Elegge megfaradtnak erzem a dolgot, ez lehet tul nagy falat lesz.
Utana meg penteken johetne meg egy utolso szavazas a valasztas elott, hogy ki hova X-el.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 4., kedd 9:32
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 4., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 4., kedd 9:20
Nekem ugyanilyen indítatásból kell pár hetente szünetet tartanom a Puzsér tartalmak fogyasztásából.hehetheoriginal írta: leiratkoztam pottyondy edinarol, ujabban minden videoja kibassza a biztositekot, mindig elkap az erzes, hogy tomeggyilkos akarok lenni es ledaralni a gecibe ezt a sok kurva politikust meg a kibaszott csaladjaikat![]()
![]()
jobb a bekesseg. leiratkoztam.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 4., kedd 9:13
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 22:51
Szánalmas az egész, azt mondja összefogás kell....kierkegaard írta: nézem a dobrev klárás partizános interjút és ÚRISTEN. LEGALJA. ilyen propagandát a fidesz tol a legdurvább állapotaiban.
A kritikus kérdéseknél azt mondja állandóan, hogy most nem ez a lényeg és támát vált. Elkezd másról beszélni. Azt mondja, hogy visszatér a témához de ezt még elmondja..aztán nem tér vissza.
Marci mondja neki, hogy csökkent a népszerűségük. Többször is szóbajött de Klára szerint növekszenek.
Meg többször is felbaszta magát azt mondja hogy TEEEE. meg MAAARCII, Figyelj mááár.
előbb szavaznék a fideszre.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. június 3., hétfő 22:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. június 3., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 22:10
Te abból indulsz ki, hogy a Tisza fix 25%-on van. És akkor a fidesz 45-50% körül?'shutterisland írta:
hat szerintem matematikailag eleg logikus, hogy oda valahova kellene essenek, mashogy nem jonnek ki a szamok.
az elosztas lehet vita targya de az szerintem gyanus, hogy a fidesz-tisza egyutt 70-75 szazalek kozott visz, amennyire roluk szol a buli most.
igy akkor egy dk 10 szazalekkal is mar csak 15-20 szazalek maradna a momentum, 2rk, mmn, jobbik, lmp, kutyak, mi hazank hetesnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 22:01
hat szerintem matematikailag eleg logikus, hogy oda valahova kellene essenek, mashogy nem jonnek ki a szamok.Ha beesnének véletlen 10% alá
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 21:28
engem ha fejbe lőnének se szavaznék a fideszre.kierkegaard írta:
előbb szavaznék a fideszre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 20:18
200 millio dollar adomany erkezett Trumpnak az itelet ota.ArjenMagicRobben írta:Már az elejétől kezdve ezzel jön igazából, szóval az a kártya már rég ki van játszva. A fanatikus Trump rajongóknak úgyis kb mindegy, azok tuti rá szavaznak bármi történik. De reményeim szerint van egy középső réteg aki azért elgondolkodik hogy ezek után is rá fogja e tenni a voksot.h3x0r írta:
Most még megy a tapsikolas, de valojaban epp talcan kinaljak Trumpnak az "el akarnak hallgattatni" kartyat, amit o ki is fog jatszani es pont ezzel nyeri meg a valasztast osszel.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 3., hétfő 19:42
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 18:20
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 3., hétfő 17:06
best megye ever...Berti írta: Tetovált Hitlerrel és horogkereszttel a hátán indult a választáson a táti független jelölt.
Iiilyet baszdmeg![]()
Leginkább azon csodálkozom, hogy független és nem mihazánkos..
HozzászólásSzerző: Lanx » 2024. június 3., hétfő 17:05
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. június 3., hétfő 16:44
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 3., hétfő 8:23
talan pont ez a legnagyobb baj.Az ellenzékben lévő pártok meg egymást mardossák. Holott az összes ottani politikusnak, most fel kellene adnia a dolgokat Magyar Péterért, és eltakarodnia a színről, hogy ne legyen megosztva a sok szavazat.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. június 3., hétfő 6:55
Szerintem sincs esély változásra 26-ban...hehetheoriginal írta: Sztem pont az elmult napokban valt nyilvanvalova, hogy se most, se 26ban nem lehet semmi valtozasra varni.
Menthetetlen.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. június 2., vasárnap 22:29
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem