Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. június 2., vasárnap 2:11

dzsi91 írta:
EmbroZZ írta: Nálam a mai napon jött el a legyőzhetetlenség érzése... tudom itt sokan átélték már, én a fostosok közé tartozom, de ma egyszerűen nem emelkedett meg a pulzusom, 120%ig biztos voltam a srácokban az első perctől (előtte nem :) )... basszus, leírhatatlan amit ezek a legendák véghez vittek a szemünk előtt. Kroos :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ennél szebb búcsú nem létezik, de ez sem vígasztal...
Remélem jó kis nyugdíjas klub leszünk 30-40 év múlva és kurvaanyázhatunk, hogy melyik bl győzelem volt a legjobb :kalapos: :salute:
Én arra jöttem ma rá, hogy bazmeg mindegyik. Nincs jobb meg rosszabb, mind kurva jó, és hihetetlen hogy ennyiből kell választani. Mind zseniális, és mind máshogy jó. Más kOrSzAkOs CsApaT a csoportkörbe nem jut be annyiszor, ahányszor mi döntőzunk, és hogy a jó öreg Ramos kapitányt parafraljam, mi nem lejatsszuk, hanem megnyerjük a döntőket.

Nem lehet megunni a bl-t, meg akkor sem, ha lassan olyan nekünk Európa, mint a bayernnek a bundás. Néha véletlenül van, hogy más nyeri, de azért leginkább hazajàr a serleg. Mint idén is. Mint két éve. Becsüljük meg ezt az időszakot, ezeket az edzőket, játékosokat, vezetőségi tagokat. Ötven évente egyszer ha van ilyen csapat, és történetesen mindig a Real Madrid haza táján van ilyen. Csak itt, csak nálunk, csak nekünk.

Egészen elképesztő, szavak nincsenek.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. június 2., vasárnap 1:37

Mindegy gyerekek, ma is szerencsével nyertünk, 11 évből 6 BL cím az mind szerencse na :kalapos:

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. június 2., vasárnap 1:01

Lassan ideje lenne kulon forumot nyitni Jeremy De Leonnak!!

ekissm
Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde

HozzászólásSzerző: ekissm » 2024. június 2., vasárnap 0:49

Csoda. Zseni. Szerelem. Koszi Raul es Morientes, hogy RM szurkolo lettem 8 evesen miattatok.
A forumot meg imadom, minden nap feljovok, megnezem mi van. 2005 ota olvasom kb.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. június 2., vasárnap 0:46

EmbroZZ írta: Nálam a mai napon jött el a legyőzhetetlenség érzése... tudom itt sokan átélték már, én a fostosok közé tartozom, de ma egyszerűen nem emelkedett meg a pulzusom, 120%ig biztos voltam a srácokban az első perctől (előtte nem :) )... basszus, leírhatatlan amit ezek a legendák véghez vittek a szemünk előtt. Kroos :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ennél szebb búcsú nem létezik, de ez sem vígasztal...
Nem akarok én az érzelgős lenni de mivel 1-2 embert leszámítva kerülök a való életben bármilyen beszélgetést a futballról mert 2 mondatból leszűrhető, hogy a vitapartnernek vagy akár szurkolótársnak nem sok köze van hozzá, legalábbis nem olyan mélységekben mint ahogy engem foglalkoztat azért kurvajó volt ezt a 10 évet ezzel a brigáddal letolni. Geci sokat ad az egész szurkolói élményhez ez a fórum.Remélem jó kis nyugdíjas klub leszünk 30-40 év múlva és kurvaanyázhatunk, hogy melyik bl győzelem volt a legjobb :kalapos: :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 2., vasárnap 0:35

Gyere Remy, szabad a palya.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. június 2., vasárnap 0:11

Oszinten, eszembe jutott, hogy anno amikor Mourinhoval vegre megvertuk azt a kurva Lyont es tovabbjutottunk a legjobb 16-bol, kb nagyobb extaziskent eltem meg, mint a mait. Egy pillanatra nem ment fel a pulzusom, City elleni tovabbjutas utan egyertelmu volt az egesz. Kurva beteg.

EmbroZZ
Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker

HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2024. június 2., vasárnap 0:07

Nálam a mai napon jött el a legyőzhetetlenség érzése... tudom itt sokan átélték már, én a fostosok közé tartozom, de ma egyszerűen nem emelkedett meg a pulzusom, 120%ig biztos voltam a srácokban az első perctől (előtte nem :) )... basszus, leírhatatlan amit ezek a legendák véghez vittek a szemünk előtt. Kroos :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( ennél szebb búcsú nem létezik, de ez sem vígasztal...

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. június 1., szombat 23:40

:sziv:

Jött a hendi is! :kalapos: :luck:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. június 1., szombat 23:01

Köszönöm :sziv:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. június 1., szombat 23:01

Másodikban összesszedtük magunkat szerencsére, de azért sajnálom rohadtul a Dortmundot. Szimpatikus csapat, jó focival, történelemmel, valódi szurkolókkal.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 25., szombat 22:56

Jó kis átmozgató meccs volt.

Faarkasnorbinak jár a pacsi, hogy ezt úgy közvetítette le ahogy ilyenkor kell.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 20., hétfő 13:35

wZoLee7 írta:
kecsu10 írta:
Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.
98 óta ismerem a csapatot, ne aggódj 🙂 Épp azért írtam, amit írtam. A City ellen hoztuk a legjobb teljesítményt, ez biztos. Mint ahogyan az is, hogy a Dortmund ellen nehezebb lesz őket felkészíteni, mert a média, ők maguk is talán, azt fogja sugallni, hogy ti vagytok az esélyesek, mert jobban vagytok. Számtalan ilyen meccs volt az elmúlt években, hajlamosak a játékosaink arra, hogy lazábban fogják fel egy kicsit. Az ellenfél az idei BL mezőny egyik, ha nem a leginkább elhivatott, fegyelmezettebb csapata. Gyorsak és erősek, életük lehetősége ez. Nem szabad egy pillanatra sem lebecsülni őket, mert abból baj lesz. Erősebb ellenfélnek jobban örülnék, ott kevésbé látnám esélyesnek azt, hogy nem teszik oda magukat teljes fegyelemmel. Remélem Carlo fel tudja készíteni őket fejben, nagy szükség lesz rá.

Micsoda? Ha ismernéd ezt a csapatot kicsit sem izgulnál. Merre voltál az elmúlt években amikor a bl-ben vagy a bl döntőkben toltuk?

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. május 20., hétfő 9:27

kecsu10 írta:
A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok
Gyakorlatilag ugyanazt fogják játszani, mint a PSG ellen. A B csapatuk a Mainz ellen csúnyán kikapott szóval a padjuk sem egy nagy durranás, emiatt a hosszabbítás előtt megpróbálják lerendezni a dolgot.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 20., hétfő 9:11

kecsu10 írta:
zsírosdeszka írta:
A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt. :roll:
Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.
Micsoda? Ha ismernéd ezt a csapatot kicsit sem izgulnál. Merre voltál az elmúlt években amikor a bl-ben vagy a bl döntőkben toltuk?

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 20., hétfő 7:38

zsírosdeszka írta:
kecsu10 írta:

Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.
A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt. :roll:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 20., hétfő 7:10

Hozzám eljutott már rég, azoknak küldtem akik fosnak hogy nem tudják mit csinálnak a csapattal

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 20., hétfő 6:56

ferni írta: Pintus eredményeit a Holdról is látni... :kalapos:

Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat.... :lol: :lol: :lol:

Tudja a dolgát az olasz, attól nem kell fosni.

Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket... :mrgreen:
Közel egy éves hír csak eljutott hozzad is :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 20., hétfő 0:41

Pintus eredményeit a Holdról is látni... :kalapos:

Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat.... :lol: :lol: :lol:

Tudja a dolgát az olasz, attól nem kell fosni.

Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket... :mrgreen:

miro.

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 20., hétfő 0:26

kecsu10 írta:

Sacchi at edzéseit is leírja, legalábbis részben. Sokszor volt olyan, hogy napközben iszonyú edzéseket csinált, aztán este nem jöttek az eredmények. Mert a későbbi meccsekre voltak előkészítve. Ugyanez mentálisan is.
Nem tudom,hogy anno ez hogy mukodott.
De ilyen mar a mai futballban nincs.
Eltudod kepzelni mennyire serules veszelyes az,ha kinyirod a jatekosokat fizikalisan egy edzesen,majd aznap meccset jatszanak?
Gyakorlatilag fix izomserules.
Nem hogy meccset,lovo edzest nem csinalhatnak egy fizikailag megterhelo edzes utan.

Vissza: