Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
https://telex.hu/kulfold/2024/05/29/ep- ... er-allitas

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 29., szerda 11:23
Reggel olvastam, az menő ha aláírsz és utána felmész az irodádba alukálni. Van nyitott pozi?Caraway írta: Jo kis kifizetohely amugy tenyleg ez az EP, szivesen lehuznek ott par evet:
https://telex.hu/kulfold/2024/05/29/ep- ... er-allitas
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 29., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 29., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 29., szerda 7:43
Így könnyebben kapja a tockost'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.
amugy mi az isten ez a haj szijjartonak meg mindig ?
en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 29., szerda 0:14
Parjanak is ilyen. Igy tetszenek egymasnak.'shutterisland írta: a lenyeget elmondtatok.
amugy mi az isten ez a haj szijjartonak meg mindig ?
en nem vagyok maradi tipus, de azert egy 45 eves kulugyminiszter ne ugy nezzen mar ki, mint egy megye 2-es ifista.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 28., kedd 23:57
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 28., kedd 22:19
mit varsz a fidesztol? összes kopedekel magico írta:Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek neveziKercsó írta:
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésben![]()
de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.Gusztustalan egy csőcselék.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 28., kedd 22:11
Hát ha valakit azt a lézer janit úgy utálom, de azt teljes szívemből...el magico írta:Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek neveziKercsó írta:
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésben![]()
de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.Gusztustalan egy csőcselék.
Egyszerűen nincs rá kifejezés, amivel ezt a viselkedést illetni tudnám... Tipikus diktátor, aki nincs vele az ellene van.Kercsó írta: de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 28., kedd 21:55
Lázár meg leáll jópofizni MZP-vel, majd kicsit később konkrétan a leghülyébb polgármesternek neveziKercsó írta:ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésbenL.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!![]()
de úgy is Vitya viszi a prímet, ahogy a múltkor elbattyogott MZP mellett, azt már egy másik lvl.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 28., kedd 21:31
ennél csak bajusz elvtárs stílusa komolyabb az országgyűlésbenL.Miki írta: A kormányinfóba is kicsit kell csak belenèzni és a vércukorszintem felmegy ettől a lekezelő stílustól amit megengednek maguknak az újságírókkal szemben... Szégyen!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 28., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 28., kedd 21:01
a kettő együttzsuninnyo írta: es erre ket magyarazat lehet: vagy mindenki akkor fogyatekos mint Kosa vagy Menczer es egyikuk iq-ja sem eri el a 12-t, vagy valaki megparancsolta, hogy bizony itt pucsitani es terdelni kell barmilyen kellemetlen is.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 28., kedd 20:30
Amiota a belpolitikat is kulfoldi erdekek szerint kell alakitaniuk. Ez a maffia szeru berendezkedes egyszeruen ezt hozza magaval, ezert volt a Simicska ugy is. Folyamatosan beleszolnak az oroszok es kinaiak mit hogyan kell atalakitani, ilyenkor nincs hatalom, nincs lofasz sem, ezek budos csicskakka valtoznak hirtelen.BlancoMark írta:Miert miota nincs korlatlan hatalmuk Magyarorszagon belul? Gondolom a nemzetkozi mozgasterre celzol, amiben eddig sem zavarta oket hogy minden szovetsegesnek bemutattak (legalabbis kommunikacioban), ezek utan miert szarnanak be hogy mondjuk a Nato-ban a toke kivan mindenkinek a Magyar Kormannyal? Vagy ha nem erre celoztal, akkor erdemes lenne reszletesebben kibontani a velemenyed.zsuninnyo írta:
Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 19:20
Egyszer majdnem olyat mondott, amibol komoly baja lett volna, sajnos realizalta es kifodrult belole. Pedig azzal vege lett volna neki is.hehetheoriginal írta:az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus:lol:knt valami óvodás.
kurvagáz.
ilyenkor azért lennék újságíró, ilyen időkben, ezeknek annyira alá lehetne tenni, annyi ziccer van, hogy elképesztő.
ott van a faszszopó rendőrszázados, amelyik kényszeriti kb a földönfuto rendoreit, hogy igazoltassák a kamerást, ellenorizzek a kamera számát, hogy "nem-e lopott a kamera" (balfasz még magyarul se tud).
ott is világbotrányt csináltam volna, hogy ilyen senki rendőrgecik mégis mi a faszt képzelnek magukról...
mindenki fordítva ül a lovon.
ideje irányba állni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 28., kedd 19:03
az a szánalmas modoroskodó viselkedés, mikor vki véletlen meglöki picit mögötte vagy egyszerre többen beszélnek hozzá, és ő meg elkezdi a sablon szöveget, csak hogy időt nyerjen vele....Realista24 írta: Fu de kellemetlen ez a video. És ez a stílus:lol:knt valami óvodás.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 28., kedd 18:53
Miert miota nincs korlatlan hatalmuk Magyarorszagon belul? Gondolom a nemzetkozi mozgasterre celzol, amiben eddig sem zavarta oket hogy minden szovetsegesnek bemutattak (legalabbis kommunikacioban), ezek utan miert szarnanak be hogy mondjuk a Nato-ban a toke kivan mindenkinek a Magyar Kormannyal? Vagy ha nem erre celoztal, akkor erdemes lenne reszletesebben kibontani a velemenyed.zsuninnyo írta:Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).BlancoMark írta:
Nem tudom, korlatlan hatalomnal nem sok oka van beszarni. Inkabb szerintem realizalja hogy ez kurva kellemetlen es szarul vegezte a munkajat. Aztan lehet naiv vagyok.
Konkretan sarokbaszoritottak, amit a kommunikacioja is alatamaszt.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 28., kedd 18:53
Mert a multkori lakossagi forumon a TEKes csavo ahogy rament a telexes ujsagirokra az megint nagyon ment a sajtoban es gondolom most probalt jopofizni.BLevi96 írta: Jó volt nézni ahogy szenved, égett a feje rendesenKedvencem mikor kapnak egy kérdést és ők nem értenek hozzá, nem az ő dolguk, miért őt kérdezik, van egy kollegája aki azt mondta minden fasza, szóval minden fasza
![]()
Miert ált amugy le velük? Máskor mindig elsunnyognak.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 28., kedd 18:52
ugyanez.Faust írta: Az elso fel percet voltam kepes vegignezni.Pikirt fasszopo gerinctelen szemetlada.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 28., kedd 18:48
Korlatlan hatalom? Kinek van korlatlan hatalma? Azert mert puffogtatjuk hogy 2/3ad meg veszhelyzet, meg folottuk is van eleg sok mindenki. Pont ettol van peldaul o is beszarva. Egyensulyozni kell az onos erdekek, az orosz es mas fasz szopasa es a nep kozott (amit nyilvanvaloan latnak, hogy mar nem olyan erosek).BlancoMark írta:Nem tudom, korlatlan hatalomnal nem sok oka van beszarni. Inkabb szerintem realizalja hogy ez kurva kellemetlen es szarul vegezte a munkajat. Aztan lehet naiv vagyok.zsuninnyo írta: Jol be van szarva, az latszik. De lelkiismeret... ne haragudj![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem