesen mas forrasokbol tajekozodik ez a korosztaly.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Most megint elkezdtem billegni ,menjek vagy ne menjek szavazni:(Faust írta: Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.

Arrol nem is beszelve, hogy lassan szavazni fog egy olyan generacio, aki 3-4 eves kora ota kapja arcba a fidesz propagandat. Engedjetek el.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni.
Orultekhaza.
Ket gyerekkel mentem most, ven faszi mondja nagy buszken, hat igen, nem kerdes, kire fogok szavazni.

Ezt már sok ismerősömtől is hallottam, csak azzal nem számolnak, hogy a szavazókorú cigányság aránya meg növekszik. Nem véletlenül tolják győzikét meg kisgrofót.BlancoMark írta:
Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.
- BlancoMark
Buszoztatas, bejelentgetes, szavazatert csereben valami ajanlasa. Ezek mind valasztasi csalasok lennenek egy normalis orszagban.ferni írta: De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...![]()
- BlancoMark
Szerintem mindegy hogy a Fidesz mennyit kap, inkabb az lesz az erdekes hogy a Tisza es DK, Momentum hogyan szerepelnek. Ha a Tisza eler egy kimagaslo eredmenyt, emellett a Momentum es a DK kiesne vagy kieses kozelebe kerulne, akkor megvalosulhat az 2026-ban hogy a Fidesz koliciora lesz kenyszeritve mert minden ellenzeki a legerosebb ellenzeki parthoz fog huzni. Korfa alapjan is egyre jobban kopnia kene a Fidesz tamogatottsaganak, szerintem kinaxoltak a dolgot 2022-ben.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
Az a fura, hogy ezen önlejárató videók tartalmát szépen átveszi lassanként mindenki: Kubatov-lista, végrehajtó maffia, magyar dolgozók lecserélese migránsokra és azok elszállásolása itt ott, Csádba küldött magyar katonák, hogy csak pár aktuálist említsek.cart írta: A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
A legjobb, hogy a kormányellenesek szerint fideszesek, a kormánypártiak szerint meg gyurcsányisták

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...
Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek...

Ha nem igy tortenne, ugyis elcsalnak.Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.
2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni