Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Beleneztem, hat ez vmi borzasztó.
Mint valami csorgolabdas retard kosarlabda altalanos iskolabol. Ez a nagydonto? Az elvileg ket legjobb csapat?
Mint valami csorgolabdas retard kosarlabda altalanos iskolabol. Ez a nagydonto? Az elvileg ket legjobb csapat?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Boston a favorit, de az OKC + Minnesota is az volt, így azért adok esélyt a Mavsnak, eddig jól állt nekik az underdog szerep.Zsombor írta:Nincs olyan párhuzamos univerum amelyikben a Dallas esélyesebb, nem értem miről beszélsz.Anthony írta: Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.Imádnám, ha megnyernék, de ez nem 2k hogy a két legjobb játékos statja vs Tatum-Brown statok, ezerszer kompletebb a Celtics kerete.
Nincs olyan párhuzamos univerum amelyikben a Dallas esélyesebb, nem értem miről beszélsz.Anthony írta: Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.

-
22 éves, van ideje fejlődni, és kell is, meglepő módon fizikálisan is, ha kap egy kyrie féle tagot a nyakára akkor vmelyik oldalt elfogy a lába.ziro4vr írta: A végére amúgy szépen visszajött Ant, 22 évesen szerintem ez rendben volt így, de hát azzal nem lehet mit tenni, ha betör 4en rajta, kiosztás, aztán a balfasz Kyle Anderson eltogyogja vagy KAT mellédobja, uccsó meccs is erről szólt.
Innentől van olyan aki a Celtics vonaton ül?

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Meg fogja nyerni a Mavs a döntőt, nem is értem miért kezelik a Bostont esélyesként, amikor a Dallasnál van a két legjobb játékos, tönkreverték az egész Nyugatot. Közben a Boston előtt szinte semmi kihívás nem volt Keleten, hiába pihentebbek, hiába jön vissza Porzingis, nálam simán a Mavs esélyesebb.
- hehetheoriginal
felőlem nyugodtanSzóval akkor nyugodt szívvel tehetem a lakást, asszonyt a Mavs winre!!

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A végére amúgy szépen visszajött Ant, 22 évesen szerintem ez rendben volt így, de hát azzal nem lehet mit tenni, ha betör 4en rajta, kiosztás, aztán a balfasz Kyle Anderson eltogyogja vagy KAT mellédobja, uccsó meccs is erről szólt.
Nem illik.
- hehetheoriginal
magyarul trade requestziro4vr írta: Most nézem vissza, első negyedben mit ment a szlovén, kegyetlen.
Ant meg ebből szívja fel magát, vonja le a tanulságokat és jöjjön vissza erősebben.

ez a hopihe kat meg rémbalfasz dpoy (4x bazmeg

én menekülnék onnan, vagy jimmy butler vagy vki még jöjjön a szutyok helyére
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Most nézem vissza, első negyedben mit ment a szlovén, kegyetlen.
Ant meg ebből szívja fel magát, vonja le a tanulságokat és jöjjön vissza erősebben.
Nem illik.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Szóval akkor nyugodt szívvel tehetem a lakást, asszonyt a Mavs winre!!hehetheoriginal írta: gyereknek a bal térde az öltözőben full vér volt, biztos jól érzi magát most, miután lement az adrenalin.
sima papirforma boston az esélyes még porzingis nelkul is - aki sztem mar jatszani fog -, egyertelmunek kene lennie.

- hehetheoriginal
gyereknek a bal térde az öltözőben full vér volt, biztos jól érzi magát most, miután lement az adrenalin.
sima papirforma boston az esélyes még porzingis nelkul is - aki sztem mar jatszani fog -, egyertelmunek kene lennie.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remélem Doncic-ék behúzzák... Aztán majd magyarázkodhat Shaq, hogy mennyire nem szint a srác...Tjacks írta: 1 hét pihenés, ez így nem rossz azért. Erre a blowout winre nem számítottam![]()
-
1 hét pihenés, ez így nem rossz azért. Erre a blowout winre nem számítottam

- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Elvileg dlo közölte, hogy maradni akar.Berti írta: Ingramért nyáron meghallgatják az ajánlatokat. Egy Dlo signantradeel beszállhat a Lakers akár.
A Pels Trey Murphyvel házon belül meg is tudja oldani. A Lakers pedig a maradék pickeket is odaadja nekik![]()
Butler, Young, Garland és Randle is várhatóan cserélve lesz.
Bár ez asszem az NBAben másképp van, mint a fociban. Ha a klub elcseréli, akkor adios!
Ingramért nyáron meghallgatják az ajánlatokat. Egy Dlo signantradeel beszállhat a Lakers akár.
A Pels Trey Murphyvel házon belül meg is tudja oldani. A Lakers pedig a maradék pickeket is odaadja nekik
A Pels Trey Murphyvel házon belül meg is tudja oldani. A Lakers pedig a maradék pickeket is odaadja nekik

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ingramből és Ball-ból korrekt játékos lett._Bushido_ írta:
Sajnos sokszor előfordul, hogy mellé választanak a drafton, mint pl itt is. A Lakers vitte Ingramot és Ballt, míg a 76ers Simmonst, Fultzot. A félti jobban járt ezzel a duoval.
CSak nem LA-ben bontakoztak ki, hanem máshol.
A philly jobban befürdött az tény.
De ezeket nem lehet tudni, nézd meg a Detroit miket húzott, aztán terített betli.
Rengeteg az ilyen, Giannis talán 15. volt, nézd meg kiket húztak ki előtte, gyanítom fele már a liga közelében sincs.
De Leonard, Klay sem volt top 10-ben, Butlerre nem emlékszem, de az első-második kör határán húzták talán. Vagy Jokic.
Szóval nehéz ez, de korábban is voltak bust-ok.
Most valószínűleg a Lakers tudna értékelni egy Ingramet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
The Lakers and 76ers both passed on Jaylen Brown and Jayson Tatum in back-to-back drafts.
Now the pair are entering their second NBA Finals appearance in three seasons with the Celtics.
Sajnos sokszor előfordul, hogy mellé választanak a drafton, mint pl itt is. A Lakers vitte Ingramot és Ballt, míg a 76ers Simmonst, Fultzot. A félti jobban járt ezzel a duoval.
Now the pair are entering their second NBA Finals appearance in three seasons with the Celtics.
- hehetheoriginal
az aranykorból apró insider info:
https://www.youtube.com/watch?v=zNz0O7e ... Highlights
https://www.youtube.com/watch?v=zNz0O7e ... Highlights
thereisonly1ronaldo