Tök jogos, de már mondtam is, h elengedtem.hehetheoriginal írta: nem voltál hajlandó megmagyarázni, hogy mit és hogy értettem pl én félre, akkor most már ne reklamálj tesómsz![]()
kasszától való távozás esete áll fenn![]()

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:39
Tök jogos, de már mondtam is, h elengedtem.hehetheoriginal írta: nem voltál hajlandó megmagyarázni, hogy mit és hogy értettem pl én félre, akkor most már ne reklamálj tesómsz![]()
kasszától való távozás esete áll fenn![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:37
Na de ha nem érted, akkor mire reagáltál?hehetheoriginal írta:vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges.![]()
nem azért, de akinek 100% világos mire is gondoltál pontosan, az jelentkezzen már pls. mert ezek szerint félreértések vannak.Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.
sztem senkinek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:34
vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges.
nem azért, de akinek 100% világos mire is gondoltál pontosan, az jelentkezzen már pls. mert ezek szerint félreértések vannak.Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:30
Ha rám vonatkozik; Párszor vitáztam már hehével, és tudom, hogy felesleges. Most is elindultunk a szokásos irányba, ahol félre értelemzi, amit írok, ennek nem látom értelmét, inkább elengedtem.ziro4vr írta: Ez a beszélgetés tökéletesen leírta 2024et, a woke-ot meg mindent.![]()
Szerintem egy szabély van, aki adja az vállalja hogy kapja is. Ez nem megy a legtöbb embernek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. június 3., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. június 3., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:10
Oksi. Pacsi!hehetheoriginal írta: de akkor meg pláne ne szólj bele, hogy kinek mi az érett
te bélyegezhetsz embereket, de más nem?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 12:05
Vagy mást ért humor alatt, mint te. Esetleg több empátiával, eq-val rendelkezik.hehetheoriginal írta:tesztet es minden hozza tartozo balfaszsagot elvbol nem csinalok. holnapra kutyabajom.KAG írta:
Nekem legutóbb másfél hónapig pozitív volt a teszt.
Irl kb harom napig voltam szarul.
(onnan tudom, hogy valszeg covid, hogy szarul van a fel csalad friss pozitiv tesztekkel)
hat nem tudom. eleve aki focicsapatnak meg mas felnott ferfiaknak szurkol, az nem lehet erett.ikelemen5 írta:
Csak ivarérettek vagyunk.![]()
![]()
es ez igy van jol.
csak tul sok a fapina, akinek totalzero humorerzeke van meg savanyu elete.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 12:04
tesztet es minden hozza tartozo balfaszsagot elvbol nem csinalok. holnapra kutyabajom.KAG írta:Nekem legutóbb másfél hónapig pozitív volt a teszt.hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot![]()
megiszok egy csupor mezet c-vitaminnal, szerdan mar focikaznek.![]()
hat nem tudom. eleve aki focicsapatnak meg mas felnott ferfiaknak szurkol, az nem lehet erett.ikelemen5 írta:Csak ivarérettek vagyunk.Donát írta: A mozi topicból ihletődve;
Olyan ez a fórum, mint egy osztályközösség a kiskolásoknál. Nagyon egyértelműen látszik, kik a bullying áldozatai. Egy-két ember elkezdi, aztán a tömeg megy utána. Szerintem érett fasziknál ez már cinkes.![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 3., hétfő 12:02
A teszt poz. mindegy, a tünetek számítanak.KAG írta:Nekem legutóbb másfél hónapig pozitív volt a teszt.hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 3., hétfő 12:01
Csak ivarérettek vagyunk.Donát írta: A mozi topicból ihletődve;
Olyan ez a fórum, mint egy osztályközösség a kiskolásoknál. Nagyon egyértelműen látszik, kik a bullying áldozatai. Egy-két ember elkezdi, aztán a tömeg megy utána. Szerintem érett fasziknál ez már cinkes.
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. június 3., hétfő 11:57
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 3., hétfő 11:48
Nekem legutóbb másfél hónapig pozitív volt a teszt.hehetheoriginal írta: na ugy nez ki sikerult a hetvegi fetrengessel osszeszedni egy jo covidot![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 11:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. június 2., vasárnap 21:10
Ha youtube-on fennvan,töltsd le onnam_Bushido_ írta: Érdeklődő kérdésem lenne.
Régen sok sok torrent oldal volt, 1st, beload, stb, stb.
De tudtommal a legtöbbje megszűnt.
Lenne pár (német) zeném, amiket ncoren nem találok, sőt, a korábbi albumok is felszívódtak (szerencsére ezeket anno még leszedtem). Viszont az elmúlt években megjelent új albumok nincsenek sehol. Kalózöbölben sem lelhető.
Spotify és hasonlók nem érdekelnek.
Letölthető verzió kéne, pl FM transmitteres rádióba és zenelejátszóra rátenni.
Tud valaki valami megoldást?
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 2., vasárnap 21:09
Írsz pár konkrét albumot mi érdekelne?_Bushido_ írta: Érdeklődő kérdésem lenne.
Régen sok sok torrent oldal volt, 1st, beload, stb, stb.
De tudtommal a legtöbbje megszűnt.
Lenne pár (német) zeném, amiket ncoren nem találok, sőt, a korábbi albumok is felszívódtak (szerencsére ezeket anno még leszedtem). Viszont az elmúlt években megjelent új albumok nincsenek sehol. Kalózöbölben sem lelhető.
Spotify és hasonlók nem érdekelnek.
Letölthető verzió kéne, pl FM transmitteres rádióba és zenelejátszóra rátenni.
Tud valaki valami megoldást?
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem