HozzászólásSzerző: cero » 2024. június 4., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: olivér » 2024. június 4., kedd 9:11
Az a kókler gyakorlatilag kipréselte a maximumot ebből a csapatból. Flick pedig egy top Bayern vezetésén kívül nem nagyon bizonyított. Az biztos, hogy a német válogatott közelébe nem fogják engedni még egyszer.Faust írta: Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 4., kedd 8:59
Van rá esely, de en azt vizionalom, hogy fel fogja emeszteni a katalan ferto.Faust írta: Flickkel boven elorebb lesznek, a keretuk Barca mercevel merve szar csak, a bajnoksagra siman eleg, csak eddig egy nyomorult kokler pattogott az oldalvonal menten.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 4., kedd 8:47
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 4., kedd 8:39
Na jó, de neki az a dolga, hogy eladja a portékát, akkor is ha nem őszintén tartja olyan kiválónak, mint aminek mondja.krisz24 írta:Remy írta:
![]()
![]()
![]()
dee hagyjon már Tebas is.. Ne emlegessuk már a barcas tinititanokat egy szinten a már Nemzetközileg is teljesítő sztárokkal.. Mondjuk azért kellett ezeket mondania mert a többi még ezeknél is hurkabbak
ha onnan kéne sorolni ilyen kategóriás játékosokat akkor hirtelen csak De jong meg lewa meg gundodan jut eszembe.. De ezek közül az utóbbi kettő már nem lesz olyan tényezo szerintem jövőre.
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. június 4., kedd 2:37
Remy írta:Tebas: "It'll now be very interesting in our league.
"Mbappé, Vinícius & Bellingham are at Real Madrid while Barcelona also have Yamal, Gavi & Pedri - the competition will be very high."![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 4., kedd 0:18
Tebas: "It'll now be very interesting in our league.
"Mbappé, Vinícius & Bellingham are at Real Madrid while Barcelona also have Yamal, Gavi & Pedri - the competition will be very high."
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. június 3., hétfő 23:07
flori írta: A former Barça executive has confirmed that Mbappé could have joined Barça in 2017 when Neymar left.@sport
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2024. június 3., hétfő 22:59
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 22:13
Erre gondoltam amikor a fafejűséget írtam.dzsi91 írta:
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 3., hétfő 22:01
De az önnön hiba az volt, hogy egyfajta focitok volt abba meg hiába voltatok a legjobbak jött egy mourinho vagy egy bayern aztán arra nem volt válasz.csababarca írta:Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.![]()
Szerintem ebben a korszakban Európában alulnyertük magunkat, saját fafejűségeink miatt főleg.
De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 3., hétfő 21:40
Valahogy el tudom kepzelni, mit jelenthet.csababarca írta: De nem tudom ismered-e a "kvázi gólpassz" kifejezést, az is egy örök unicum:D
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. június 3., hétfő 21:35
Pedig nem írt akkora hülyeséget, mert tényleg volt ott a 2006-2015-ös időszakban lehetőség abban, hogy taroljunk, de önnön hibáink miatt nem tudtunk.dzsi91 írta: Toltam egy húsleves jurobarsza kombót a régi idők emlékére.
Mehet a szótárba:
Potenciális dinasztia.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 3., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 20:27
Ah, az csak menekulo ut lenne nekik. Maradjank, aztan odavisszaseggbolszajba.hehetheoriginal írta:Miert, jön a hir, hogy megbasszak oket a csalasokert?Realista24 írta: Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 20:25
Miert, jön a hir, hogy megbasszak oket a csalasokert?Realista24 írta: Akinek van Barcas ismerose, vegyen el tole minden eles targyat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 19:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 3., hétfő 19:11
Jol van, letaroltak, mert 14en voltak a palyan 11 ellen.RaúlCF írta: Mondjuk a potenciál pont megvolt. Jött a Ronaldinho Barca ami újra felemelte őket és rögtön rá jött a Messi Barca. Bőven benne volt a lehetőség de benne is maradt. A ligát letarolták ezt kár vitatni de a bl-ben rendre benne maradt de azért így is jött 10 év alatt 4 ami egyáltalán nem rossz és csak 1 csapat tud ennél nagyobbat virítani. Szürreális ez a 11/6. De nekünk is volt 32 éves meg 12 éves szünet. Reméljük marad a tendencia és jövőre jön a címvédés.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. június 3., hétfő 18:33
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 3., hétfő 18:30
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem