ferni írta:
Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra

. Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.
Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.