Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:15

RealVazquez írta:
Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
És azt sem tudhatjuk, hogy hány bizonytalan megy be a fülkébe, és végül a fideszre húzza:)

Én kívánom legyen úgy, ahogy Ti mondjátok, és bárcsak tévednék.
De nem látom a nagy fidesz bezuhanást magam előtt. (ez nálam az lenne ha a szavazatok 40%-át nem viszik el. Ha az alatt maradnak akkor megdöbbennék, és boldog lennék)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 15:09

csababarca írta:
Donát írta:

De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
Jah, nekem nem.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.

Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.
Mondjuk azt is hozza kell tennem, hogy a fidesz megalapitasa ota nem volt olyan, hogy fidesz tagok megszabadulnak a tagsagi kartyajuktol. Tegnap talalkoztam egy regi ismerosommel, egesz csalad fideszes volt, mostanra azonban mar ok is valtoztatni akarnak: apa es gyermekei MP oldalara alltak, anyuka meg kitart, de mar o is bizonytalan. Szoval teljesen megjosolhatatlan, hogy a fidesz hany embert veszitett el, es ezek kozul hanyan fognak zart fulkeben Peterre szavazni.
:goat:

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 29., szerda 15:03

RealVazquez írta:
Caraway írta:
Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?
Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.
nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed! :)
ilyen fizu mellett, persze hogy sokan jelentkeztek, csak egyik sem túl meggyőző :lol: :lol: isten mentsen MP-től, kinőttem már a messiásvárásból meg kultuszépítésből rég, szerencsére :D

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 15:01

Donát írta:

De az olyan nagy gond lenne? Ha most lenyomja a Tisza a DK-t, az már egy baromi nagy dolog lenne, amire lehet majd építeni 2 évig, és az ogy választás a legfontosabb. Ott is, ha a 2/3-t sikerül megakadályozni, már elégedett leszek, ne adj isten koalícióra kényszeríteni a fideszt. Aztán majd utána 4 év múlva valami. Én ennél nagyobb tempót nem érzek reálisnak. Persze örülnék, de az MZP-s választás óta én már nem vagyok hajlandó lelkesedni se. Elmegyek szavazni, de mentálisan (igyekszem) távol tartani magam.
Jah, nekem nem.
CSak shutter néha álmodozik ilyen 35-40%os fidesz eredményről, azt próbálom csillapítani.

Szerintem is az a reális forgatókönyv amit Te írsz, csak most olyan a hangulat, hogy nagyon nagyot zuhan a fidesz, blabla...hát meglepne.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 14:59

Caraway írta:
RealVazquez írta:

Nem igy mukodik, mint a fidesznel vagy a dk-nal szokas. Viszont, hogy jo hirrel is szolgaljak, a Tisza part nyitott az uj arcokra, akik tenni is szeretnenek a hazajukert. :)
Aktivista vagy most? Gondolom tobb emberrel is beszelgetsz, nagyon pozitiv a kozhangulat?
Nehez megitelni. Péter hiába nem akar az lenni, és hiába mondja, hogy ő nem messiás, sokan tekintenek rá így. És ez nagy hiba, mert torzítja a képet, kvázi kialakul egy burok, ami alapján joggal mondhatnam azt, hogy kormányváltó hangulat van és egyre többen támogatják. De ott a másik oldal, ahol a 2-2,5 millió ember szavazna meg mindig a fideszre, szó nélkül. Még mindig nagy a bizonytalanok aránya, aki még nem tudják, hogy Fidesz, Tisza vagy Mi hazánk. Szerintem egy biztos: a DK nagy szarban van, őket hagyták el a legtöbben, ők most minden morzsát felszednek, és szerintem ezt a Sulyok ugyet is a fidesz dobta Dobrevnek, hogy segitsenek nekik, ugyanis a DK meredeken csuszik lefele, az pedig nagyon nem jo a fidesznek.
nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben
Rengetegen jelentkeztek, de ha eleg meno a CV-d, akkor labdaba tudsz rugni. Junius 9. utan indul a part felepitese, varjuk a jelentkezesed! :)

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 29., szerda 14:51

RealVazquez írta:
Faust írta:

Gyorsan ird fel magad a tisza listajara. :lol:
Nem igy mukodik, mint a fidesznel vagy a dk-nal szokas. Viszont, hogy jo hirrel is szolgaljak, a Tisza part nyitott az uj arcokra, akik tenni is szeretnenek a hazajukert. :)
nem nem, csak bárki jelentkezhetett önéletrajzzal, már is bízom a szakértelemben meg a hozzáértésükben :mrgreen:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 29., szerda 14:48

RealVazquez írta:
Faust írta:

A humorizáláson túl ezen én felbasztam a cukrom. Mi az hogy napi 350 ojrót zsebre vág azért mert aláírt egy papírt???

Ne csodálkozzunk ha a vízszerelő 40 ropit elkér tőlünk fél óra melóért, ehhez képest ez filléres tétel, valós munkával. Sokak meg az éhhalál szélén bazdmeg ( RIP Faust :mrgreen: )!!!

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 29., szerda 14:45

RealVazquez írta:
Faust írta:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 29., szerda 14:43

csababarca írta: Persze cáfoljon rám a magyar társadalom, de 99%, hogy a papírforma fog jönni, azaz sima fidesz, 15-20 körüli Tisza, 10-15 körüli DK.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 14:34

BlancoMark írta: En azt mondom Fidesz 45%, Tisza 25-30%, a tobbi nem szamit.
Fidesznek max. 10 mandátuma lesz, de lehet, csak 9, a Tisza-nak szerintem 6, de minimum 5. A DK sajnos elvisz majd 3 mandatumot, Mi Hazánk elvisz legalább egyet. Én így tippelem meg a kiosztást.

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 29., szerda 14:27

Faust írta:
Tjacks írta:

Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi? :kivagyhe:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 29., szerda 14:24

En azt mondom Fidesz 45%, Tisza 25-30%, a tobbi nem szamit.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 14:21

'shutterisland írta:

fidesz 50 szazalek, aztan majd a magyarok kiesnek a csoportbol az eb-n, de elotte meg a real bl-t nyer, csodalatos junius a magyar barcas tarsadalomnak. :mrgreen:
Engem csak az első érint, az, hogy a real bl-t nyer, már nem tölt el dühvel:D Sőt.
Magyar válogatott meg kieshet, nekem ott fontosabb, hogy élvezetes meccseket lássak tőlük.

De a fidesz, na az ami igazán zavar :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 14:17

Persze cáfoljon rám a magyar társadalom, de 99%, hogy a papírforma fog jönni, azaz sima fidesz, 15-20 körüli Tisza, 10-15 körüli DK.
fidesz 50 szazalek, aztan majd a magyarok kiesnek a csoportbol az eb-n, de elotte meg a real bl-t nyer, csodalatos junius a magyar barcas tarsadalomnak. :mrgreen:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 29., szerda 14:12

ezekbol az elbaszott fityeszes dolgokbol es hibakbol is latszik amugy, hogy mennyire egy es ugyanaz a kormany es a parlamenti ellenzek, ennyi ziccert, alkalmat és magas labdat nem kihasznalni....
égszakadasnak, foldindulasnak kene lennie, annyi tema lenne az elmult evekbol, ami konkretan atombombaszeruen bassza ki a biztositekot normalis orszagokban, ezek meg.....
varjak a kovetkezo havi fizut...
thereisonly1ronaldo

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 14:05

'shutterisland írta:

amugy elsokorben a bekemenet vs juni 8 tisza tuntetesre leszek kivancsi, azert ott egy erodemonstracio az nagy batorito loket lehetne.
Semmit nem jelent az, hogy mennyien vannak itt ott.
Egy békemenetre a fidesz 2-300ezer embert lazán összekap, ne várj olyat, hogy majd páran lézengenek ott. Egyszerűen megfogják, és ahogy eddig is tették, buszokkal odaviszik azokat, akik erre vevők.

De egyébként ha a Tisza tüntetésen lesznek 100ezren, a békemeneten meg 10ezren, az se fog az égvilágon semmit jelenteni.

Úgy belettek szaratva az egyszerű emberek a háború v béke kérdéssel, amit tuszakol a torkokon le a Vezér, hogy mennek mint a kisangyalok majd szavazni.
Persze cáfoljon rám a magyar társadalom, de 99%, hogy a papírforma fog jönni, azaz sima fidesz, 15-20 körüli Tisza, 10-15 körüli DK.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 14:00

Az én nem merész tippem, hogy a fidesz odavisz megint 2,5-3 millió szavazót, és simán 50%-al fognak végezni.
Nonszensz, de ez van.
arra kivancsi lennek amugy, hogy ha remyt erdekelne a politika, akkor a fekete magiaja lenne e annyira eros, hogy eljinxelje a fideszt. :lol:

amugy elsokorben a bekemenet vs juni 8 tisza tuntetesre leszek kivancsi, azert ott egy erodemonstracio az nagy batorito loket lehetne.

csababarca

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 29., szerda 13:38

'shutterisland írta: kozben mp mar meleg, drogos es meg a sorkatonasagot is bevezetne.

ugy latom, lassan a finishbe erunk :mrgreen:
Még gyilkos nem volt, talán.
Még lesz az is.

Az én nem merész tippem, hogy a fidesz odavisz megint 2,5-3 millió szavazót, és simán 50%-al fognak végezni.
Nonszensz, de ez van.
hehetheoriginal írta: Btw faszszopo apatibencust nem kene vmi tek-nek elvinnie, miutan itt felelmet kelt az atombombajaval?
Covid idejen nem egy embert vittek el emiatt
337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

De talán ez inkább ráillik:
338. § (1) Aki a köznyugalom megzavarására alkalmas olyan valótlan tényt állít, híresztel, vagy azt a látszatot kelti, hogy közveszéllyel járó esemény bekövetkezése fenyeget, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a közveszéllyel fenyegetés a köznyugalmat súlyosan megzavarta.

De mivel elég magasra mászott OV beleiben, ezért rá meg a megafonos látens palijaira nem vonatkozik ez.
REmélem ezeket a gerinctelen férgeket eléri egyszer a végzetük, mégpedig az, hogy nem közpénzen élősködnek tovább, hanem helyt kell állniuk normális munkakörnyezetben.
Gennyláda az összes.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 29., szerda 13:13

kozben mp mar meleg, drogos es meg a sorkatonasagot is bevezetne.

ugy latom, lassan a finishbe erunk :mrgreen:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 29., szerda 12:58

'shutterisland írta: utolso holgytol sem kernek egy csokot a nyakamra. :lol:

en tartok egy meresz tippet : a fidesz egy mihazanknyi szazalekkal elozi majd meg csak a tiszat, dk 15 fole nem megy.

max ha nem jon be, akkor rafogom az extra roncstarsadalomra. :mrgreen:
Pont a videon láthatod miért fog a fidesz magasan nyerni :) Sajnos...
Élő példák miért nem szabadna akárkinek szavazni!

Vissza: