Én arra jöttem ma rá, hogy bazmeg mindegyik. Nincs jobb meg rosszabb, mind kurva jó, és hihetetlen hogy ennyiből kell választani. Mind zseniális, és mind máshogy jó. Más kOrSzAkOs CsApaT a csoportkörbe nem jut be annyiszor, ahányszor mi döntőzunk, és hogy a jó öreg Ramos kapitányt parafraljam, mi nem lejatsszuk, hanem megnyerjük a döntőket.dzsi91 írta:Remélem jó kis nyugdíjas klub leszünk 30-40 év múlva és kurvaanyázhatunk, hogy melyik bl győzelem volt a legjobbEmbroZZ írta: Nálam a mai napon jött el a legyőzhetetlenség érzése... tudom itt sokan átélték már, én a fostosok közé tartozom, de ma egyszerűen nem emelkedett meg a pulzusom, 120%ig biztos voltam a srácokban az első perctől (előtte nem)... basszus, leírhatatlan amit ezek a legendák véghez vittek a szemünk előtt. Kroos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ennél szebb búcsú nem létezik, de ez sem vígasztal...
![]()
![]()
Nem lehet megunni a bl-t, meg akkor sem, ha lassan olyan nekünk Európa, mint a bayernnek a bundás. Néha véletlenül van, hogy más nyeri, de azért leginkább hazajàr a serleg. Mint idén is. Mint két éve. Becsüljük meg ezt az időszakot, ezeket az edzőket, játékosokat, vezetőségi tagokat. Ötven évente egyszer ha van ilyen csapat, és történetesen mindig a Real Madrid haza táján van ilyen. Csak itt, csak nálunk, csak nekünk.
Egészen elképesztő, szavak nincsenek.