VROOM VROOM GET OUT THE WAYrealbeckham írta:
Ezt a mostanit hogy kell hivni? VMR, VRM...hogy lesz?
Ezekbe a fiatal néger srácokban is olyan menatlitas és erő van. Meg jött egy bappe. Egyszerűen beszarok![]()

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. június 3., hétfő 21:35
VROOM VROOM GET OUT THE WAYrealbeckham írta:
Ezt a mostanit hogy kell hivni? VMR, VRM...hogy lesz?
Ezekbe a fiatal néger srácokban is olyan menatlitas és erő van. Meg jött egy bappe. Egyszerűen beszarok![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 3., hétfő 21:27
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. június 3., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. június 3., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. június 3., hétfő 20:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 19:48
Aranyos fiú, de nem bíznék benne.Jim írta:Kepát már visszaküldük a Bl döntő előtt?Realista24 írta: Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.![]()
![]()
nemrég beszéltük meg többen a topicjában, hogy pozitív meglepetés volt minden tekintetben...
nem is emlékszem, mikor volt utoljára 3 használható kapusunk, mint most
bármelyik véd, én nem izgulok
inkább a támadóknál, és középhátvédeknél vannak sokszor problémák![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 29., szerda 19:45
Kepát már visszaküldük a Bl döntő előtt?Realista24 írta: Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 15:21
Meg is van a valaszRealista24 írta:Marmint miben?ferni írta: Döntő után kiderül igaza lesz-e Carlonak.
Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.
Es nem gondolnam, hogy Lunin szimulal...a Realnal vagyunk, hagyjatok ezekkel a teoriakkal.
Egy dolog, amit nem ertek, az az, hogy miert edz otthon lazasan.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 29., szerda 14:48
Mert a Realnal vagyunk és emberünk jelen pillanatban meghalna azért, hogy Ő védjen a döntőben. Tiboval is bármi történhet, gondolom ez jár a fejében, hogy ha szükség van a 2. számúra akkor Ő legyen az. És pont ezért tartom baromságnak a teoriákat, hogy bedurcizott és ezért vallja magát betegnek. Szar szitu, teljesen érthető a választásunk, de ha a győzelmen kívül szabadna egyet kívánni akkor az az legyen hogy 3-al vezessünk az egyik cserét meg arra használjuk el, hogy Lunin és védhessen a döntőben. Tudom, hogy ez nem szeretet szolgálat meg ilyenek, de rohadtul megérdemelné.Realista24 írta: Egy dolog, amit nem ertek, az az, hogy miert edz otthon lazasan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 14:33
Marmint miben?ferni írta: Döntő után kiderül igaza lesz-e Carlonak.
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2024. május 28., kedd 23:38
Kroosnak ez az 5.lesz itt.(Nyilván a Bayernbe is volt 1 neki.)Galacticos írta: En ugyanigy voltam befosva, aggodva hogy akkor mi lesz, nagy szamok torvenye alapjan is elobb utobb lesz egy buko es foleg most nem mi vagyunk az underdogok..
De latva a tegnapot, ez a csapat tokeletesse fogja tenni kroos bucsujat es megszerzi a modric, kroos, carvajal, macho kvartett a 6.bl cimuket ezzel mrgelozve az egesz barcelona tortenelmet.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 28., kedd 22:37
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. május 28., kedd 22:31
Vagy csak mutatja a fákkot, hogy egész évben hozza a szintet es nem kapta meg a döntőt.Realista24 írta: Amugy botrany nagy szerencsenk van, hogy Tibo visszatert, mert Lunin ma sem edzett, tovabbra is beteg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 16:24
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 26., vasárnap 15:46
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 26., vasárnap 15:32
Èn is pont ezek miatt tartok tole. Egyedul csucsu mitt nem aggodok. Latod a Leverkusen sorozata is rosszkornszakadt meg. Ne most kockaztassunk.dzsi91 írta: Én rég tartottam ennyire döntőtől. Nem a dortmund miatt, a körülmények. Kb mar a sajtó elkönyvelte a 15iket akkor ez a kapus mizériánk is elég veszélyes játék, nem lesz Csucsu se akivel sose kapunk ki.
Beszarva azért memvagyok de szàmolok minden eshetőséggel.
Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 26., vasárnap 15:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 26., vasárnap 14:52
Egy döntőben nem fognak nekünk rohanni és megkockáztatni, hogy az elején benyeljenek 1-2 gólt. Kontrákkal meg majd Sanchot keresik akitől nem egyszerű elvenni a labdát, de reméljük Mendy a beton énjével ébred és akkor nem lesz gond.ferni írta: Dortmund beáll kontrázni, nekünk meg dominàlni kell a játékot, idén nem a legnagyobb erősségünk ez...![]()
Max a Dortmund nekünk ronthat egy 20-30 percig, mint meglepi, de tovább azt nem bírhatják.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 26., vasárnap 14:01
HozzászólásSzerző: Ezekiel » 2024. május 26., vasárnap 13:12
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem