OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
zsuninnyo

Re: OFF

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 3., hétfő 15:28

nmate írta:
Jó bicaj, de ha megnézed apró alkatrészekkel azért tud spórolni a decathlon, ilyenek a bowdenek, lánckeréksor, stb. Kijön a nap végén miért olcsóbb, de ezek mind kopóalkatrészek, amiket az ember idővel úgyis cserél, szóval én is amúgy #teamdecathlon vagyok.
Siman lehet, keves is van benne, uj is, es nem is ertek a biciklikhez :D. Majd az ido megmondja, de ha csak ezek, azzal egyutt tudok elni, mert nekem is a koltseg volt a szempont, nem akartam fel milla folott kiadni egy bicikliert, amit lehet nem is hasznalnek, ez siman bevalt.
Kiprobaltam egy Triban 500-at es 520-at, azok erzesre gagyinak tuntek, ez meg kategoriakkal felette, de a nagyobb markaktol olcsobb, szoval en ezert tudom ajanlani :).

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 3., hétfő 15:24

Süti írta: és az annyira nem nagy durranás egy jó hagyományoshoz képest.
Azért mondtam, mert oda befér szélesebb gumi, ami egy hobbi bringásnak sokat javít az élményen. 32-esig pedig én úgy tapasztaltam sebességcsökkenésem sem volt, sőt, ha tényleg szar úton is megy az ember egy 36-os gumi sem ördögtől való.
Faszom sem akar már 2024-ben 25-ös, nem hogy 23-as gumin utazni, vannak már jó kis vázak, amibe befér normális méretű gumi.
zsuninnyo írta: Van Rysel EDR 105 AF -t. Felszerelest tekintve olcso, ugyanazok az alkatreszek egy Scott biciklin 100k-val tobbe kerulnek.
Jó bicaj, de ha megnézed apró alkatrészekkel azért tud spórolni a decathlon, ilyenek a bowdenek, lánckeréksor, stb. Kijön a nap végén miért olcsóbb, de ezek mind kopóalkatrészek, amiket az ember idővel úgyis cserél, szóval én is amúgy #teamdecathlon vagyok.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. június 3., hétfő 15:20

chosenone46 írta: úgy rémlik vannak nagy bicósok itt a fórumon is. országúti bicót hol érdemes nézegetni? egy teljesen basic decathlonos mtb-m volt eddig, onnan szeretnék picit feljebb váltani országútira. ebből kifolyólag nincs szükségem az egymillióba kerülő példányokra, úgyse használnám ki. de így kezdésnek/váltásnak egy használt járgány is bőven szóba jöhet..
En tavaly ev vegen vettem orszagutit, decathlonbol egy Van Rysel EDR 105 AF -t. Felszerelest tekintve olcso, ugyanazok az alkatreszek egy Scott biciklin 100k-val tobbe kerulnek. Kenyelmes, semmi baja, bar eddig csak olyan 600 km-t raktam bele, raadasul en gorgozok nagyreszt. Konnyu, jol van osszeszerelve, jol is nez ki (en csak pedalt csereltem rajta eddig, mert a by default muanyag annyira nem adta). En tudom ajanlani, szerintem kurvajo, ezzel tervezek menni majd versenyre is, ha eljutok odaig. Van tarcsafekes is, de szerintem az orszagutira felesleges (az en szintemen mindenkeppen), raadasul a gorgore nagyobb macera attenni.

Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. június 3., hétfő 14:53

300k környékén kapsz jól felszerelt karbon outit, cimbi most vett ennyiért 2016os Trek Emondát. Én hobbistaként a tárcsafékhez nem ragaszkodnék, mert ilyen árban csak mechanikus van talán, és az annyira nem nagy durranás egy jó hagyományoshoz képest.
Bikemag.hu apró https://bolha.testbike.hu/ és facebook marketplace + használt bringás csoportok.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. június 3., hétfő 14:34

Süti írta:
chosenone46 írta:
elsősorban hobbi, kipróbálni mennyire fekszik ez a fajta sport. őszintén, az utóbbi időben elég sok edzésformát kipróbáltam a boxtól az evezésig, de semmi sem kötött le vagy motivált igazán, az országútit meg nagyon régóta ki akarom próbálni, csak az áraktól mindig elborzadtam. mostmár úgy érzem ez egy utolsó szalmaszál a sportok közül, amiben hátha megtalálom a motivációmat :mrgreen:
Egy budgetet írhatnál, az elég sokat befolyásol ebben a sportban. :mrgreen:
ezért is akartam szétnézni valami oldalon, ahol használtan is vannak opciók, hogy picit jobban képbe kerüljek :mrgreen: de egyébként 300k környékére lőttem be tudatlanul első körben a budgetet
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. június 3., hétfő 14:26

chosenone46 írta:
nmate írta:

Nem feltétlen javaslom a klasszikus értelemben vett országútit, de ha teheted tárcsafékeset vegyél, 32-es gumival mondjuk, az sokat segít a kényelmen.
Van vele valami célod? Vagy csak hobbi tekergetés? Decathlon Triban 500 / 520-at használtam összesen a kettőt 5-6 ezer km-en, bőven megfelel bárhova, én 200km-es tekerést is nyomtam velük. Használtan ki lehet fogni őket jó áron, újonnan nem ajánlom.
elsősorban hobbi, kipróbálni mennyire fekszik ez a fajta sport. őszintén, az utóbbi időben elég sok edzésformát kipróbáltam a boxtól az evezésig, de semmi sem kötött le vagy motivált igazán, az országútit meg nagyon régóta ki akarom próbálni, csak az áraktól mindig elborzadtam. mostmár úgy érzem ez egy utolsó szalmaszál a sportok közül, amiben hátha megtalálom a motivációmat :mrgreen:
Egy budgetet írhatnál, az elég sokat befolyásol ebben a sportban. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. június 3., hétfő 14:22

nmate írta:
chosenone46 írta: teljesen basic decathlonos mtb-m volt eddig, onnan szeretnék picit feljebb váltani országútira.
Nem feltétlen javaslom a klasszikus értelemben vett országútit, de ha teheted tárcsafékeset vegyél, 32-es gumival mondjuk, az sokat segít a kényelmen.
Van vele valami célod? Vagy csak hobbi tekergetés? Decathlon Triban 500 / 520-at használtam összesen a kettőt 5-6 ezer km-en, bőven megfelel bárhova, én 200km-es tekerést is nyomtam velük. Használtan ki lehet fogni őket jó áron, újonnan nem ajánlom.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. június 3., hétfő 14:14

chosenone46 írta: teljesen basic decathlonos mtb-m volt eddig, onnan szeretnék picit feljebb váltani országútira.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. június 3., hétfő 14:08

KAG írta:
hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot :lol:
megiszok egy csupor mezet c-vitaminnal, szerdan mar focikaznek. :coffee:
Nekem legutóbb másfél hónapig pozitív volt a teszt.
Irl kb harom napig voltam szarul.
Mondok jobbat. Nekem 4 hónap volt. Long Covid. Concort még most is szedem hogy ne ugrájon a pulzusom össze vissza :roll:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 13:58

Halfkey írta: 2 napja nyertünk BL-t, már minden topikban ámokfutás van :D

Jöhetne már a következő szezon, kell a cél :)
csak felnőtt férfiak úsznak rózsaszín ködben, aztán nem látják a realitást :mrgreen:
mint holmi kiscsajok, csakis az érzelmek, nem lehet velük szót érteni :lol:

amugy ja.
eb-re még ránézünk, de kezdődhetne már az usa túra papival, endrével meg a többi semmirekellővel.
elég gyér foscsi volt a támadófocink az elmúlt években, illene már valamit mutatni.
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 3., hétfő 13:56

2 napja nyertünk BL-t, már minden topikban ámokfutás van :D

Jöhetne már a következő szezon, kell a cél :)

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 3., hétfő 13:51

chosenone46 írta: úgy rémlik vannak nagy bicósok itt a fórumon is. országúti bicót hol érdemes nézegetni? egy teljesen basic decathlonos mtb-m volt eddig, onnan szeretnék picit feljebb váltani országútira. ebből kifolyólag nincs szükségem az egymillióba kerülő példányokra, úgyse használnám ki. de így kezdésnek/váltásnak egy használt járgány is bőven szóba jöhet..
Használt országúti bicós FB csoportban érdemes.
Én is ott nézegettem egy időben, lehet jókat kifogni.

chosenone46

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. június 3., hétfő 13:43

úgy rémlik vannak nagy bicósok itt a fórumon is. országúti bicót hol érdemes nézegetni? egy teljesen basic decathlonos mtb-m volt eddig, onnan szeretnék picit feljebb váltani országútira. ebből kifolyólag nincs szükségem az egymillióba kerülő példányokra, úgyse használnám ki. de így kezdésnek/váltásnak egy használt járgány is bőven szóba jöhet..

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 3., hétfő 13:11

hehetheoriginal írta:
tesztet es minden hozza tartozo balfaszsagot elvbol nem csinalok. holnapra kutyabajom.
(onnan tudom, hogy valszeg covid, hogy szarul van a fel csalad friss pozitiv tesztekkel :lol: )

Így 2024-re már illene annyit megtanulni, hogy a PCR tesztek nem alkalmasak a a COVID fertőzés megállapítására, ahogy doktorúr is írta :kacsint:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:39

hehetheoriginal írta: nem voltál hajlandó megmagyarázni, hogy mit és hogy értettem pl én félre, akkor most már ne reklamálj tesómsz :lol:
kasszától való távozás esete áll fenn :mrgreen:
Tök jogos, de már mondtam is, h elengedtem. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:38

arra reagáltam, ahogy én értettem. (sztem amugy te se érted mit irtal, mert kb kis tulzassal ertelmetlen :lol: )
nem voltál hajlandó megmagyarázni, hogy mit és hogy értettem pl én félre, akkor most már ne reklamálj tesómsz :lol:
kasszától való távozás esete áll fenn :mrgreen:

aki lusta, én pl erről a mondatról beszélek:
"Nagyon egyértelműen látszik, kik a bullying áldozatai. Egy-két ember elkezdi, aztán a tömeg megy utána. Szerintem érett fasziknál ez már cinkes."
thereisonly1ronaldo

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:37

hehetheoriginal írta:
vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges.
:lol:
Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.
nem azért, de akinek 100% világos mire is gondoltál pontosan, az jelentkezzen már pls. mert ezek szerint félreértések vannak.
sztem senkinek :lol: :hmmm:
Na de ha nem érted, akkor mire reagáltál? :D

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:34

vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges.
:lol:
Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.
nem azért, de akinek 100% világos mire is gondoltál pontosan, az jelentkezzen már pls. mert ezek szerint félreértések vannak.
sztem senkinek :lol: :hmmm:
thereisonly1ronaldo

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:30

ziro4vr írta: Ez a beszélgetés tökéletesen leírta 2024et, a woke-ot meg mindent. :lol:

Szerintem egy szabély van, aki adja az vállalja hogy kapja is. Ez nem megy a legtöbb embernek.
Ha rám vonatkozik; Párszor vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges. Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:30

soha. :mrgreen:

mármint a fórumot :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: