Nacho

A Real Madrid egykori nagyjai.
Galacticos

Re: Nacho - 6

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 13., csütörtök 21:25

Huza-vona utan elmegy, bucsuztatot bukta.. szerintem is az a legnagyobb problema ezzel hogy miert nem a nassrbe megy az ittihad helyett. Erthetetlen.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 13., csütörtök 21:22

BLevi96 írta:
Realista24 írta:Al-Ittihad.
Ennél még az is jobb lett volna ha visszavonul.
Normális búcsú nélkül távozik, ráadásul az arabokhoz, neki tényleg jobban állt volna amerika.
Ahogy mondod.
Ez így dicstelen búcsú. Saját nevelésű "cantera" legendáként távozhatott volna, méltó bucsuval Kroosszal együtt. Miért nem inkább Al Nassr, (Laporte helyett keresnek épp mást) top2, ittihad semmire se megy. Abszolút érthetetlen döntés és váltás ez így.
Nagyon nagy kár érte.

Nyilván visszavonulni még korai volt,
többször mondta, hogy megprobálná külföldön.
De ez.....
A lehető legrosszabb választás.
Arab top3ba kellett volna, ha már odamegy.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 13., csütörtök 21:16

Nacho is REALLY CLOSE to accepting Al Ittihad's offer. @FabrizioRomano

Yorót akkor zsákoljuk gyors.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 13., csütörtök 21:04

hehetheoriginal írta: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nacsosz :lol: :lol: :lol:
Mondok jobbat, Vallejot hozzuk vissza a helyére :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 13., csütörtök 20:58

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nacsosz :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. június 13., csütörtök 20:55

Realista24 írta:Al-Ittihad.
Ennél még az is jobb lett volna ha visszavonul.
Normális búcsú nélkül távozik, ráadásul az arabokhoz, neki tényleg jobban állt volna amerika.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 13., csütörtök 20:48

Al-Ittihad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 5., szerda 19:36

Realista24 írta:
h3x0r írta:

Az elso 3-ban valoban csak egy sokadik szereplo volt, de azota rendszeresen ott volt vagy a 11 legtobb percet kapo jatekosunk kozott, vagy annak a kozvetlen kozeleben. Nyilvan kellettek hozza a tobbiek serulesei is, meg az hogy tobb poszton bevetheto.
Ezzel csak erosited, amit hehe irt. Ha nincsenek a serulesek, (amit nem tudhatott elore), akkor kozel sincs ennyi perce.
A seruleseket nyilvan nem tudhatta, azt viszont igen, hogy valamennyire kulonleges helyzetbol indult, hogy jo par even keresztul 4 kulonbozo jatekos helyett is tudott jatszani. Par even keresztul o volt Ramos es Varane mogott az elso szamu opcio (Vallejo volt meg itt akkoriban), de egy idoben a ket szelen talan meg tobbszor is jatszott, mint kozepen.

Azt tudom, hogy tobbszor is elgondolkodott a valtason, voltak ilyen hirek, de hogy vegul mivel gyozte meg magat vagy mivel gyoztek meg, azt nem tudom. El tudom kepzelni, ha lett volna egy olyan ev, amikor egeszseges, de ennek ellenere nem jatszik "eleget", akkor nyaron lelepett volna, de ebbol a szempontbol szerencsesen alakultak szamara a jatekpercek.

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. június 5., szerda 19:32

Jim írta: rajta van Nacho is mezbemutató fotókon...
elvileg Carlo is szeretné, hogy maradjon...

miért tököl ezen ennyit? :hmmm: :D
Ha menni akart volna, búcsúzhatott volna Kroosszal együtt. Így amolyan hátsókapus távozás lenne ez. Úgy számára még szebb lett volna. De Alaba miatt és Militao jelenlegi formája miatt jó lenne, ha maradna még egy évet, és akkor jövőre Modriccsal együtt búcsúzhatna.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 5., szerda 19:28

rajta van Nacho is mezbemutató fotókon...
elvileg Carlo is szeretné, hogy maradjon...

miért tököl ezen ennyit? :hmmm: :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 5., szerda 18:21

h3x0r írta:
hehetheoriginal írta: nekem mindegy, szive joga, azt csinal amit akar, de én nem értem meg azt a profi focistát, aki nem akar játszani és inkább ül a padon - legyen az klubhűségre való hivatkozás vagy zsíros szerződés miatt
Az elso 3-ban valoban csak egy sokadik szereplo volt, de azota rendszeresen ott volt vagy a 11 legtobb percet kapo jatekosunk kozott, vagy annak a kozvetlen kozeleben. Nyilvan kellettek hozza a tobbiek serulesei is, meg az hogy tobb poszton bevetheto.
Ezzel csak erosited, amit hehe irt. Ha nincsenek a serulesek, (amit nem tudhatott elore), akkor kozel sincs ennyi perce.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. június 5., szerda 18:17

hehetheoriginal írta: nekem mindegy, szive joga, azt csinal amit akar, de én nem értem meg azt a profi focistát, aki nem akar játszani és inkább ül a padon - legyen az klubhűségre való hivatkozás vagy zsíros szerződés miatt
Ezt a "nem akar játszani és inkább ül a padon" dolgot ugy irod, mintha egy teljes palyafutast hozott volna le a padon 600 meg 1000 percekkel.

11 szezonja volt kizarolag a felnott csapat tagjakent (az azt megelozo evekben inkabb a Castillaban volt alap kezdo es parszor felhoztak a nagyokhoz).

Ez a 2500-3200 jatekperc, ha Krooshoz viszonyitjuk, akkor tenyleg nem olyan sok. Viszont ha nezel egy 1-2 szinttel lejjebb levo csapatot, akik a BL/EL csoportkorbe bekerulnek, de nincsenek folyamatosan ott a BL elodontokben, nincsenek szuperkupa meg klub vb meccseik; azert ennel sokkal tobb jatekperce ott sincs a kezdoknek.

2016-ban vitte volna Nachot a Roma. El kellett volna menjen az olaszokhoz, hogy semmit ne nyerjen eveken keresztul, csak azert, hogy szezononkent legyen 300-al tobb perc a lababan?

(23 eves) 2013/2014: 1368 perc - 15x90 perc - 19. legtobb a keretben
(24) 2014/2015: 1016 perc - 11x90 perc - 17. legtobb
(25) 2015/2016: 1603 perc - 18x90 perc - 17.
(26) 2016/2017: 3197 perc - 36x90 perc - 11.
(27) 2017/2018: 3279 perc - 36x90 perc - 10.
(28) 2018/2019: 2488 perc - 28x90 perc - 12.
(29) 2019/2020: 686 perc - 8x90 perc - 22. - a szezon nagy reszeben serult volt
(30) 2020/2021: 2763 perc - 31x90 perc - 9.
(31) 2021/2022: 2540 perc - 28x90 perc - 12.
(32) 2022/2023: 2676 perc - 30x90 perc - 14.
(33) 2023/2024: 3125 perc - 35x90 perc - 7.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. június 3., hétfő 14:19

Olyan unibetes podcastos színvonal.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 3., hétfő 14:00

364 meccs a Real Madridban. Ja kivárta sorát. Komolytalan és irritáló puffogás.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 13:55

leirtam, nem tudjuk egymast meggyozni.
ha megy, legalabb nem fogja odalődözni a labdákat az ellenfélnek ziccerbe folyamat, én nyugodtabb leszek.

köszi nacsosz, szia :roll:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 13:53

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Igen, mert legregebb ota itt van. De miert van itt? Nem vilagklasszis. Elmehetett volna, eladhattuk volna, lejarhatott volna a szerzodese. De nem. O meg mindig itt van es nyomja.
pl hogy jobban szeressen fotballozni, mint a padon ülni.

carvajal tökéletes csk lesz helyette végre.

nem értek egyet, én máshogy látom, nacsosz lehet képvisel vmilyen szinten klubhűséget, sztem meg csak kivárta a sorát, kényelmesen eléldegélt madridban, aztán úgy esett, hogy mindenki lelépett előle és az évek miatt rákerült a karszalag.
semmiféle teljesitmény, vezéregyeniseg, semmi, csakis az eltoltott ido.
en nem tudom sokra tartani azt az embert, aki holmi "klubhuseg" cimszo alatt bealdozza kb a teljes palyafutasat, es nem akarta sehol se megmutatni, hogy mire kepes igazan, megelegedett mindig a cserepad, cserehatved és sokadikhegedus szereppel.
Guti: „30 perc a Real Madrid többet ér, mint 90 bármely más klubban.”
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 13:51

hehetheoriginal írta:
egyszer se remegett meg.
idáig olvastam :lol:
Na mesélj mikor követett el olyan hibát, amire emlékszel és elment rajta egy BL továbbjutás vagy bármi.

Szupersztár új Maldini Raphael Varane is leolvadt teljesen egyszer.
De gondolom ő se volt szint.

Nacho meg mindig hozta a kötelezőt a BLben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 3., hétfő 13:53-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 13:49

nekem mindegy, szive joga, azt csinal amit akar, de én nem értem meg azt a profi focistát, aki nem akar játszani és inkább ül a padon - legyen az klubhűségre való hivatkozás vagy zsíros szerződés miatt
egyszer se remegett meg.
idáig olvastam :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 13:49

Jól van hehe, itt van hogy milyen BL meccseken játszott az emberünk:

https://www.transfermarkt.com/nacho-fer ... verein/418

Te meg ezek nézése közben is összecsurgattad magad annyira izgultál, ő meg beugrósként mindig lehozta, egyszer se remegett meg.
Meg lehet nézni a nagy szupersztárokat, milyen leolvadásokra képesek a futball egyik legnagyobb színpadán, vagy a kisebb nevek, mint Maatsen, Karius.
Ezek mind olyan meccsek voltak, hogy egyetlen egy hiba és vége, nincs az adott évben BL cím.

Nachot beraktad, mindig lehozta amit kellett, ha jobbhátvédbe, ha középre ugyanúgy.

2017, Bayern ellen végigjátszotta a 90+120 percet a negyeddöntőben. Első meccset nyertük, másodikon hosszabbítás, de 4-2re ott is nyertünk végül.

Rögtön utána elődöntő első meccs, félidőben be kellett állnia az Atletico ellen Carvajal helyett, 1-0 volt, 3-0 lett a vége.

2018, Bajnokok Ligája Döntő, Pool, Carvajal megsérült a 36. Percben, Nacho bejött 0-0nál, megnyertük a BLt 3-1re.

2022, Nyolcaddöntő, PSG ellen első meccsen nem játszott, kikaptunk 1-0ra, visszavágót végigjátszotta, 3-1 továbbjutás.

Elődöntő a City ellen, első meccsen 45 percet volt a pályán, másodikon végig a 120 percet. Legendás comeback, győzelem, ismét BL cím.

Idei évet meg le se kell írnom, ahol csapatkapitányként vezetve a csapatot megnyerte a 6. BL címét.

Az emberünk a legnagyobb meccsekbe lett bedobálva sokszor anélkül, hogy játékban lett volna és mindig minden egyes alkalommal helyt állt és néha nem is az igazi posztján.

Pontosan az ilyen emberek miatt lehet ennyi BLt nyerni, mert nincs a csapatban egy gyenge láncszem aki megremeg, hanem mikor kell, akkor ő is egy baszó állat lesz.

Szóval hehito most nagyon nincs igazad, ennél nehezebb szerepköre nem sok embernek volt a Realban az elmúlt 10+ évben, mint Nachonak és most már végleg látni minden egyes áldozatának a gyümölcsét, hogy ő itt volt a klubnak mikor kellett és akkor le is tette a teljesítményt a legnagyobb meccseken is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. június 3., hétfő 13:50-kor.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 3., hétfő 13:47

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Igen, mert legregebb ota itt van. De miert van itt? Nem vilagklasszis. Elmehetett volna, eladhattuk volna, lejarhatott volna a szerzodese. De nem. O meg mindig itt van es nyomja.
pl hogy jobban szeressen fotballozni, mint a padon ülni.

carvajal tökéletes csk lesz helyette végre.

nem értek egyet, én máshogy látom, nacsosz lehet képvisel vmilyen szinten klubhűséget, sztem meg csak kivárta a sorát, kényelmesen eléldegélt madridban, aztán úgy esett, hogy mindenki lelépett előle és az évek miatt rákerült a karszalag.
semmiféle teljesitmény, vezéregyeniseg, semmi, csakis az eltoltott ido.
en nem tudom sokra tartani azt az embert, aki holmi "klubhuseg" cimszo alatt bealdozza kb a teljes palyafutasat, es nem akarta sehol se megmutatni, hogy mire kepes igazan, megelegedett mindig a cserepad, cserehatved és sokadikhegedus szereppel.
Mondjuk lehetett volna alapember egy Romaban vagy Sevillaban, de az megvan, hogy a tag a Cibelesen diszitett es emelte a trofeat Real Madrid csapatkapitanykent? Ennel azert nem igazan van feljebb.

Szerintem boven megmutatta, hogy mit tud. Nyilvan sehol nem lett volna belole Maldini vagy Ramos.

Totalisan kimaxolta a karrierjet, sot… meg azert csak van kozel 400 meccse…
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: