Bajnokok Ligája
- Lanx
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
7/7 Bl döntő ezt azért nem hittem volna különösen 2002-14 között amikor annyi kudarcot éltem meg. Ez egészen hihetetlen csak az akarat lehet a magyarázat. Akkor is ha rosszul megy akkor is ha épp más az esélyes… Ez tényleg a DNS része lett. Óriási fordítások, legendák születése a szemünk előtt…
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Vegigneztunk azert par evet amikor egyertelmuen kiderult hogy vagy jol agyonbaszod a realt amikor van ra lehetoseg, vagy imadkozhatsz hogy a 2 golos elonyod nem olvad el 2 perc alatt. Egy jo felidonyi elonyben focizas szepen hangzik de ha 1 golt se tudsz felmutatni kozben akkor nincs remeny, elfaradsz fejben, a real meg nem. Game over. Szimpi volt a dortmund de a felidore elfogytak onnan pedig nem sok kerdes volt. Ettol fuggetlenul nagy respect hogy eddig eljutottak es ilyen teljesitmenyt leraktak a dontoben.RealVazquez írta:Sosem fog már kiderülni, de itt ma a Dortmund a legtöbb nagy csapatot lenyomta volna már az első félidőben. Kurva jól játszottak, voltak olyan 2-3 percek, amikor azt sem tudtuk merre forduljunk, szinte mindenki belehibázott hátul is, a kp-n folyamatosan eladtuk a labdákat, nem jól tolódtunk, lassúak voltunk, idejekorán lépegettünk ki a labdás játékosokra, stb stb. Ezt Ancelottiék rendezték a félidőben és sokkal stabilabb, céltudatosabb, nyugodtabb csapat futott ki, szinte azonnal felőröltük a németeket.füst írta: Nehéz mit mondani... átléptük a többi csapatot, mint kutyaszart a járdán. Amelyik velünk fut össze a döntőben, az rendszerint történelmi gyomrost kap, once in a lifetime álmok törnek össze. Sajnálom, a BVB számára mindig marad egy csücsök a szívemben, de rossz ellenfelet kaptak ma.
Hatalmas gratuláció mindenkinek, főleg Kroosnak, akinek ez volt ma az utolsó klubmeccse.Kicsi kellett ahhoz, hogy elrakjon egyet a két szabiból… de sebaj, a csúcson fejezi be. Szép EB-t kívánok neki, szurkolni fogok a fricceknek.
15. Real Madrid. Y nada más.
Mbappe pedig bitang öltözőbe érkezik, remélem tiszta lesz a feje, hogy a 6x bl győztes Modric mellett fog majd ülni.
Az utobbi idok egyik leg stresszmentesebb meccse volt szerintem.
Kroos tokeletes bucsuja.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Óriási ismét és ismét átélni a győzelmet
Zömében Dortmund szurkolók körében szurkoltam a sikerért, akik már csak azért is a Dortmundnak szurkoltak, hogy ne a Real Madrid nyerje, de a végén én nevettem
Carlo óriási edző, nincs párja, a csapat pedig oda tette magát. Az első félidő veszélyes volt, másképp is alakulhatott volna ha az a kapufa nem kapufa és gól...de a második félidőre teljesen elfogyott a BVB.
Campeones!!!

Zömében Dortmund szurkolók körében szurkoltam a sikerért, akik már csak azért is a Dortmundnak szurkoltak, hogy ne a Real Madrid nyerje, de a végén én nevettem
Carlo óriási edző, nincs párja, a csapat pedig oda tette magát. Az első félidő veszélyes volt, másképp is alakulhatott volna ha az a kapufa nem kapufa és gól...de a második félidőre teljesen elfogyott a BVB.
Campeones!!!

Azért az komoly volt hogy a pályára csak úgy random baszaladgáltak az emberkék.
Amilyen világot élünk ebből előbb vagy utóbb kurva nagy baj lesz.
Amilyen világot élünk ebből előbb vagy utóbb kurva nagy baj lesz.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sosem fog már kiderülni, de itt ma a Dortmund a legtöbb nagy csapatot lenyomta volna már az első félidőben. Kurva jól játszottak, voltak olyan 2-3 percek, amikor azt sem tudtuk merre forduljunk, szinte mindenki belehibázott hátul is, a kp-n folyamatosan eladtuk a labdákat, nem jól tolódtunk, lassúak voltunk, idejekorán lépegettünk ki a labdás játékosokra, stb stb. Ezt Ancelottiék rendezték a félidőben és sokkal stabilabb, céltudatosabb, nyugodtabb csapat futott ki, szinte azonnal felőröltük a németeket.füst írta: Nehéz mit mondani... átléptük a többi csapatot, mint kutyaszart a járdán. Amelyik velünk fut össze a döntőben, az rendszerint történelmi gyomrost kap, once in a lifetime álmok törnek össze. Sajnálom, a BVB számára mindig marad egy csücsök a szívemben, de rossz ellenfelet kaptak ma.
Hatalmas gratuláció mindenkinek, főleg Kroosnak, akinek ez volt ma az utolsó klubmeccse.

15. Real Madrid. Y nada más.
Mbappe pedig bitang öltözőbe érkezik, remélem tiszta lesz a feje, hogy a 6x bl győztes Modric mellett fog majd ülni.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Szegény Peet 2,10 xgre 0 gólt rúgott a dortmund, míg a Real Madrid 1,24re 2 gólt

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hát ez ennyi, nem alakulhatott máshogy, a Real Madrid nem játssza a döntőket hanem megnyeri! Carlo bazmeg hihetetlen ember, tőlem maradhatna még vagy 5 évet. mbappé vajon most mit érezhet? biztos már izzik a kloákája mint a kurva élet, bár így is minimum kétszeres bl győztes lehetne. Kroos a legnagyobb zseni, kár hogy Kobel elhitte nagyon(amugy k.jo kapus) és kiszedte a két szabadrugását, mondjuk inkább az első volt ami igazán nagy védés volt, de ígyis ott a leköszönő aranyassist
. Bellingham nagyon gyenge volt, kell elé egy center egyszerűen, Vininek adott gólpasszánál először azthittem nem vitt elég erőt a passzba. Vini meg egyértelműen aranylabda, remélem behúzza a copa americat, hogy az angol punditok ne nyomhassák a hülyeséget. JA, és Carvajal, a spanyol szupercsillagharcos

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mi is szeretünk Téged, Petiapesszimista..petiamadridista írta:Steve írta:
Megérdemlitek Barátom!!![]()
Érezzétek jól magatokat!![]()
![]()
Irigy vagyok bazze.
És részeg
De szeretek mindenkit !![]()
Én megittam az 5.Bishops Finger sörömet. Még van egy kis dugi import pálinkám, az letolom az egészségetekre és a Realra!

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Steve írta:Realista24 írta:
R24 Madridban fiesztazik Gergő úrral![]()
Megérdemlitek Barátom!!![]()
Érezzétek jól magatokat!![]()
![]()
Irigy vagyok bazze.
És részeg
De szeretek mindenkit !

- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta:R24 Madridban fiesztazik Gergő úrralSteve írta:
Tényleg a tóból kell majd kihúzni!![]()
Amúgy teljesen igaza van a padrenak.![]()
![]()
Megérdemlitek Barátom!!

Érezzétek jól magatokat!

- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Chendo
Kíváncsi lennék, milyen szerepe van a csapat körül azon kívül, amit látunk

- Galacticos
Es csapatkent mar csak a milan van elottuk eggyel.Pad'em írta: Kroos
Modric
Carvajal
Nacho
6 BL cím![]()
Menjetek a picsába, még Nacho is majdnem fejelt egyet
![]()
Kész, megy már rutinból.

Modric 6 barca 5. Gg.

- Pad'em
Kroos
Modric
Carvajal
Nacho
6 BL cím
Menjetek a picsába, még Nacho is majdnem fejelt egyet
Kész, megy már rutinból.
Modric
Carvajal
Nacho
6 BL cím

Kész, megy már rutinból.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Atesz remelem most is bogsz valahol mint egy kislany

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nehéz mit mondani... átléptük a többi csapatot, mint kutyaszart a járdán. Amelyik velünk fut össze a döntőben, az rendszerint történelmi gyomrost kap, once in a lifetime álmok törnek össze. Sajnálom, a BVB számára mindig marad egy csücsök a szívemben, de rossz ellenfelet kaptak ma.
- J. Dee
- Kedvenc játékosaid: Guti
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára J. Dee 2024. június 1., szombat 23:24-kor.
“Finding the hidden advantage in an unfortunate circumstance. Using pain to take you to the next level. Those are the things that turn players into kings.”
-
- Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
- Kedvenc csapatod: rmcf
baszki, megnyertük a sorozatot vereség és csatár nélkül

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mila 2024. június 1., szombat 23:22-kor.
92:48
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Meglepődtünk?
Hiheteten ez a klub.
Meghaltam ma kétszer,de megérte.

Hiheteten ez a klub.

Meghaltam ma kétszer,de megérte.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jó szorakozast srácokRealista24 írta:R24 Madridban fiesztazik Gergő úrralSteve írta:
Tényleg a tóból kell majd kihúzni!![]()
Amúgy teljesen igaza van a padrenak.![]()
![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa