Ez már az új iváshoz passzoló AI technológia lehetett.dzsi91 írta:Lehet pár sör után akkor már jobb volt nekem, hogy jobb volt hogy előbb jön a hang mint a kép.poronty írta: A második félidőben is pont ugyanolyan szar volt.![]()
Értékeld a legutóbbi meccset
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
krisz24
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Mi Cipruson néztük, de itt is ez volt.. Carvajal goljanal már ordított a kommentátor pedig még éppen tekeredett be Kroos szöglete..Realista24 írta: Tegnap a kozvetitesben volt amugy valamilyen csuszas a hang es kep kozott M4-en?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha megvqn a ppntos fajta es mennyiseg oszd meg az m4 el a megoldastdzsi91 írta:Lehet pár sör után akkor már jobb volt nekem, hogy jobb volt hogy előbb jön a hang mint a kép.poronty írta: A második félidőben is pont ugyanolyan szar volt.![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehet pár sör után akkor már jobb volt nekem, hogy előbb jön a hang mint a kép.poronty írta: A második félidőben is pont ugyanolyan szar volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2024. június 2., vasárnap 9:18-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A második félidőben is pont ugyanolyan szar volt.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem kicsi volt, az első félidőben végig késett a kép a hangtól. Másodikra szerintem már jó volt de azért grat az m4nek, hogy lehoztak egy fél bl döntőt hangibávalwZoLee7 írta:Szamomra az mar nem kicsi volt. Konkretan mimden helyzetnel hamarabb jott a hang es a lovesek, fejesek pillanata elott a kommentator beuvoltotte mi leszikelemen5 írta:
Nagyon nagyon kicsi volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szamomra az mar nem kicsi volt. Konkretan mimden helyzetnel hamarabb jott a hang es a lovesek, fejesek pillanata elott a kommentator beuvoltotte mi leszikelemen5 írta:Nagyon nagyon kicsi volt.Realista24 írta: Tegnap a kozvetitesben volt amugy valamilyen csuszas a hang es kep kozott M4-en?
Ugyanolyan nyugodtan ultem le es nyugodt voltam vegig mint a liverpool ellen. Latszott, hogy az elso felidoben teljesen takarekon mentek, mig a Dortmund full maxon porgott. Beszeltuk is itt a szunetben, hogy jon majd a tempovaltas, egy fokozattal feljebb kapcsolnak es vege. Megtettek es szinte rogton le is zartak. Elkepeszto profizmus es csapat. Raadasul ilyen ev utan. Ennyi vereseggel lehozni a szezont, te jo eg. Zseni az osszes tagja a takaritotol Carloig
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nagyon nagyon kicsi volt.Realista24 írta: Tegnap a kozvetitesben volt amugy valamilyen csuszas a hang es kep kozott M4-en?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Tegnap a kozvetitesben volt amugy valamilyen csuszas a hang es kep kozott M4-en?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ott, annal a helyzetnel amugy azt mondtam, hogy a következo be fog menni.dzsi91 írta:Az a durva, hogy az a carvajal fejes tudatos volt :lol mármint, hogy volt előtte is egy ugyanilyen szitu ahol majdnem gólt fejelt. Kinek pattant ki a fejéből, hogy a 170 centis jobbeknek íveljük a szögleteket a rövidreTjacks írta: 2000 óta szurkolok a csapatnak, 8 döntő, 8 győzelem. Átlagban három évente odaérünk, ez gusztustalan és nem csodálom hogy utálnak minket
Carvajal gólnál felkeltek a gyerekek és kaptam egy lebaszást, ilyen ez a foci![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Az a durva, hogy az a carvajal fejes tudatos voltTjacks írta: 2000 óta szurkolok a csapatnak, 8 döntő, 8 győzelem. Átlagban három évente odaérünk, ez gusztustalan és nem csodálom hogy utálnak minket
Carvajal gólnál felkeltek a gyerekek és kaptam egy lebaszást, ilyen ez a foci![]()
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Talán első BL döntő ami előtt nem emelkedett 200ra a vérnyomásom, na nem a Dortmund hibája miatt. Már a BL döntő előtt nyugtáztam, hogy újabb nagyszerű idényen vagyunk túl, immáron sokadik éve, folyamatosan. Megnyertük a bajnoksagot, nyertünk kisebb kupakat és bejutottunk a BL döntőbe úgy, hogy az egész UEFA rühell minket, halál ágra rakták a csapatot, de mi odaertünk! Utált minket Tebas, Al Nassr, az egész Barca, de mi ott vagyunk. Három kezdő ACL-es kiesése, a kezdő csatarunk távozása után is. Felépült a stadionunk, ami egyszóval mondva egy csoda komplexum, ahol holmi névtelen Taylor Swiftek tartanak telthazas koncerteket. Több évnyi kínlódás után leigazoltuk Mbappet, most már csak azt kell eldönteni, hogy jövő héten az ő leigazolásának bejelentése, vagy a BL címünk lesz-e nagyobb szakagcím. A gazdasági helyzetünk stabil és a klub nagyon erős kezekben van. Vannak galaktikus fiataljaink, a tehetséges 103 milliós Bellinghambol klasszis focista lett a köreinkben. Pár hónap és az újabb aranylabdast udvozolhetjuk, mert ami egyik oldalon sosem sikerült Xavinak, Iniestanak, Suareznek, Neymarnak.... Az nálunk sikerül egy Modricnak, Benzemanak és talán egy Viniciusnak? Mert győztesek vagyunk és nem tulhypeolt focistak. Mert van egy Gülerünk, aki a sok serulese ellenére is szotlanul lehozta azt pár meccs alatt statisztikában, mint a tuloldalt az új Messi.
Mert van egy Kroosunk és igenis eltudunk királyi csapat módján köszönni egy legendatol, és a játékos is tőlünk.
Számomra ez történt idén, még a BL cím megnyerése előtt. Ezen már nem egy meccs változtatott volna, persze valószínű baromi csalódott lettem volna ha a döntőben bukunk el. Nem a Dortmund miatt, mert aki látta őket a PSG ellen, az tudta, hogy mindenáron harapni fognak, de ennyi sok jó után egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy nem mi emeljük magasba a trófeát. És hát sikerült. Nem féltem.... Tudtam. Bíztam. Mert ez a csapat abszolút raszolgalt. Nagyon jó úton vagyunk és bár Toni borzasztóan fog hianyozni a KProl, ha ügyesen pótoljuk a jatekosokat, akkor kinezem, hogy jo par évig ezen a pályán maradunk és parszor még meg kell minket a döntőbe nézni.
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ennek a csapatnak szurkolhatunk. Abszolút győztesek vagyunk.
HALA MADRID!
Mert van egy Kroosunk és igenis eltudunk királyi csapat módján köszönni egy legendatol, és a játékos is tőlünk.
Számomra ez történt idén, még a BL cím megnyerése előtt. Ezen már nem egy meccs változtatott volna, persze valószínű baromi csalódott lettem volna ha a döntőben bukunk el. Nem a Dortmund miatt, mert aki látta őket a PSG ellen, az tudta, hogy mindenáron harapni fognak, de ennyi sok jó után egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy nem mi emeljük magasba a trófeát. És hát sikerült. Nem féltem.... Tudtam. Bíztam. Mert ez a csapat abszolút raszolgalt. Nagyon jó úton vagyunk és bár Toni borzasztóan fog hianyozni a KProl, ha ügyesen pótoljuk a jatekosokat, akkor kinezem, hogy jo par évig ezen a pályán maradunk és parszor még meg kell minket a döntőbe nézni.
Nagyon szerencsések vagyunk, hogy ennek a csapatnak szurkolhatunk. Abszolút győztesek vagyunk.
HALA MADRID!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Olyan érzés volt kicsit a tegnapi meccs, mint egy régebbi kosárlabda olimpiai döntő. Talán 2008? lehetett, aki jobban tudja a kosarat majd megmondja. Egy nagyon erős spanyol válogatott a lehetetlent is megcsinálta, de a végén az amerikaiak nyertek még így is. A kommentátor azt mondta, hogy egy olyan csapat ellen játszottak a spanyolok, akik úgy tűnik, ezen a világon nem vehetők. Durva volt látni, ahogy fokozatosan és folyamatosan darálja be a csapat ezt az egyébként kiváló Dortmundot. Döntő előtt többször is írtam, hogy iszonyú nehéz meccs lesz, az is lett. De 10 év alatt 6 BL győzelem gyerekek, szügyig gázolunk a történelemben. Emlékszem a 90-es években olvastam történelmi elemzéseket, hogy Gento hogyan lett 6x Bek győztes, aztán arra gondoltam, hogy ez megismételhetetlen. S most itt vagyunk, megcsináltuk több játékossal is. Hihetetlen ez a csapat, köszönöm Real Madrid!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
2000 óta szurkolok a csapatnak, 8 döntő, 8 győzelem. Átlagban három évente odaérünk, ez gusztustalan és nem csodálom hogy utálnak minket 
Carvajal gólnál felkeltek a gyerekek és kaptam egy lebaszást, ilyen ez a foci
Carvajal gólnál felkeltek a gyerekek és kaptam egy lebaszást, ilyen ez a foci
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lionel fogdmegasöröm messimeg nem adják szerintem oda olyannak aki már visszavonult.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Bár az első félidőben bealudtunk az első kihagyott dortmund ziccernél látni lehetett, hogy itt meccs végén belesznek darálva. Igazából a második félidő elejétől folyamatosan vettük át az irányítást.
Amúgy le a kalappal a dortmund előtt. Lehet azért mert kiscsapat de az első olyan ellenfél volt a döntőkben akiktől nem hányok sugárban. Az edző is szimpatikus fazon+ azt éreztem rajtuk, hogy mindenféle harag meg frusztráció nélkül mentek bele a meccsbe.Második félidőben nem igazán értettem minek jöttek fel ránk annyira, pont azzal voltunk megfogva az elsőben, hogy beálltak kontrára erre a másodikban ránkjöttek így előttünk nyíltak meg a területek.
Carvajal mindenidők egyik legjobb és legalulértékéltebb jobbekje. Ligában bohóckodik néha de az ember lehozott 6 bl döntőt(meg vagy 100 bl párharcot) hiba nélkül. Ha brazil lenne teljesen más lenne a megítélése.
Kroos az utolsó meccsén úgy játszott mint az elsőn. Egy jó eb-vel lehetne akár aranylabda várományos de elég sokat ekézte pályafutása során az egyéni díjakat meg nem adják szerintem oda olyannak aki már visszavonult.
Tibo kőszikla. Nem véd egy évig aztán beugrik az utsó két fordulóra meg egy szaros bl döntőre mintha mise történt volna
Bellinghem nagyot küzdött megint de neki jövőre meg kell találni a helyét a csapatban mert így, hogy mindenhol is ott akar lenni sokat szenved.
Ősszel írtam, hogyha viniciusz és bellinghem elkapja a tavaszt blt nyerünk. Várom az unibetesek hívását.
Jah és vinidzsi balondeoro. Érdekes figura.
Amúgy le a kalappal a dortmund előtt. Lehet azért mert kiscsapat de az első olyan ellenfél volt a döntőkben akiktől nem hányok sugárban. Az edző is szimpatikus fazon+ azt éreztem rajtuk, hogy mindenféle harag meg frusztráció nélkül mentek bele a meccsbe.Második félidőben nem igazán értettem minek jöttek fel ránk annyira, pont azzal voltunk megfogva az elsőben, hogy beálltak kontrára erre a másodikban ránkjöttek így előttünk nyíltak meg a területek.
Carvajal mindenidők egyik legjobb és legalulértékéltebb jobbekje. Ligában bohóckodik néha de az ember lehozott 6 bl döntőt(meg vagy 100 bl párharcot) hiba nélkül. Ha brazil lenne teljesen más lenne a megítélése.
Kroos az utolsó meccsén úgy játszott mint az elsőn. Egy jó eb-vel lehetne akár aranylabda várományos de elég sokat ekézte pályafutása során az egyéni díjakat meg nem adják szerintem oda olyannak aki már visszavonult.
Tibo kőszikla. Nem véd egy évig aztán beugrik az utsó két fordulóra meg egy szaros bl döntőre mintha mise történt volna
Bellinghem nagyot küzdött megint de neki jövőre meg kell találni a helyét a csapatban mert így, hogy mindenhol is ott akar lenni sokat szenved.
Ősszel írtam, hogyha viniciusz és bellinghem elkapja a tavaszt blt nyerünk. Várom az unibetesek hívását.
Jah és vinidzsi balondeoro. Érdekes figura.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Én arra jöttem ma rá, hogy bazmeg mindegyik. Nincs jobb meg rosszabb, mind kurva jó, és hihetetlen hogy ennyiből kell választani. Mind zseniális, és mind máshogy jó. Más kOrSzAkOs CsApaT a csoportkörbe nem jut be annyiszor, ahányszor mi döntőzunk, és hogy a jó öreg Ramos kapitányt parafraljam, mi nem lejatsszuk, hanem megnyerjük a döntőket.dzsi91 írta:Remélem jó kis nyugdíjas klub leszünk 30-40 év múlva és kurvaanyázhatunk, hogy melyik bl győzelem volt a legjobbEmbroZZ írta: Nálam a mai napon jött el a legyőzhetetlenség érzése... tudom itt sokan átélték már, én a fostosok közé tartozom, de ma egyszerűen nem emelkedett meg a pulzusom, 120%ig biztos voltam a srácokban az első perctől (előtte nem)... basszus, leírhatatlan amit ezek a legendák véghez vittek a szemünk előtt. Kroos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ennél szebb búcsú nem létezik, de ez sem vígasztal...
![]()
![]()
Nem lehet megunni a bl-t, meg akkor sem, ha lassan olyan nekünk Európa, mint a bayernnek a bundás. Néha véletlenül van, hogy más nyeri, de azért leginkább hazajàr a serleg. Mint idén is. Mint két éve. Becsüljük meg ezt az időszakot, ezeket az edzőket, játékosokat, vezetőségi tagokat. Ötven évente egyszer ha van ilyen csapat, és történetesen mindig a Real Madrid haza táján van ilyen. Csak itt, csak nálunk, csak nekünk.
Egészen elképesztő, szavak nincsenek.
Mindegy gyerekek, ma is szerencsével nyertünk, 11 évből 6 BL cím az mind szerencse na
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Lassan ideje lenne kulon forumot nyitni Jeremy De Leonnak!!