Nzedge írta:Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
Szerintem is igaza van. Egyedül azt nem érzem,hogy olyan nagy bátorság lett volna betenni Varane-t.Főleg Pepe helyett,aki sajnos az utóbbi időkben nem hozott túl magabiztos formát.
Varane emlékeim szerint azért került a kezdőbe, mert Pepe lesérült. Azt mindenki látta, hogy jobb Albiolnál. Én sem látom, hogy hol van ebben a nagy bátorság.
És azt sem látom, hogy miért olyan nagy igazság az, hogy amíg Ő itt van, Casillas nem fog védeni. (Nem az, hogy küzdjön meg a helyéért!) Hogy Casillasnak alanyi jogon járna a kezdő? Nem. De a SportTv-s "szakértőkkel" annyiban egyetértek, hogy nem mindegy, hogy "csak egy" Diego Lopez vagy "az" Iker Casillas van a hátuk mögött.
L.Miki írta:Most már egyre jobban kíváncsibb vagyok a szezon végére, hogy mi várható, mi lesz a csapatnál. Nagyon mennek a szövegek, a találgatások, José is egy nagyon érdekes hangnemben beszél... No majd mindenre fény derül.
Ha marad, akkor szerintem Verratti nem jön, helyette Kondogbia Khedira mögé. Jön még Carvajal a padra, Arbeloa mögé. Bale, hogy jobban menjen a kontrázás, Cavani, hogy legyen kire ívelgetni. Alonso-Khedira tengely végignyomja a szezont (legalábbis addig, amíg versenyben vagyunk). Marcelo, Modric és Benzema meg néha majd beállhat pihentetni valakit. Kakát meg majd bedobja a 60-70.percekben a BL-ben korábbi játéklehetőség nélkül, hogy "mentsd meg a seggem". Kaká meg jön, lát, és fújunk rá. Talán még Carvalho is kap egy év pluszt, mivel a lelépő Pepe és Ramos helyére kell valaki. Ki lesz majd a cserekapus Lopez mögött?
Aztán jövőre megint minden porondon elverjük a Barcát, így lesz egy újabb szuperkupánk és spanyol kupánk, 8 ponttal mínusszal végzünk a 2. helyen a Ligában, és az elődöntőben kiver minket a PSG (vagy a Bayern, de a PSG pikánsabb lenne a mostani hírek miatt).
És akkor az álom kezdő a szokásos (mostani) álomjátékkal:
Lopez
Arbeloa - Varane - Carvalho/Albiol - Coentrao
Khedira - Alonso
Bale - Özil - Ronaldo
Cavani
Aztán lehet, hogy szeptember-október táján meg mégis lelép, mondván a gyerekei Angliában tanulnak, a családja ott él, és az öltözőben sincs minden rendben. És ekkor találjunk egy értelmes edzőt.
(Nyilván túloztam.)