Békés.Faust írta: Pontosan. Olyan ez a nep, amilyen a “rendszervaltas” volt.

Mármint önkormányzati képviselőnek hívtak?realfan írta:hívtak többünket is, hogy jó píz

HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 13:12
Békés.Faust írta: Pontosan. Olyan ez a nep, amilyen a “rendszervaltas” volt.
Mármint önkormányzati képviselőnek hívtak?realfan írta:hívtak többünket is, hogy jó píz
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 30., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 30., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 12:19
én is csak kínomba röhögök....zsuninnyo írta:Hat ez valami egeszen szanalmas.realfan írta:
még ha ő lenne a lagnagyobb baj![]()
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak![]()
![]()
![]()
![]()
hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra
![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 30., csütörtök 11:01
Hat ez valami egeszen szanalmas.realfan írta:még ha ő lenne a lagnagyobb bajPipita írta:
Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?![]()
![]()
2 volt csoporttársam ott képviselő, exjobbikosok, végighaknizták mindkét oldalt ki mit ajánl, ellenzék elküldte őket, fidesztől meg kaptak eu-s projekteket, amit szépen ellophatnak, azóta velük szavaznak![]()
![]()
![]()
![]()
hívtak többünket is, hogy jó píz, de inkább elküldtem őket melegebb éghajlatra
![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 10:33
még ha ő lenne a lagnagyobb bajPipita írta:Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?realfan írta:
mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 30., csütörtök 10:27
Mi ott a legnagyobb baj? Böröcz László nem jó polgijelölt?realfan írta:mondjuk bár ez volna a legnagyobb baj elsőkerben a fidesszel....'shutterisland írta:
na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.![]()
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 30., csütörtök 10:23
ezen felül Vízivárosban még megjelent 200, eddig ott ismeretlen szavazó is, természetesen fideszes érzelműek....'shutterisland írta:na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 30., csütörtök 10:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 23:59
na akkor ez a vonal is ujra elindult a biztonsag kedveert.800 magyar származású venezuelait jelentettek be egy egyébként 77 férőhelyes idősotthonba az I. kerületben – értesült a Magyar Hang. A közelgő önkormányzati választás miatt ez érdekes lehet, hiszen ezek az emberek, ha akarnak, szavazhatnak is. Márpedig egy kevesebb mint 3000 fős körzetben a 800 voks akár döntő is lehet. A Máltai Szeretszolgálaté az idősotthon – ők azt mondják, hogy ennek nincs köze a választáshoz, csak az ügyintézés miatt kellett lakcím az érintetteknek.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 29., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 20:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 20:17
azert alomnak nem mondanam, nyilvan realisabb egy 45 mint egy 35 de a 30 es 50 kozotti skalan barmi lehet.CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 29., szerda 17:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 29., szerda 15:27
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 15:22
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:15
És azt sem tudhatjuk, hogy hány bizonytalan megy be a fülkébe, és végül a fideszre húzza:)RealVazquez írta:
Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 15:09
Mondjuk azt is hozza kell tennem, hogy a fidesz megalapitasa ota nem volt olyan, hogy fidesz tagok megszabadulnak a tagsagi kartyajuktol. Tegnap talalkoztam egy regi ismerosommel, egesz csalad fideszes volt, mostanra azonban mar ok is valtoztatni akarnak: apa es gyermekei MP oldalara alltak, anyuka meg kitart, de mar o is bizonytalan. Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.csababarca írta:Jah, nekem nem.Donát írta:
De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.
Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 29., szerda 15:03
ilyen fizu mellett, persze hogy sokan jelentkeztek, csak egyik sem túl meggyőzőRealVazquez írta:Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.Caraway írta:
Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed!nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:01
Jah, nekem nem.Donát írta:
De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem