Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 13:12

Faust írta: Pontosan. Olyan ez a nep, amilyen a “rendszervaltas” volt.
Békés.
:mrgreen:
realfan írta:hívtak többünket is, hogy jó píz
Mármint önkormányzati képviselőnek hívtak? :lol: Vagy valami kamu pozíciót is osztogatnak tanácsadóként, hogy csepegjen az EU pénzből? Utóbbi esetében haveromnak kéne egy telefonszám.
:lol: :lol: :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 30., csütörtök 12:52

Pontosan. Olyan ez a nep, amilyen a “rendszervaltas” volt.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 30., csütörtök 12:33

Ebben az orszagban minden a penzrol szol, nincsenek elvek.

Nem veletlen, hogy a sok sulyos botrany meg sem erintette a kormany nepszeruseget, csak a gazdasagi valsag es az inflacio volt erre kepes. Megkockaztatom, hogy ha a kegyelmi botrany nem a valsag kozepen tortenik semmi nem lett volna belole. Mint ahogy Kaletabol sem lett semmi.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 12:19

zsuninnyo írta:
realfan írta:

még ha ő lenne a lagnagyobb baj :D
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra :mrgreen:
Hat ez valami egeszen szanalmas.
én is csak kínomba röhögök....
meg még fájóbb, hogy több ismerősöm csatlkozott a projektekhez, mert jó pénz, mikor full nem fideszesek és nem is 1-es IQ-val rendelkező emberek, olyan is, aki amúgy Ő hazájuk tagja...

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 30., csütörtök 11:01

realfan írta:
Pipita írta:

Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt? :mrgreen:
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra :mrgreen:
Hat ez valami egeszen szanalmas.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 10:33

Pipita írta:
realfan írta:

mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 10:27

realfan írta:
'shutterisland írta:

na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert. :lol:

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 10:23

'shutterisland írta:
800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.
ezen felül Vízivárosban még megjelent 200, eddig ott ismeretlen szavazó is, természetesen fideszes érzelműek....
Venezuelaiak egyébként már korábban is éltek ott, viszonylag nagyobb számban, természetesen fidesz érzelműekként érkeztek már az időközire :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 30., csütörtök 10:05

Segítséget kérnék, hátha valaki tud.

Párom EU állampolgár, rendelkezik magyar lakcímmel.
Szeretne szavazni az EU parlamenti választáson június 9-én, megteheti ezt?

Ha igen, arra is van lehetősége, hogy itthon a saját lengyel pártjaira szavazzon? vagy ennek már lejárt a határideje?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 23:59

800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 29., szerda 22:25

kis olvasnivalo

https://atlatszo.hu/vilagterkep/2024/05 ... allitasba/
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 20:23

Az igazi PszichoPeti :lol:

Ez nagyon súlyos, mik azok a fejek, kezd megbomlani a kis elméje Szijjártónak :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 20:17

CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
azert alomnak nem mondanam, nyilvan realisabb egy 45 mint egy 35 de a 30 es 50 kozotti skalan barmi lehet.
ossze-vissza merik oket, szakertok tanacstalanok, kozben naponta van valami tortenes.

illetve az is nagy kerdes, hogy a "normalisak" ( :mrgreen: ) kozul mennyien toljak kutyakra/mzp-ekre/vonaekra a tisza helyett, ott is egy minimum 5 szazalek plusz/minusz log a levegoben.

ha tenyleg az jon be, amit te varsz, akkor az azt sugallja, hogy a helyzet meg annal is borzasztobb, mint amilyennek tunik.

ps : most is egerben brutal, ami van, ezt persze nehez szavazatokra is valtani, de ilyen alapja sem az osszefogasnak sem anno a jobbiknak nem volt.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 29., szerda 17:13

eljen a fidesz

https://www.facebook.com/share/p/9qseHdSmo3yifa3V/

:cens:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 29., szerda 15:27

az elmult valasztasok alapjan siman meg lenne hekkelve, ha latnak a szamolasnal, hogy szarban van a palacsinta.
mindenutt fideszes, ner-es nyomorult ül poziban.
korabban is rengeteg visszaeles volt mar, semmi nem lett belole nyilvan.
csak 2/3.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 15:22

Én félek megint túl nagy a buborék, hiába az a nagy embertömeg akit megmozgat.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:15

RealVazquez írta:
Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
És azt sem tudhatjuk, hogy hány bizonytalan megy be a fülkébe, és végül a fideszre húzza:)

Én kívánom legyen úgy, ahogy Ti mondjátok, és bárcsak tévednék.
De nem látom a nagy fidesz bezuhanást magam előtt. (ez nálam az lenne ha a szavazatok 40%-át nem viszik el. Ha az alatt maradnak akkor megdöbbennék, és boldog lennék)

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 15:09

csababarca írta:
Donát írta:

De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
Jah, nekem nem.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.

Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.
Mondjuk azt is hozza kell tennem, hogy a fidesz megalapitasa ota nem volt olyan, hogy fidesz tagok megszabadulnak a tagsagi kartyajuktol. Tegnap talalkoztam egy regi ismerosommel, egesz csalad fideszes volt, mostanra azonban mar ok is valtoztatni akarnak: apa es gyermekei MP oldalara alltak, anyuka meg kitart, de mar o is bizonytalan. Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
:goat:

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 29., szerda 15:03

RealVazquez írta:
Caraway írta:
Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?
Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.
nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed! :)
ilyen fizu mellett, persze hogy sokan jelentkeztek, csak egyik sem túl meggyőző :lol: :lol: isten mentsen MP-től, kinőttem már a messiásvárásból meg kultuszépítésből rég, szerencsére :D

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:01

Donát írta:

De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
Jah, nekem nem.

Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.

Vissza: