Azt se igy akarta

Mai napig van baj, aztan balondor

Szint....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. június 3., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. június 3., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: Nmrm » 2024. június 3., hétfő 11:06
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. június 3., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. június 3., hétfő 1:16
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. június 2., vasárnap 19:14
Ez egy ordas nagy ferdítés. A BL-ben mindig is a focira figyelt csak, a bajnokságban pedig január (a tetkó) után.ferni írta: Hát nagyon botrányosan hülye volt, mindenre figyelt csak a focira nem.
Ahogy eldőlt a bajnokság és csak Európára kellett koncentrálnia rögtön mintha kicserélték volna.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 18:51
LegyenKercsó írta: Jöhetne egy újabb "Eladnád a nyáron?" szavazás.![]()
a legutolsó ilyen:
47% igen
53 nem
(94 szavazó)
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 2., vasárnap 14:49
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 2., vasárnap 14:47
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 2., vasárnap 14:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 2., vasárnap 13:31
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. június 2., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. június 2., vasárnap 11:27
Ez van csak eddigGalacticos írta: Arrol ryerson elleni kotenyrol ha barki talal videot linkelje ma legyszives, oriasi volt de sehol nem talalom. A carvajal gol elott abbol lett a dupla szogi ha jol emlekszem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 2., vasárnap 11:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:17
>>>>>>>>>>Remy írta:Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.Realista24 írta:
Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?
Aztan akkor offbol ki, Vini topic, es gondolkodj es azt ird le, amit valoban mondani akarsz, mielott hszt kuldesz.Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 11:16
Beszélni meg köpködni nem ugyanaz.Realista24 írta:Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 11:15
Akkor miert baj, ha mas arrol beszel, ami miatt fel vagy haborodva?Remy írta: Beszélni szerintem lehet bármiről.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. június 2., vasárnap 11:13
↓Galacticos írta: Bezzeg ha yamal adja akkor o lenne mindenidok legfiatalabbja aki kotenyt osztott.
Lamine Yamal becomes the youngest player to see Arda Güler lift a Champions League
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 11:12
Beszélni szerintem lehet bármiről. Én egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt... Szezonértékelő volt. Imádom azt, ami van. Viszont az esélyt így utólag látva, megkapta a csapat. Tudjuk jól, hogy veretlen szezonhoz mennyi szerencse is kell. Legerősebb csapatoknak se jön/jött össze, csak nagyon ritkán.Realista24 írta:Mondjuk te is azon kattogsz nehany pajtasoddal, hogy kikaptunk EGYSZER a szezonban es milyen kar ezert meg azert.Remy írta:
Tavasz nálam is lehúzza Jude-ot ezen a téren. Persze már ősszel éreztem, hogy azt a fajta gól/assist átlagot nem lehet fenntartani végig. És ugye a net azt kajálja, ha gólt lősz.
Én ezt már többször mondtam baráti társaságban is. Ma a köpködés megy. Bírózás és társaik. A sportszakmai része teljesen háttérbe szorult.
Nem arról beszélünk, hogy egy Real veretlenül BL-t nyert. Vagy, hogy a Leverkusen mennyire jó statokat nyomott, vagy a Bologna & Aston Villa BL-be jutott, stb. Tuti jön az a hang, hogy szerencse, makk, bírók, stb. Túl sok meccsvégi győzelem (WTF?), stb.
Nem arról beszélünk, hogy melyik játékos milyen extrát nyújt. Hanem, hogy miért nem kapott ez sárgát, az pirosat. Miért nem tizi, miért tizi...
Általánosságban nézve, kurvára lehangoló az, ami zajlik ebben a sportban. A sikerekről alig beszélnek már az emberek. Kifogás mindig van.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem