Jól néz ki előre, mint valami Marcelo/Isco/Ronaldinho keverékRemy írta: Csak nem? Jobbos védő?![]()

De én nem látom, hogy hátra is stabil lehetne.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 8., szombat 14:40
Jól néz ki előre, mint valami Marcelo/Isco/Ronaldinho keverékRemy írta: Csak nem? Jobbos védő?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 8., szombat 14:37
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. június 8., szombat 7:15
azert carlo ennel okosabb, plusz mi soha nem az elso fel oraba nyerjuk meg a nagy meccseinket. szeretnem en is latni, hogy egy cityt mondjuk az elso percrol ledominalubk es megy a pressing ezerrel, de az a csapat nem mi vagyunk.hehetheoriginal írta:Hat kibaszottnagy blama lesz, es kurvaego, ha ilyen kerettel nem nyerunk semmit, meg nezni, ahogy dominal ellenunk a cici... Nem szeretnem latni, nyiltsisakosba' jobbak vagyunk, nekik kell menni.RaúlCF írta:
top20-ból 7 nálunk van és a legidősebb Mbappé és Valverde 25-25 évesen![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 8., szombat 6:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 7., péntek 19:20
Hat kibaszottnagy blama lesz, es kurvaego, ha ilyen kerettel nem nyerunk semmit, meg nezni, ahogy dominal ellenunk a cici... Nem szeretnem latni, nyiltsisakosba' jobbak vagyunk, nekik kell menni.RaúlCF írta:Pad'em írta: Friss TM update szerint Vini csatlakozott Judehoz, Mbappéhoz és Haalandhoz, 180 millióval legértékesebb a világon.
Masszív 4-ből 3 nálunk...
The most valued @Transfermarkt players:
Jude Bellingham - €180M
Vinícius Júnior - €180M
Kylian Mbappé - €180M
Erling Haaland - €180M
top20-ból 7 nálunk van és a legidősebb Mbappé és Valverde 25-25 évesen![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 7., péntek 18:25
Pad'em írta: Friss TM update szerint Vini csatlakozott Judehoz, Mbappéhoz és Haalandhoz, 180 millióval legértékesebb a világon.
Masszív 4-ből 3 nálunk...
The most valued @Transfermarkt players:
Jude Bellingham - €180M
Vinícius Júnior - €180M
Kylian Mbappé - €180M
Erling Haaland - €180M
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 7., péntek 18:24
Modric és LV nem hivatalos de tudjuk, hogy maradnak, márcsak a bejelentés hiányzik. Joselunak nem kell döntenie mert megvehetjük opciónk van rá.Tjacks írta:Ahogy Modric is, LV is, de Joselu se hivatalos még - vagy benéztem -.Jim írta:
a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…
vagy most meg az Eb végét fogja megvárni?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 7., péntek 18:21
Ahogy Modric is, LV is, de Joselu se hivatalos még - vagy benéztem -.Jim írta:a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…Pad'em írta: Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
vagy most meg az Eb végét fogja megvárni?![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 7., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 7., péntek 14:59
a Mbappé show másnapján kijöhetett volna egy hivatalos nyilatkozat…Pad'em írta: Nachónk lassan eldönthetné, hogy mizu. Ha megy szerintem kb másnap lezongorázzuk a bajszost.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 7., péntek 13:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 6., csütörtök 17:46
Amikor még Brahim, Güler és Ceballos is alig játszott, illetve előbbi azért már csak csak szóhoz jutott, mert odatette magát, akkor hogy lehetne mást is?Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
egyik sem zseni, de te is tudod, az hiánycikk szinten minden országban az elmúlt években![]()
balra Miguel Guti, ő bizonyított a Gironában,
őt tényleg ostobaság lenne nem kipróbálni legalább 1 évre, ha nem válik be, utána is el lehet adni…
jobbra meg Fortea, akit loptunk az Atmatól
a következő szezonban már kaphatna meccseket kis csapatok ellen, Carlo knows![]()
vagy megvárja Xabi érkezését![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 15:46
Azert nem talalod, mert szerintem az fake interju/idezet.BLevi96 írta:Pár napja írtam az Utánpótlásba, hogy nálunk a fiatalok nem kapnak lehetőséget se bizonyítani, de le lettem szavazva. Az utolsó saját nevelések akikre lehetett volna építeni az Jesé és Hakimi(ha jól emlékszem). Jesé sérülés miatt megrekedt, Hakimit pedig FFP miatt eladtuk.Jim írta:
2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategória
egyik sem zseni, de te is tudod, az hiánycikk szinten minden országban az elmúlt években![]()
őt tényleg ostobaság lenne nem kipróbálni legalább 1 évre, ha nem válik be, utána is el lehet adni…
a következő szezonban már kaphatna meccseket kis csapatok ellen, Carlo knows![]()
Ancelotti is mondta már többször: "célunk a mérkőzések megnyerése, nem az, hogy játékperceket osztogassunk.”
És hogy címeket nyerni hívták vissza, nem fiatalokat nevelni, ezt az interjút nem találtam.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 6., csütörtök 15:39
Pár napja írtam az Utánpótlásba, hogy nálunk a fiatalok nem kapnak lehetőséget se bizonyítani, de le lettem szavazva. Az utolsó saját nevelések akikre lehetett volna építeni az Jesé és Hakimi(ha jól emlékszem). Jesé sérülés miatt megrekedt, Hakimit pedig FFP miatt eladtuk.Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. június 6., csütörtök 15:29
Vagy Hakimi ingyen a PSG től.Jim írta:2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 6., csütörtök 15:07
2 van, aki eddig jónak tűnik bal és jobbhátvédnek és nem Zs kategóriahehetheoriginal írta: majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkel![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 6., csütörtök 14:49
Nevezes papiron sima. Ezzel sosem lesz gond.jxbell írta:Csak én aggódom, hogy mi lesz a kötelező sajátnevelés regisztrálásokkal, ha az öregek kimennek? Jelenleg valóban nincs kit felhozni…Realista24 írta:
Ha lenne kit…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 6., csütörtök 14:46
HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. június 6., csütörtök 14:41
Csak én aggódom, hogy mi lesz a kötelező sajátnevelés regisztrálásokkal, ha az öregek kimennek? Jelenleg valóban nincs kit felhozni…Realista24 írta:Ha lenne kit…mentamas írta: Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.![]()
Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 6., csütörtök 14:39
majd jon a lista jimtol a zs-kategorias spanyol zsenikkelRealista24 írta:Ha lenne kit…mentamas írta: Örülök neki, hogy a Bayern meg akarja tartani, mert nagyon jó játékos.![]()
Elférne itt is, de lehet, hogy nekünk inkább egy saját nevelést kellene megpróbálni valahogy beépíteni, mert a Nacho, Lucas, Carvajal vonal lassan megy már kifelé.![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem