Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

kiserik

Re: Politika

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 11:19

cart írta: A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni
Az a fura, hogy ezen önlejárató videók tartalmát szépen átveszi lassanként mindenki: Kubatov-lista, végrehajtó maffia, magyar dolgozók lecserélese migránsokra és azok elszállásolása itt ott, Csádba küldött magyar katonák, hogy csak pár aktuálist említsek.

A legjobb, hogy a kormányellenesek szerint fideszesek, a kormánypártiak szerint meg gyurcsányisták :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 11:15

De a szavazókörökben már nem csalnak, 22ben is mindenhol ott volt egy ellenzéki.

Persze mindig mindent lehet optimalizálni, egy-két változtatás biztos még mindig kedvezhetne a Fidesznek... :kalapos:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 9., vasárnap 11:14

Caraway írta: Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.

2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.
Ha nem igy tortenne, ugyis elcsalnak.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 11:00

A Mi Hazánk saját magát járatja le azokkal a videókkal amit kiraknak Youtubera vagy ha Novák Előd felszólal valahol, nem hiszem hogy sok értelme lenne erre pluszban pénz költeni

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 9., vasárnap 10:56

Ferni (és a többi nem vak): mi a vélekedés arról, hogy a Fidesz szatelitpárt újabban Gyurcsány pártja? :lol:

https://mihazank.hu/szazmillios-lejarat ... ank-ellen/. Természetesen szórólap, mert a médiákban úgy tekintünk rájuk, mint ha nem is léteznének.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 10:43

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... n_%C3%A9s/

Vicc, hogy mindent megengedhetnek maguknak, most épp Hódmezővásárhelyen gengszterkednek fideszék :lol:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 9., vasárnap 10:14

Extrem magas a reszveteli arany, alig marad el a 22-es orszaggyulesitol.

2 eve pont ugyanez tortent, es oriasi fidesz siker lett. Nem akarok negativ lenni, de ez szerintem megint egy jo nagy pofaraeses lesz es 55% koruli fidesz gyozelem. Egyszeruen ezzel a mozgositasi eroforrassal es megfelemlitessel lehetetlen mit kezdeni.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 9., vasárnap 9:58

Na túl vagyunk mi is rajta. Szívem szerint MZPre ment volna, de az eszem azt mondta, hogy MP legyen. Úgyhogy ment rá 4 szavat. Mostmár érjen el egy jó eredményt, ami hitet ad az embereknek 26ra! :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 9., vasárnap 9:35

ferni írta: Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.

Nem kell ma itt csodát várni.

Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.

Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...
nem veletlenul hivjak unokazos csalonak a dobrogit
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 9., vasárnap 9:03

Reggel mindig az idősebbek vannak többen. A fiatalok inkább délután szoktak menni.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 9:01

Hát én voltam szavazni, nyugdíjas kommandót alábecsülik nagyon, ők mennek mint a gépek.

Nem kell ma itt csodát várni.

Amúgy meg nem kell ahhoz agyatlannak lenni, hogy elhidd amit a Fidesz mond, egyszerűen nem foglalkozol a témával és elmondják 100szor, hogy háború akkor persze hogy rájuk szavaznak.

Egyszerűen visszaél a fidesz azzal, hogy jószívűek az emberek és a családjuknak akarnak jót, meg mert már mindenki is elhitte, hogy ha nem rájuk szavazol háború lesz azt már otthon remegnek félelmükben...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 9., vasárnap 8:42

hehetheoriginal írta: Igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
Ja en azt a reszet is hallottam amikor hidegverrel, pont az altalad leirt atituddel kamuzta be, hogy nincs semmilyen korrupcio es ezt a vita utan amugy le is irtam itt a topicban, hogy de bizony van mert pont dolgozok a bkmben es van ralatasom.

Amugy nem ketlem, hogy beszopatott de ha meghallgatod az o vitaikat meg meghallgatsz mondjuk mas politikusoket akkor szerintem nagyon lejon, hogy ok alapvetoen joszandeku emberek, csak hat a nagypolitikaban ki kell venned a reszed.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 9., vasárnap 7:22

ferni írta: Félelmetes mi megy amúgy, ilyeneket olvasni, hogy nagymama elkezdett frontint szedni, mert ennyire fél a háborútól, mert tele van dumálva a feje, a másik 20kg lisztet hozatott az unokákkal pont emiatt...

Lesz ma komoly meglepi, hogy mennyire is hatékony ez a propaganda...
Nem minden nyugdíjas ennyire agyatlan.
Akik most vagy nemrégiben lettek azok, ők azért még az a korosztály amelyik tájékozódik. Viszont van az országnak egy olyan komoly "sötét" rétege akik akkor is Orbánra szavazna, ha konkrétan a hűtőjéből maga a köpcös lopna.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 9., vasárnap 2:44

A vita óta nekem karácsony nagyon sokat nőtt a szememben
igen, ez a karigeri effekt, kilora beszopatni a fullprofi szineszkedessel, mondokaval meg a nagymamakedvence pofival az egyszeri allampolgart.
O az az ember, aki barmit mond, es utana az ellenkezojet is. Simul, hajlik, gerinc nelkul, hogy mindig a legjobb elerheto poziciot szerezze meg. Gratulalok, ezek szerint te is beszoptad.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 9., vasárnap 0:08

Félelmetes mi megy amúgy, ilyeneket olvasni, hogy nagymama elkezdett frontint szedni, mert ennyire fél a háborútól, mert tele van dumálva a feje, a másik 20kg lisztet hozatott az unokákkal pont emiatt...

Lesz ma komoly meglepi, hogy mennyire is hatékony ez a propaganda...

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 8., szombat 21:26

sander írta:

Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra :lol: . Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.

Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.
akkor hallgasd meg a karigeri vitézy interjút újra és elég szépen beszél konkrétumokról.

Illetve tök szimpatikus volt az tőle, hogy nem ígért semmit. Melyik politikus merte volna ezt mondani a kampánya során? Ráadásul elismerte a hibáit. Volt egy elképzelése, rosszul sült el. Elismerte, nem próbálta árnyalni statisztikával és elmondta, hogy más úton fogja megközeliteni. csinált jókat is amit vitézy megdicsért.

A bkmnél pedig ég és föld a különbség mint amilyen tarlós alatt volt. Szétlopták az egész céget. Most pedig sokkal szabályozottabb a helyzet.

A vita óta nekem karácsony nagyon sokat nőtt a szememben. Emberi volt. Ezt várom egy politikustól. Vitézy is egy szimpatikus személy, nem arról van szó..szóval mondhatom azt, hogy bp szerencsés, hogy két ilyen ember között választhat.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 8., szombat 20:47

magyar petyko ytn es tiktokon q&a-t tart live

annno mzp is csinált ilyet twitchen kicsit mas lebonyolitasban
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 8., szombat 13:44

Senki nem mondja, hogy ez a baloldal jobb lenne, pont erről beszéltem, hogy ezeket ugyanúgy el kell takarítani, de ők jelenleg nem képesek mindent is ellopni, mert azt a Fidesz nem hagyná.

Bruti gyorstalpalót tart Mariettának :lol:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 8., szombat 13:39

sander írta:
ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.

Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra :lol: . Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.

Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.
Felesleges itt jobboldalazni meg baloldalazni, amikor mindketto egy darab fityinget sem er. A tarsadalom szintjen kell olyan magasra feltornaszni, hogy tok mindegy milyen oldal van hatalmon, mert alapveto demokratikus elvek es orszagerdekek semmifelekeppen sem serulhetnek.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sander » 2024. június 8., szombat 13:35

ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.

Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.

Vissza: