Első rész meg is volt..soadroli írta: The Boys 4. évad első 3 rész kint![]()

Negan

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a Frenchie bemelegedés az nem hiányzott

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. június 13., csütörtök 18:42
Első rész meg is volt..soadroli írta: The Boys 4. évad első 3 rész kint![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. június 13., csütörtök 15:19
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 12., szerda 20:09
végül az ajánlások közül a kiutat kezdem el nézni. Az első résznél azt hittem, hogy valami gyenge wayward pines copy lesz. Pedig aztán az se volt valami jó sorozat. Viszont pozitív csalódás lett. Még két rész maradt hátra.doncsontos írta:
From (Kiút)
nem nagyon láttam még itt említve egyszer sem pedig egy brutal jó cucc, netflixen nézhető az első évad, de amugy már a 3. jön ősszel.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. június 12., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 12., szerda 17:49
Az elmult ket evben latta, az is szamith3x0r írta:Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
Ha a kérdező nem látta, akkor simán jó ajánlás.
Ti minden régi sorozatot láttátok?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 12., szerda 17:44
Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 12., szerda 17:43
Igaz, mit számít hogy mit kérdez az ember._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 12., szerda 17:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 8., szombat 16:45
Mit számít az Rejnel?P. Krisz írta: A Banshee és a PoI 8 éve ért véget...
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. június 8., szombat 16:43
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 8., szombat 13:11
Warriorkierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 8., szombat 12:09
Welcome to posztmodern.Red Byron írta:Hogy döntsem el, hogy valami jó-e, ha nem nézek bele?zsuninnyo írta:
Es kotelezo lesz nezni? Nezzel akkor olyat ami tetszik, ami meg szar azt hagyd ki. A skala masik vege evtizedekig tarolt, most ez van. Ne nezd, ahogyan feltetelezem a valo vilagot sem nezed, vagy az onok kertek musorokat.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2024. június 8., szombat 11:51
Hogy döntsem el, hogy valami jó-e, ha nem nézek bele?zsuninnyo írta:Es kotelezo lesz nezni? Nezzel akkor olyat ami tetszik, ami meg szar azt hagyd ki. A skala masik vege evtizedekig tarolt, most ez van. Ne nezd, ahogyan feltetelezem a valo vilagot sem nezed, vagy az onok kertek musorokat.Red Byron írta: Remek hír, hogy a Tomb Raiderből is sorozat lesz az Amazonon, amit az a Phoebe Waller-Bridge ír, aki lemészárolta Indiana Jonest. És az a Jennifer Salke jelentette be hivatalosan, aki az Amazon Studios vezetője és a csodálatosan frenetikus Rings of Powert is tető alá hozta. Amiből kapunk az arcunkba még egy szezont. A tervek szerint Lara nem sportból gyűjti majd a relikviákat, hanem visszaviszi majd a múzeumokból. És nem egyedül dolgozik majd, hanem körülvéve egy csomó meghatározhatatlan kékhajú, oldal felnyírt segítővel... Közösen majd jól megleckéztetik férfiakat, a patriarchális kapitalizmus képviselőit. És természetesen a heteronormatív életstílus is kap majd egy élces fricskát, mert a nézői élmény nem lehet teljes a főhős dürütykézési szokásainak alapos megvilágítása nélkül.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2024. június 7., péntek 15:00
Maxon elérhető mind a 2 évad, szinkronosan is.doncsontos írta:From (Kiút)kierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi![]()
nem nagyon láttam még itt említve egyszer sem pedig egy brutal jó cucc, netflixen nézhető az első évad, de amugy már a 3. jön ősszel.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 7., péntek 14:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. június 7., péntek 14:12
Severance, Fleabag, The Bear, Blue Eye Samurai, Love, Death and Robots, This is Going to Hurt, Attack on Titan.kierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. június 7., péntek 14:08
From (Kiút)kierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 7., péntek 12:50
Én most a Shogunt nézem, Japán 1600-as évek, egy kis belviszály a hatalomért, szamurájok, portugálok meg egy angol csávó. Évad felénél tartok, eddig nagyon adja.kierkegaard írta: kifogytam a néznivalókból. tudtok ajánlani kihagyhatatlan sorozatokat az elmúlt két évből? kööszi![]()
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 7., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 7., péntek 12:15
Semmi ilyen nem volt még benne.h3x0r írta:
A masikban arrol beszeltek, hogy ez a "gayest star wars ever", biztos ez a sorozat legjobb tulajdonsaga, amivel el akarjak adni?
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem