“Luis Campos and Luis Enrique saved me”
Fasza lehet az a csapat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 4., kedd 17:12
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. június 4., kedd 17:09
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 4., kedd 17:06
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 4., kedd 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 4., kedd 15:44
100m alairasi penzt kapott, amit öt evre osztunk el. Azt nem tudom, hogy fizikalisan-e vagy csak konyvelestechnikailag.hehetheoriginal írta:nem hinnem , hogy kiderul milyen marketing es egyeb jogok meg tetelek vannak a fizun felul a szerzodesebenON: kiújult a ptsd-m attól, hogy 15M/year a fizuja free agent Kyliannak amíg mi 26-ot köhögünk fel a lengyel traktornak![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 4., kedd 15:31
nem hinnem , hogy kiderul milyen marketing es egyeb jogok meg tetelek vannak a fizun felul a szerzodesebenON: kiújult a ptsd-m attól, hogy 15M/year a fizuja free agent Kyliannak amíg mi 26-ot köhögünk fel a lengyel traktornak![]()
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. június 4., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. június 4., kedd 15:24
Szerintem GT-re gondolszRemy írta: Jo, LG vagy hogy hivtak, o Spurs fan volt, o joggal duhonghetne.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 4., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 4., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 4., kedd 14:50
Azért ez nagyon összetett téma. Egyrészt puskás miatt a magyar madridisták alapból védve vannak.Bár nálam pl puskásnak 0köze van ahhoz, hogy Realos lettem. Másrészt azért ahhoz elég elvetemültnek kell lenni, hogy valaki mindenféle kötődés nélkül mittudomén fenerbache szurkolóvá váljon.hej989 írta: Hát nem mindenki választ úgy csapatot, hogy hol van a legtöbb sztár meg melyik csapat nyert a legtöbbet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 4., kedd 14:32
flame onhej989 írta:Hát nem mindenki választ úgy csapatot, hogy hol van a legtöbb sztár meg melyik csapat nyert a legtöbbet.ateeemadrid írta:
Twitteren is döbbentem olvastam, hogy más szurkolók sem baszogatnak már, egyszerűen csak írogatják, hogy milyen kurva jó dolgunk és milyen irigyek.![]()
HozzászólásSzerző: hej989 » 2024. június 4., kedd 14:27
Hát nem mindenki választ úgy csapatot, hogy hol van a legtöbb sztár meg melyik csapat nyert a legtöbbet.ateeemadrid írta:Twitteren is döbbentem olvastam, hogy más szurkolók sem baszogatnak már, egyszerűen csak írogatják, hogy milyen kurva jó dolgunk és milyen irigyek.Remy írta:
Nalam a csoportokban is full kieges van. Csend es letargia.
Poolos haver szol ilyet: BLt nyernek, 3 evig nem jon hozzajuk kozeppalyas.
Mi BL nyerunk, jon Bappe 2 napra ra.![]()
Pereztol nagyon kivannak. Maffiavezer.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 4., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 4., kedd 12:25
ebbe még mindig kegyetlen így belegondolni.Csabi írta: de így hogy egy centet nem fizetünk a psg-nek a világ legjobb játékosáért, mindezt 2 nappal a bl után, na ez azért betalált sok embernél.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 4., kedd 11:07
Volt.Csabi írta: nem tudom volt-e már, de elvileg nem megy az olimpiára sem (ahogy a többi francia sem a csapatból), elvileg henry felhívta a real vezetőségét, hogy érdeklődjön de lepattintották őt keményen.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 4., kedd 11:04
Külön elbeszélgetnék azokkal a focistákkal a keretből akik részt akartak venni egy ifitornán az eb mellett 2 szezon között.Csabi írta: nem tudom volt-e már, de elvileg nem megy az olimpiára sem (ahogy a többi francia sem a csapatból), elvileg henry felhívta a real vezetőségét, hogy érdeklődjön de lepattintották őt keményen.
HozzászólásSzerző: mexes » 2024. június 4., kedd 10:28
Bappe.hala real írta: Most ert veget a szezon, de alig varom a kovetkezot.![]()
Ezzel vini is sokat nyer, kisebb lesz rajta a nyomas es a figyelem.
Kivancsi vagyok ki fogja loni a buntetoket.
HozzászólásSzerző: hala real » 2024. június 4., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. június 4., kedd 10:16
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem