Bruti gyorstalpalót tart Mariettának

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 8., szombat 13:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 8., szombat 13:39
Felesleges itt jobboldalazni meg baloldalazni, amikor mindketto egy darab fityinget sem er. A tarsadalom szintjen kell olyan magasra feltornaszni, hogy tok mindegy milyen oldal van hatalmon, mert alapveto demokratikus elvek es orszagerdekek semmifelekeppen sem serulhetnek.sander írta:Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
Mondjuk már azis nagyon vicces amikor Dobrev Klára feljelenti Sulyok Tamást, már önmagában azis bicskanyitogato hogy pont ő.... Aki az Altus-on keresztül lopta az országot.....
Az Altus Zrt. megalapította a BudaShen kínai-magyar kereskedőházat, illetve létrehozta az Altus-ConsAlt Kft.-t, mely nemzetközi babérokra tört: kelet- és közép-európai kormányoknak, önkormányzatoknak, magánérdekeltségeknek és nonprofit szervezeteknek kínál és kínált tanácsadási szolgáltatást.
Közben meg azt mondogatták hogy ne épüljön meg a Fudan egyetem mert a kinai érdekek bejönnek MO-ra. Mondjuk hála nekik a diákváros sem épült meg.
Nekem személy szerint a Vitézy vs. KGeri összehasonlításban ami szembetünö az hogy legalább Vitézy tud mondani konkrét dolgokat hogy mit és hogyan szeretne. Geri meg az a tipikus pesti értelmiség aki szépeket tud folyamatosan mondani csak sztem eredmények nincsenek.
HozzászólásSzerző: sander » 2024. június 8., szombat 13:35
Véletlenül nem a baloldali kormányok alatt sikerült azt a csodálatos tettet végrehajtani hogy a nyugati cégeknek eladtak szinte mindent ?ferni írta: Az oké, de ha a fityesz viszi BPt akkor meg kb ki lesz árulva a város teljesen, megy minden is magánkézbe ami még maradt, látjuk hogy ezeknél nincs megállás, amit csak lehet visznek.
Engem ezekkel a biciklisávokkal ki lehet kergetni a világból, de a fene tudja mi lenne ott a jó, szerencsére nem nekem kell döntenem, de én még mindig tartom, hogy karigeri behúzza, 55% fix lesz neki.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 8., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 8., szombat 12:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 8., szombat 10:12
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 8., szombat 9:42
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 8., szombat 9:05
A hsz további részében volt, hogy miért.M1Ö írta:Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
Lehet majd jó kis pszichopetis shortokat készíteni belőle..
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 8., szombat 8:14
Hát, sajnos azt. Ha nem így lenne, nem állnának 45%-on.Berti írta:Mert most azt mondja?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 8., szombat 0:03
de te rosszul latod, bezzeg aki sopronbol nezi az m1et o sokkal jobban tudja hogy egy szar lett bp...géza írta: Amugy en csak egy budos libsi vagyok, meg kulfoldon is elek, de nekem kulsoskent ugy tunik, hogy Karacsony alatt fejlodott a fovaros. Budapestgo, bubi, alacsonypadlos buszok, 14 even alattiak ingyenes kozlekedese, egyre tobb p+r, idoalapu bkk jegyek, Blaha, punkosdfurdoi park csak par dolog ami nekem peldaul elegge tetszik.
Raadasul ezt ellenszelben, haborus gazdasaggal, es vilagvalsagban. Lehetne jobb is persze, de szerintem latszik a fejlodes, legalabb kivulrol.
Edit: nem tudom hogy ez alatta tortent-e meg, de a Lanchid is fasza, meg a rakoart hetvegi lezarasa is.
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. június 7., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: cart » 2024. június 7., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 7., péntek 22:13
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. június 7., péntek 22:02
Szerintem azt mondaná, hogy fiatalság bolondság... Aztán menne kisvasúttal Felcsútra és a pedofil,drogos barátaival röhögne azon, hogy az ország romokban.BLevi96 írta:Úgy megnéznék egy Orbán reakció videót, a régi Orbánrólferni írta: Orbán 1992-ben...
https://www.tiktok.com/@pelikan.nemhiva ... 1032258848
Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk, Magyarország röhögve fel lehetne már virágoztatva, helyette meg tudjuk mi van...![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 7., péntek 20:15
HozzászólásSzerző: géza » 2024. június 7., péntek 19:39
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 7., péntek 19:39
Úgy megnéznék egy Orbán reakció videót, a régi Orbánrólferni írta: Orbán 1992-ben...
https://www.tiktok.com/@pelikan.nemhiva ... 1032258848
Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk, Magyarország röhögve fel lehetne már virágoztatva, helyette meg tudjuk mi van...![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 7., péntek 19:10
Mert most azt mondja? Háború, háború, soros, Brüsszel. Ha ő nem ezt fosná a szájából akkor a fasz se beszélne ezekről. De legalábbis nem az ország fele.M1Ö írta:Vagy lehet már akkor is csak azt mondta, amit a nép hallani akart?ferni írta:Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. június 7., péntek 18:55
Vagy lehet már akkor is csak azt mondta, amit a nép hallani akart?ferni írta:Kibaszott szomorú, hogy mennyire félre ment az emberünk
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 7., péntek 18:45
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem