biztos lövészeten van Romulusszalhehetheoriginal írta: szandit tömik valahol épp? (kockacukorral, fuj fuj mire gondoltok)
vagy mi az indok, hogy nem vállalta a haknit?![]()

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 31., péntek 20:00
biztos lövészeten van Romulusszalhehetheoriginal írta: szandit tömik valahol épp? (kockacukorral, fuj fuj mire gondoltok)
vagy mi az indok, hogy nem vállalta a haknit?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 19:58
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 31., péntek 19:49
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 18:54
amugy most áll ossze a kép, ugye a balfasz anno az alapitok kozt volt, de a hirtelen jott siker soran annyira rakapott a drogra meg a kurvakra, hogy inkabb jobbnak lattak eltenni szem elol, kikuldtek brusszelbe "harcolni"Faust írta:Te jo eg.hehetheoriginal írta: ott is van, mint én holnap:
https://www.youtube.com/watch?v=O4jLWeO ... RadicsPeti
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 31., péntek 17:42
Te jo eg.hehetheoriginal írta: ott is van, mint én holnap:
https://www.youtube.com/watch?v=O4jLWeO ... RadicsPeti
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 14:05
beszeltetek tegnap deutsch szohasznalatarol, hat most lattam a fbn, hogy egyik tiszas aktivista strigulazta a mantrat.Tomi hányszor fogja a dollár, baloldal, soros és háború szavakat bepréselni 1 percbe? Ivós játék challenge
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 12:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 8:09
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 31., péntek 8:07
Nem. Nekem mindegy, hogy milyen párt és hogy hívják a politikusokat, ha azonosulni tudok azzal, amit képviselnek (képviselnek, nem ígérgetnek, vagy hazudnak), akkor támogatom őket.Berti írta:Nem vagy fanatikus?kiserik írta: Na ez is megvolt, pipa![]()
Nem pont ide tartozik, bár ma is volt ilyen, ami feltűnt, hogy Magyar Péter egyre több dolgot vesz át a Mi hazánktól. Mivel nem vagyok fanatikus, ez nekem jó. 2 éve lesz meggyőzni arról, hogy komolyan is gondolja és nem csak kampányfogás. Ha sikerül neki, akkor tőlem kap 1-et '26-ban.![]()
Nagyon remélem, hogy nem fog kapni szavazatot tőled.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 7:21
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 31., péntek 7:10
Most még megy a tapsikolas, de valojaban epp talcan kinaljak Trumpnak az "el akarnak hallgattatni" kartyat, amit o ki is fog jatszani es pont ezzel nyeri meg a valasztast osszel.ArjenMagicRobben írta: Nyilván nem fog börtönbe menni, de azért jó látni hogy bűnösnek találták.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 5:09
jó látni hogy bűnösnek találták.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. május 31., péntek 4:12
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 31., péntek 0:56
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 0:54
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 0:23
Nagy lesz sajnos a pofáraesés pont ezek miatt, miközben ennyi idő alatt már az is óriási eredmény lenne, ha szimplán bejönnének a második helyre, ami kb fix meg lesz.RealVazquez írta: Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága!!! Ezt tudjak ők is, ezért is jelentette be Menczer, hogy soha nem látott fokozatba kapcsolnak. A DK lassan közelebb van az 5-höz, mint a 10%-hoz. De ami nagyon érdekes: közel 2 millió a bizonytalanok aránya!!!! Ha sikerülne őket valahogy meggyőzni, hogy a függöny mögött ne a fideszre húzzák az X-et, az óriási bukást eredményezhet Orbánéknak. Akár az is elképzelhető, hogy egyszámjegyű mandátumszámot hoznak össze.
Nagyon kíváncsi vagyok. A mai “vita” pedig Deutsch és Toroczkai kivételével egész korrektül sikerült, itt kezdődik a demokrácia. Ja és még valami: ott voltam a Várkert Bazárnál az elejétől a végéig. Több alkalommal, több politikust is megtapsolt a tömeg, volt olyan állítás, mondat Dobrevtől, amit tapsot kapott, de aztán persze elküldtük melegebb éghajlatrana de viccet félretéve, na meg azt, hogy ígérni bárki bármit tud, voltak szép elképzelések, beszédek, szinte mindenki hozzátett valamit. Kivéve D.Tamást. Ő botrány volt és szégyen.
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 31., péntek 0:20
ne shutterkedje' , 50 szazalek, roncstarsadalom.Na gyerekek, friss infót hozok belső körökből (itteni szaknyelven: a kebabostól): több belsős felmérés szerint 40% alatt van a Fidesz-KDNP támogatottsága
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem