látom az utálást nagyon magadra vetted, bocsánat, nem néztem vissza minden hozzászólásodat a témában, csak arra reagáltam, amit ott írtál, abból eléggé ez jött le, főleg a "mit szenvedtek össze" megfogalmazás utánh3x0r írta:Szerinted felmentem a honlapjukra vagy wc-n ulve facebook meg insta gorgetes kozben ezt a posztot is feldobta az app a 25 masik BL dontos video, kep, hir kozott?realfan írta:
azért ahhoz mi lelkivilág kell, hogy utálod, szidod őket állandóan, de azért mész a honlapjukra, nézed a videóiakat, bárcsak ennyi szabadidőm lenne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Utalom meg szidom oket allandoan? Szerintem osszekeversz valakivel.
Egyszer neztem oket, a 22-es BL gyozelmunk utan, akkor az a par perces resz nagyon izzadsag szagura sikeredett. Most megint szembe jott velem egy posztjuk, kivancsi voltam, hogy korrektul ertekelnek vagy megint csak valami kinlodas lesz.
Unibeteseket szokta itt par ember utalni. Hot topic szerintem egesz jo musor onnan, neha 1-1 toplistaba is belenezek, eselylesokbe nagyon ritkan, na meg a Real BL meccsek (vagy clasico) utani sipszo utant meghallgatom, altalaban ugyis ott van kompany. Mondanam, hogy keresd vissza, ahogy folyamatosan szidtam oket, de hat leirtad, hogy keves a szabadidod, azt meg nem akarom toled elvenni.![]()
Visszaneztem, utolso 3 komment, amiben leirtam peldaul Peet nevet, aki a legkozkedveltebb a forumon:
- megvedtem, hogy azert ne kossunk mar bele a (nick)nevebe
- egy hehe altal belinkelt dagadt kepere beirtam, hogy legyunk korrektek, mert azota fogyott
- egy toplistanal neki adtam igazat Harasztival szemben

csak azt nem értem, minek nézed, vagy ha feldobja, minek dobod be?tudod, hogy a többség utálja, de be kell dobni, hogy kindenki fröcsöghessen. értelmetlen, vagyis én nem értem mire jó....