Ennyi… es csak emiatt nem ismertek el sokaig. Pedig egy csendes gyilkos. Nem egy hatalmas taktikus mint mondjuk Pepperoni vagy Tuchel (Steve írta:Carlo nem sziporkázik, nem látványos, csak faszra húzza a világot.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. június 1., szombat 23:47
Ennyi… es csak emiatt nem ismertek el sokaig. Pedig egy csendes gyilkos. Nem egy hatalmas taktikus mint mondjuk Pepperoni vagy Tuchel (Steve írta:Carlo nem sziporkázik, nem látványos, csak faszra húzza a világot.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 1., szombat 23:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. június 1., szombat 23:43
Druszám, mi meg a legjobb helyen évtizedek óta, mint szurkolók!istimester írta: " I am in the best place to be a manager."
Carlo![]()
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. június 1., szombat 23:39
HozzászólásSzerző: Buitre » 2024. június 1., szombat 23:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. június 1., szombat 23:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 1., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. június 1., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 28., kedd 19:39
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 16:34
Nagyjából ez lesz. Ha jövőre bukó lesz, akkor azért lép. Ha nyerünk mindent, akkor csak bajnokság, akkor szép búcsú, jöhet xabi. Ha meg xabi mégse jön, és nincs más potenciális edző, akkor marad még egy évet. Szerintem ezt Perez, Carlo, xabi már ledumalta a háttérben.Kerlon írta: 26-ig szerződése van az öregnek. Inkább azt tudom elképzelni, hogy jövőre visszavonul és kapott egy év sétálót Pereztől.
Xabi pedig azért marad egy évet a Leverben, mert másra nem tudok apellálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 16:18
Nem, azt mondta, hogy tobb klubot nem fog edzeni, ezzel nyitva hagyva az ajtot a brazilok fele.Donát írta:Ezt mondta már korábban is, nem? A második kinevezésénél nekem rémlik egy olyan mondat, hogy a Real Madrid lesz az utolsó klubja. Aztán felhozták a brazil pletykáknál is, hogy így gondolta, de a brazil válogatottnak akkora presztizse van, hogy elvállalja. De az idő a Mestert igazolja, és komolyan gondolta.Realista24 írta: Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 28., kedd 16:15
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 28., kedd 15:40
Ezt mondta már korábban is, nem? A második kinevezésénél nekem rémlik egy olyan mondat, hogy a Real Madrid lesz az utolsó klubja. Aztán felhozták a brazil pletykáknál is, hogy így gondolta, de a brazil válogatottnak akkora presztizse van, hogy elvállalja. De az idő a Mestert igazolja, és komolyan gondolta.Realista24 írta: Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 28., kedd 15:39
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 28., kedd 15:39
Realista24 írta: Ancelotti announces that he will retire at Real Madrid.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 15:28
Ancelotti: “Davide as a coach? Definitely. But as long as I stay here, he will be with me.”Pad'em írta:Nem akarjuk elengedni.Remy írta: Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 15:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 27., hétfő 20:49
Nem akarjuk elengedni.Remy írta: Davide ugy nez ki, hogy a Reims edzoje lesz.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 27., hétfő 18:57
Egész biztosan kell. Plusz ő azt mondta nem akar edző lenni, mert a családjával akar lenni. Maximum utánpótlás edzőként képzelné el magát (van is akadémiája Madridban, ha jól tudom).lzoltan írta: Kroos lehetne a másodedző. Úgy is ráér jövőre. Nem tudom kell e hozzá képesítés.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem