HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 8:48
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 31., péntek 8:46
*reg ótahehetheoriginal írta:elso ertelmes hsz-ed idénFőzök egy jó pöri-t előtte, aztán alkoholi![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 8:45
elso ertelmes hsz-ed idénFőzök egy jó pöri-t előtte, aztán alkoholi
HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. május 31., péntek 8:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 31., péntek 8:19
Ahogy írták is influenzás, 3-4 napja külön edzéseket végez otthon, nehogy elkapják a többiek.R. Carlos írta: Lunin tényleg kihagyja a BL döntőt? Reggel olvastam egy cikket erről egy angol instagram oldalon, de nem tudtam sokáig olvasni - így az okát se tudtam meg -, mert dolgozok és nincs időm.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. május 31., péntek 7:35
Influenzás, elvileg.R. Carlos írta: Lunin tényleg kihagyja a BL döntőt? Reggel olvastam egy cikket erről egy angol instagram oldalon, de nem tudtam sokáig olvasni - így az okát se tudtam meg -, mert dolgozok és nincs időm.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. május 31., péntek 7:27
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 30., csütörtök 17:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 30., csütörtök 16:40
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 13:04
Rafa Marín*MorataMartin írta: Szerintem nem lesz itt nagy mozgás a nyáron, nem fog jönni Davies. Biztos vagyok benne, hogy Mbappe-klán szerződtetése hatalmas összegbe kerül a klubnak. Én azt tartom elképzelhetőnek, hogy Miguel Guti (ha megy Fran Garcia) és Rafa Martin (ha Nacho nem marad) lesz még erősítés, illetve ha megy Kepa mellett Lunin is eligazol akkor jön egy kapus, plusz Joselut végleg megszerezzük.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 30., csütörtök 12:58
ELSiete írta: Alphonso Davies will announce his decision to Bayern Munich VERY SOON. @FabrizioRomano
Chelsea and Man City are both interested in signing Alphonso Davies, but the left-back wants to join Real Madrid. [@GraemeBailey]
There's a big satisfaction in Real Madrid for Ferland Mendy's current season. @FabrizioRomano
Kylian Mbappé on why he extended his contract at PSG in 2022 instead of joining Real Madrid: “It was more than staying at PSG, it was a World Cup in Qatar… there were many things around these things”.
“It was a big decision, a difficult decision but I don't regret anything
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. május 30., csütörtök 11:54
Nem veletlen az a 9 bl donto.ferni írta: Pintus egy csoda igazából.
Egyik legfontosabb ember az egész Real Madridban.
Egészen elképesztő a különbség.
Régebben mindenkire folyamat túl sok izom lett felpakolva és az is szarul.
Most meg lehet nézni a fiatalokat milyen csodákat művelnek velük
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 30., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. május 30., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2024. május 30., csütörtök 10:12
there were many things around these things”.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 30., csütörtök 9:54
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 29., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 29., szerda 21:46
Eleg csak visszagondolni Dupontra. Brrrr.RealMadridFanatic írta: Egyebkent a serulesek teren javult a helyzet erzesre. Egy terdszalag serulessel nehez barmit is kezdeni, de mintha jobb lenne jelenleg altalanossagban, mint 5-10 evvel ezelott. Statisztikat nem kerestem, de a forumon is tobbnek ereztem regebben az olyan hozzaszolasokat, ahol a sanitas volt ekezve, egyebkent jogosan.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 21:01
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. május 29., szerda 20:35
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem