Hat kibaszottnagy blama lesz, es kurvaego, ha ilyen kerettel nem nyerunk semmit, meg nezni, ahogy dominal ellenunk a cici... Nem szeretnem latni, nyiltsisakosba' jobbak vagyunk, nekik kell menni.RaúlCF írta:Pad'em írta: Friss TM update szerint Vini csatlakozott Judehoz, Mbappéhoz és Haalandhoz, 180 millióval legértékesebb a világon.
Masszív 4-ből 3 nálunk...
The most valued @Transfermarkt players:
Jude Bellingham - €180M
Vinícius Júnior - €180M
Kylian Mbappé - €180M
Erling Haaland - €180M
top20-ból 7 nálunk van és a legidősebb Mbappé és Valverde 25-25 évesen![]()

Kommentáld a híreket
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kommentáld a híreket
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pad'em írta: Friss TM update szerint Vini csatlakozott Judehoz, Mbappéhoz és Haalandhoz, 180 millióval legértékesebb a világon.
Jude Bellingham - €180M
Vinícius Júnior - €180M
Kylian Mbappé - €180M
Erling Haaland - €180M
top20-ból 7 nálunk van és a legidősebb Mbappé és Valverde 25-25 évesen

- Pad'em
Modric és LV nem hivatalos de tudjuk, hogy maradnak, márcsak a bejelentés hiányzik. Joselunak nem kell döntenie mert megvehetjük opciónk van rá.Tjacks írta:Ahogy Modric is, LV is, de Joselu se hivatalos még - vagy benéztem -.Jim írta:
a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…
vagy most meg az Eb végét fogja megvárni?![]()
Nacho viszont még mindig nem kommunikálta a végleges döntést, azt írják még várunk erre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ahogy Modric is, LV is, de Joselu se hivatalos még - vagy benéztem -.Jim írta:a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…Pad'em írta: Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
vagy most meg az Eb végét fogja megvárni?![]()
- Pad'em
Friss TM update szerint Vini csatlakozott Judehoz, Mbappéhoz és Haalandhoz, 180 millióval legértékesebb a világon.
Jude Bellingham - €180M
Vinícius Júnior - €180M
Kylian Mbappé - €180M
Erling Haaland - €180M
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…Pad'em írta: Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
vagy most meg az Eb végét fogja megvárni?

- Pad'em
Leny Yoro continues to prioritize Real Madrid despite interest from multiple Premier League clubs who are willing to spend more money & PSG. @MatteMoretto, @caughtoffside
Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Amikor még Brahim, Güler és Ceballos is alig játszott, illetve előbbi azért már csak csak szóhoz jutott, mert odatette magát, akkor hogy lehetne mást is?Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
egyik sem zseni, de te is tudod, az hiánycikk szinten minden országban az elmúlt években![]()
balra Miguel Guti, ő bizonyított a Gironában,
őt tényleg ostobaság lenne nem kipróbálni legalább 1 évre, ha nem válik be, utána is el lehet adni…
jobbra meg Fortea, akit loptunk az Atmatól
a következő szezonban már kaphatna meccseket kis csapatok ellen, Carlo knows![]()
vagy megvárja Xabi érkezését![]()
Most Kroos kifutott, elvileg Bellingham visszalépésével eloszlanak majd Kroos percei ugyanúgy. Nico Paz lehetne opció, Kroos, és az argentin u19 edző is dicsérte, ajánlotta.
Hátulra nemtudom jön e yoro, de az alaveses gyereket lehetne első körben megprobalni, aki már első osztályban is játszott
Hátulra ha még idén nem is, 24-25 újra Carvajal és Lucas, mendy, és Xy. Jövőre jó lenne és Hakimi (Mbappé haverja) és Miguel. Xabival. Csak Miguel maradjon még 1 évet gironában, legyen BL, játsszon, fejlődjön.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azert nem talalod, mert szerintem az fake interju/idezet.BLevi96 írta:Pár napja írtam az Utánpótlásba, hogy nálunk a fiatalok nem kapnak lehetőséget se bizonyítani, de le lettem szavazva. Az utolsó saját nevelések akikre lehetett volna építeni az Jesé és Hakimi(ha jól emlékszem). Jesé sérülés miatt megrekedt, Hakimit pedig FFP miatt eladtuk.Jim írta:
2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategória
egyik sem zseni, de te is tudod, az hiánycikk szinten minden országban az elmúlt években![]()
őt tényleg ostobaság lenne nem kipróbálni legalább 1 évre, ha nem válik be, utána is el lehet adni…
a következő szezonban már kaphatna meccseket kis csapatok ellen, Carlo knows![]()
Ancelotti is mondta már többször: "célunk a mérkőzések megnyerése, nem az, hogy játékperceket osztogassunk.”
És hogy címeket nyerni hívták vissza, nem fiatalokat nevelni, ezt az interjút nem találtam.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Pár napja írtam az Utánpótlásba, hogy nálunk a fiatalok nem kapnak lehetőséget se bizonyítani, de le lettem szavazva. Az utolsó saját nevelések akikre lehetett volna építeni az Jesé és Hakimi(ha jól emlékszem). Jesé sérülés miatt megrekedt, Hakimit pedig FFP miatt eladtuk.Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
Ancelotti is mondta már többször: "célunk a mérkőzések megnyerése, nem az, hogy játékperceket osztogassunk.”
És hogy címeket nyerni hívták vissza, nem fiatalokat nevelni, ezt az interjút nem találtam.
- whitemadrid
Vagy Hakimi ingyen a PSG től.Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
egyik sem zseni, de te is tudod, az hiánycikk szinten minden országban az elmúlt években

a következő szezonban már kaphatna meccseket kis csapatok ellen, Carlo knows

vagy megvárja Xabi érkezését

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nevezes papiron sima. Ezzel sosem lesz gond.jxbell írta:Csak én aggódom, hogy mi lesz a kötelező sajátnevelés regisztrálásokkal, ha az öregek kimennek? Jelenleg valóban nincs kit felhozni…Realista24 írta:
Ha lenne kit…
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Csak én aggódom, hogy mi lesz a kötelező sajátnevelés regisztrálásokkal, ha az öregek kimennek? Jelenleg valóban nincs kit felhozni…Realista24 írta:Ha lenne kit…mentamas írta: Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.![]()
Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.![]()
- hehetheoriginal
majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkelRealista24 írta:Ha lenne kit…mentamas írta: Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.![]()
Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha lenne kit…mentamas írta: Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.
Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.

Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pontosanwhitemadrid írta:Adjanak. Trófeákat , profi csapatot, edzőt, stábot és mentalitast a végső győzelemhez viszont mi tudunk neki ajánlani.Realista24 írta: A BM uj ajanlata magasabb fizut tartalmaz Daviesnek.
Nem is bánom, hogy próbálják pénzzel ott tartani. Most kiderül ténylegesen, hogy ő valóban itt akar e játszani
ZIDANE
- whitemadrid
Adjanak. Trófeákat , profi csapatot, edzőt, stábot és mentalitast a végső győzelemhez viszont mi tudunk neki ajánlani.Realista24 írta: A BM uj ajanlata magasabb fizut tartalmaz Daviesnek.